xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bayadır yemek yapmıodum evde, bugün içimden geldi yapıyım dedim. tavuk göğüs marine üstünde kaşarla kızarttım, yanında da patates kızartması ve tortellini :) mis gibi.. yanında da bira tabi ki biraz abartı oldu ama güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yaradı yaradı =) afiyet bal şeker olsun sana da ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 thx (:D gel sana da yapıyım ama aç gel (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan google transcriptini filan gonder bakalim dedi 0_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 durdun durdun google da işe başlarsan direk kıyamet alameti sayarım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Günlük, bugün hayatımın en boktan günü olabilir. Namüsait hava şartlarından ötürü 2 haftadır firmalara gidemediğimiz için bu haftaya yığıldı hepsi. Başka bir birimden araç alacağım diye dilendim resmen, sonra 30 bin avroluk cihazı bozdum. Feribota yetişelim diye yemek yiyemedim. Bir türlü gelmek bilmeyen feribot sırasında bekledik (feribot olup sonrakini beklesek neyse, bildiğin 1 saat feribot yoktu Topçular'da). İçeride çay aldım, gerizekalı Arap karının tekiyle çarpıştım elim, parmaklarım yandı, hala sızlıyor. Eve geldim, 210 lira doğalgaz faturasını gördüm. Aha şimdi de House bitiyormuş onu öğrendim. Bütün bu olanları mojito içip unutmaya çalışıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 googleda ise baslama olasiligim 0.0000003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 niye transcriptin mi kötü o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 çok bile o sana (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 iyi birseyim yok genel olarak, belki gorusmeye cagirirlarsa gozlerimden etkilenebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bence görüşmeye çağırırlarsa patideki şan ve şöhretini anlatırsan gösterirsen %51 işe alınırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan heyecanlandim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ooo ohadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 google a her yıl başvuranların sayısı 1 milyon+ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aquila said: lan heyecanlandim ya. Yamuk gülümsemenle tavlarsın sen onları aslan gaplansın heycan yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 transkripte bakip gg dicekler zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ters bir karar olursa google kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 seline söyle torpil yaptırsın sana O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 mesrusoft o, aldirmadi beni yanina =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ben de bugün telekoma 2. görüşmeye gittim. 3 görüşmeli süreçmiş. işin yoksa bekle şimdi çağıracaklar mı diye =( sanki ceo alıyo millet ya her yer 3-4 aşamalı işe alım süreci yapıo. bildiğin yeni mezun bişe bilmeyen elemanlarız arkadaş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 lan nası insanları müdür yapmışlar aklım almıyo günlük. bi müdürün bu mantıkta olması çok kötü. gerçekten yazık. kriz durumlarını yönetemeyen insanları yönetici yapmayın arkadaş. adam önünü arkasını düşünmeden heyecanla bişe yaptırıyor. aga bunları yaparsak başka yerden patlamayalım demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aquila said: mesrusoft o, aldirmadi beni yanina =( Orda mıydı yea o, penthe söyle o yanına aldırsın seni nedir yani. Hatta direk maaşını ondan al O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yetemedi o da. gecen telefonda shit dedigim yerden gel konusalim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar