Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

ya norveç'e filan kapak atmak lazım şimdi düşündüm de

bu kadar düşünmek beni yordu ve ziyadesiyle acıktırdı

günlük sende alerjik astım var dediler ama her şeye alerjin var demediler, çok sıkılıyorum bazen

kırmızı meyveli kelloggs çok güzel, ama kırmızı meyve kırmızı meyve dediği de çilek lan bi tek, çilek yazsanıza olm ezik misiniz

fable 3'te para biriktirme olayı çok sıkıcıymış güzel başlayan oyunun ağzına mıçmışlar sonlara doğru

otrivine kullanma diyo herkes doktor bile kullanma dedi ama otrivine kullanmadan nasıl yaşayabilirim bilmiyorum

hoca perşembe gününe santralde geçen kısa film senaryosu yazın demiş, e zaten geçen dönem santralde geçen çatışma konulu kısa film senaryosu yazmıştık ödev olarak, nedir bu santral takıntısı ya.

geçen gün çekmecem de güzel eldiven buldum, gene kar mar yağarsa giyerim diye çıkardım koydum masamın üstüne, bakalım neler olucak

uzun bi aradan sonra bugün bulaşık yıkadım ama hiç özlememişim, nedense eskiden fırfır yıkıyodum bulaşıkları hiç de canım sıkılmıyodu

güzel bi kitap/oyun lazım alsın beni sürüklesin sdf. the office'de de 6. sezonun sonuna geldim üzülüyorum zart diye bitiricem bi gün

asd
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Ya sanki random biri çiçek yollasın istiyorum ya allah allah yaa.
Sevgilim olma potansiyeli yüksek biri yollasın ne bilim üf

Üzgünüz yollamıcaz. Sende kahrından ölüp sen misin benim sevgili adayım diye durumu kurtarmaya çalışıcaksın bari onurum kurtulsun diye ama çok üzgünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...