Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mp3 kulaklığıyla hayata tutunmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 copry said: Seele said: hastlarina ne oldu. lütfen disi agriyanlara yardim et. dis agrisi gibi bir cile yok. sabahtane beri çalışıyorum ancak anestezi aralarında gelip laf yetiştirip kaçıyorum. şimdi bitti hastalar. kar da bastırdı lapa lapa gelmezler sanırım bu saatten sonra. şimdi kahvaltı yapabiliyorum ancak :( hasta > midem Ben yaydım kahvaltıyı, 11den beri yiyorum sanırım hala bitmedi tostun ufak bir parçası sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 copry'nin is yeri ilk defa paticikte. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/422286_335358239837840_168869153153417_958767_686833117_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Böyle bi yere dişim için gitmem net. Evde kalmış dişçi ofisi gibi bu ne lan. Sağlam dişini çeker o adamın sen beni kandırıp sonra aramayan abidine çok benziyorsun mihihihi diye çeker hepsini O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ahahahha pembeden nefret ederim ben ama mavi (tu) neeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 hello kity staylamis bu feybukta gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kusucam ama midem boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kusma. İnsanları kaşırken benimde kaşındığımı fark ettim ne garip O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://farm3.static.flickr.com/2137/2266825867_61f4ed24b6.jpg strength of materials.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oh be geldi günlük. ne mi geldi ahanda bu http://c1202.hizliresim.com/u/7/2j1h8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hadi simdi gogo 7subat sevgilisi olmayanlar partisine. ssfsfg. bisey olucagini sanmiyorimda en fazla bisey icer kalkarim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nerde o parti ben de gelim sdfgfdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bursa hayal kahvesi. giris beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 damsız almıyolarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bursa mı? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Askerlik anılarını anlatan babamı kaptırmış bi biçimde dinlerken şöyle bi olay gelişti: - Nöbette uyuyakalmışım, sonra bi uyandım silah yok! - VAY EŞŞEK! - ... Ordan annem de dalga geçiyo yarın bi gün kayınpederine de vay eşşek dersin kehkehkeh diye. Ama yarın bi gün beni ailesine gelin diye alıcak insanlar olmadığından bi sıkıntım yok kehkeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Gel sende bizim partiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Akıllı adam işi mi diye bile düşünmüyorum, ne zorum varsa 3.30'da kalkcam gece.. Bi anda nerden çıktıysa hadi gidip kayalım dedik. Olaylar gelişti.. Bu aralar çok kayak kazası duyuyorum sağda solda, başımıza iş çıkmaz umarım yolda ve orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 3 hafta önce ben de kaydım ve uçtum :D direkt yeri göğüslemiştim, kaburga ağrısı anca geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ama çok eğlenceli bi daha gidicem mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2000 m deym gunluk deli gibi kar yagiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 3 haftadır gitmiyorum, ondan önce her hafta gidiyodum sezon açıldığından beri. Her seferinde başka bi düşüş maceram oluyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 çok uzun zamandır uykuya dalamadığım olmamıştı. bugün nerdeyse 2.5 saat yatakta döndüm durdum. hayra alamet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Parti falan yokmus. bi papis bi kola isteyip kalkicams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 hahah nası yok lan. kandırmışlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar