copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 eli kulağında zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Hergun son hastayi soforluk karsiliginda beles muayene yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Sevgili günlük, Rewell 1:72 Messerschmitt Bf 109 G-10 model aldım onu yapıyorum, çogzel lan sende yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ebayden sırt çantam geldi günlük ^___^ şimdi bide el çantası aldık mı tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ben de technic aldım ama daha başlamadım. öküz kadar vinç ve 1000den fazla parçası var. biraz üşendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 O kadar otobus yolculugu yaptim hic icinde kavga cikmamisti. bunu da gormus olduk.. o diil de kaybolan kargom bulunmus, cok mutlu oldum .))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 adamdan da parasını istememiştin . iyi kalpli olmanın avantajları. karma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 copry said: eli kulağında zaten ^^ gelsin istanbula yerlessin, ankarada unlu olup napcak... Ama adamin sucu, saskin herif yanlis yere birakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 di mi di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bu yol bitmicekmi gunluk, cok sIkIldìm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yarın istanbula gidişim kesinleşti günlük haftasonunu da istanbulda evimde geçiririm negzel. aylar sonra kendi yatağımda yatıcam 2güncük bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 df said: Ben de technic aldım ama daha başlamadım. öküz kadar vinç ve 1000den fazla parçası var. biraz üşendim =) oo yalnız çok iyiymiş bu ya, kolay gelsin valla bakalım kaç parça artıcak asdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 cambazct said: df said: Ben de technic aldım ama daha başlamadım. öküz kadar vinç ve 1000den fazla parçası var. biraz üşendim =) oo yalnız çok iyiymiş bu ya, kolay gelsin valla bakalım kaç parça artıcak asdsas Kocaman kitap koymuşlar içine. 1000 parçayı da tek tek gösteriyor. Ona rağmen fazla çıkmaz umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Kredi kartım, alet edevatlarım ve kum torbam gelsin günlük. Kescem şimdi o olacak =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 soğuk su abi biliyorsun da hatırlatayım ben dikey bir de, yatay değil. burası önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 günlük barça valencia maçı trt3 sporda değil mi yoksa, bal reklamı başladı :S abi o hatırlatma bana da iyi geldi, baydım valla bu gün dersten, çalışmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 yok 21.45miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 saat 11 de diye biliyorum doktur bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 22:00 diyor yav bende. ahanda başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 senko said: soğuk su abi biliyorsun da hatırlatayım ben dikey bir de, yatay değil. burası önemli. Seni kınarım Selçuk. Kime neyi öğretmeye çalıştığını hatırlatırım bir de ^_^ Mikiye yeni ayakkabılar aldım bugün artık daha da en birinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Archangel_ said: 22:00 diyor yav bende. ahanda başlıyor :) doktur beyyy =)) bahsettiğim konuyla ilgili hiç bi gelişme yok dimi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ne olsun yav, ben senden bilgi bekliyorum :) yapmış mı bizim stajı vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hmm yok henüz bi bilgi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Amuda kalkıp 4 push up yapabiliyor muşum günbük. Adına ne deniyor bilmiyorum ama o kadar bunaldım işte O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 nn gümbük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar