Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
copry said:

Seele said:

hastlarina ne oldu. lütfen disi agriyanlara yardim et. dis agrisi gibi bir cile yok.

sabahtane beri çalışıyorum ancak anestezi aralarında gelip laf yetiştirip kaçıyorum. şimdi bitti hastalar. kar da bastırdı lapa lapa gelmezler sanırım bu saatten sonra. şimdi kahvaltı yapabiliyorum ancak :(

hasta > midem

Ben yaydım kahvaltıyı, 11den beri yiyorum sanırım hala bitmedi tostun ufak bir parçası sdf.
Mesaj tarihi:
Böyle bi yere dişim için gitmem net. Evde kalmış dişçi ofisi gibi bu ne lan. Sağlam dişini çeker o adamın sen beni kandırıp sonra aramayan abidine çok benziyorsun mihihihi diye çeker hepsini O_o
Mesaj tarihi:
Askerlik anılarını anlatan babamı kaptırmış bi biçimde dinlerken şöyle bi olay gelişti:

- Nöbette uyuyakalmışım, sonra bi uyandım silah yok!
- VAY EŞŞEK!
- ...

Ordan annem de dalga geçiyo yarın bi gün kayınpederine de vay eşşek dersin kehkehkeh diye.

Ama yarın bi gün beni ailesine gelin diye alıcak insanlar olmadığından bi sıkıntım yok kehkeh.
Mesaj tarihi:
Akıllı adam işi mi diye bile düşünmüyorum, ne zorum varsa 3.30'da kalkcam gece.. Bi anda nerden çıktıysa hadi gidip kayalım dedik. Olaylar gelişti.. Bu aralar çok kayak kazası duyuyorum sağda solda, başımıza iş çıkmaz umarım yolda ve orda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...