NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 patiden sevgili yapmak http://i658.photobucket.com/albums/uu302/Norlout/imposibru.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 günlük evvelsi gün yıkadığım çamaşıralrımı topladım sonra yeni yıkadğım yatak çarşaflarımı astım sonra elektrik süpürgesi yaptım az önce de vileda yaptım koridora mutfağa ve tuvalete daha bi de akşama o yatak çarşaflarını geri takıcam off, çok yoruldum olm ya bi de başım ağrıyo nedense, üşüttüm falan heralde. vermidon çaktım da anca kendime geldim bi de bi de, sanırım seçmeli ders alamıyorum bu dönem geçen dönem 2 tane aldığım için bi ders de eksik alıcam preq eksik olduğu için yani kısacası şuraya ders programımı koysam beni yaşatmazlar ama 2 tane boş günüm olduğunu yazmazsam rahat edemem ha seneye 1 ders ekstra olucak falan ama o future yavuz'un sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 öff çamaşır yıkicaktım unuttum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 getir onları da yıkayayım az kaldı level atlicak çamaşır makinem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kuzenimin ikizleri 2 aylıkken karnında ölmüş günlük yarın kürtaj olucak .üstüne yollar tıkalı geçen yıl böyle olduğunda gece 1 de varabilmiştim eve umarım öyle bir durum olmaz yine. çok moralim bozuk çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yine ac kaldim. ayrica is yerinde karinin sevgilisini gördüm na böyle sokak ortasinda öpüstüler. herif'de cok cirkin mis ama. PS. copry yazma böyle seyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ok sorry :/ bilkent köprüsüne bile gelemedik günlük trafik felç eve de araba çıkamıyormuş babam 1.5 saat yürümüş . Sıkışmasaydm iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ov yea, uyuya kalmasam dışarı çıkıyodum ben de. iyi olmuş çıkmadığım ^_^ ha bi de http://galeri.uludagsozluk.com/90/melih-g%C3%B6k%C3%A7ek-in-kalbimizi-%C4%B1s%C4%B1tan-g%C3%BCl%C3%BCmsemesi_137811.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sonunda ev kendi evim değil gerçi ama olsun sıcak en azından ^^ yemeğimde gelince tam olcak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Beynime fazla kan gitti sanırım bu sefer günbük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 extravaganzzaaaaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Biz spor yapalım günbük copry pizzaları götürsün, bi terslik var ama bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ehuehee ^_^ o kadar yürüdüm ama HAKETTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 o karda kışta pizza söylediysen umarım getiren adama 5-10 tl vermişsindir ya, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 5tl tip verdim o da dominos çok yakın buraya diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 oh içim rahatladı. geç getirdiyse vermeseydin ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 yarısından fazlasını yemiceksin zaten israf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hepsini yedimmmm=) orta boy hem de. geç getirdi biraz ama olur o kadar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kenarları yememişsindir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kütür kütür yedim hahahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 49 oldum şu an itibariyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 afiyet olsun o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 orta boy ne ya, zamanında 2 büyük alıp sabah kahvaltıya 2-3 dilim bırakana kadar acımasızca yerdim ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 copry said: 49 oldum şu an itibariyle=) oh, yarasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar