Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: terlesen duş alamazsın benle yaşıt olan karavanımızda duş/wc vardı be şimdi neler neler NELER NELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çadır demeyin bana! dsfsdffdssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya norveç'e filan kapak atmak lazım şimdi düşündüm de bu kadar düşünmek beni yordu ve ziyadesiyle acıktırdı günlük sende alerjik astım var dediler ama her şeye alerjin var demediler, çok sıkılıyorum bazen kırmızı meyveli kelloggs çok güzel, ama kırmızı meyve kırmızı meyve dediği de çilek lan bi tek, çilek yazsanıza olm ezik misiniz fable 3'te para biriktirme olayı çok sıkıcıymış güzel başlayan oyunun ağzına mıçmışlar sonlara doğru otrivine kullanma diyo herkes doktor bile kullanma dedi ama otrivine kullanmadan nasıl yaşayabilirim bilmiyorum hoca perşembe gününe santralde geçen kısa film senaryosu yazın demiş, e zaten geçen dönem santralde geçen çatışma konulu kısa film senaryosu yazmıştık ödev olarak, nedir bu santral takıntısı ya. geçen gün çekmecem de güzel eldiven buldum, gene kar mar yağarsa giyerim diye çıkardım koydum masamın üstüne, bakalım neler olucak uzun bi aradan sonra bugün bulaşık yıkadım ama hiç özlememişim, nedense eskiden fırfır yıkıyodum bulaşıkları hiç de canım sıkılmıyodu güzel bi kitap/oyun lazım alsın beni sürüklesin sdf. the office'de de 6. sezonun sonuna geldim üzülüyorum zart diye bitiricem bi gün asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 günlük böyle olur diyordu yavız. ibret alın. abi 666 da da sayfa başıydım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 steam de ekleyince ' kimsin ' dediginde bi titreme gelmisti normalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sarsılarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 3-5 bekar arkadaşım var zaten, birinin de evine çiçek gelmiş şimdi sdfsd. Hazırlanıp yemeğe gidiyo çocukla ballı karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Lyv said: senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ben seni korurdum ya kısmet kapatma skill level 99 cnms ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yeni bi aşk mı başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: 3-5 bekar arkadaşım var zaten, birinin de evine çiçek gelmiş şimdi sdfsd. Hazırlanıp yemeğe gidiyo çocukla ballı karı. Bende sana yollardım ya istiyorduysan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ya bırak 2 tur arabanı ver dedim onu bile vermedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ya sanki random biri çiçek yollasın istiyorum ya allah allah yaa. Sevgilim olma potansiyeli yüksek biri yollasın ne bilim üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kötüyüm günlük çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Ya sanki random biri çiçek yollasın istiyorum ya allah allah yaa. Sevgilim olma potansiyeli yüksek biri yollasın ne bilim üf Şu kadar adam yazıyoruz sana hala üf müf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Ya sanki random biri çiçek yollasın istiyorum ya allah allah yaa. Sevgilim olma potansiyeli yüksek biri yollasın ne bilim üf mesajlara cevap vermezsen nası potansiyel olsun. kapatıyosun bi de eve kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bardan adam bulucağıma öliyim daha iyi hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aslında çok acayip de rahatsız diilim bekar olmaktan ama bugün çok koydu üüüüüüüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aysu77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: Lyv said: senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ben seni korurdum ya kısmet kapatma skill level 99 cnms ^^ vuhuuuu anlayalımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 var bişi ama çözemedim, sevgililer günü özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Bardan adam bulucağıma öliyim daha iyi hıh bardan bul diyen kim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Aslında çok acayip de rahatsız diilim bekar olmaktan ama bugün çok koydu üüüüüüüüüüüü bana arka arkaya 4. koyusu o yuzden alisti. yer etti orda artik pek takmiyorum. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Ya sanki random biri çiçek yollasın istiyorum ya allah allah yaa. Sevgilim olma potansiyeli yüksek biri yollasın ne bilim üf Üzgünüz yollamıcaz. Sende kahrından ölüp sen misin benim sevgili adayım diye durumu kurtarmaya çalışıcaksın bari onurum kurtulsun diye ama çok üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar