copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mr_Hand said: copry said: oooo hakodan lan party organizeyşın ne lan partysi ya, nolayfır yaptın ha. ahahaha denial evresi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 xaty said: lan partisi => ulan partisi => sosis partisi suşi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ^Mr_Hand likes this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Dün itibariyle cadılıkta sınır tanımıyorum gerçekten. İstanbul'dan Londra'da hastaneyi arayıp, ilgili doktoru bulup, "bu çocuk "antidot serumumu yanıma alıp kaçacağım" diyor, yapar, gözünüz üstünde olsun" dedim abi assdfgth. Neyse daha iyiymiş şimdi rahatladım ben de. Bir hocam yüzünden de en az A- gelecek dersim B+ geliyordu az kalsın, onu da fark edip ispitledim direkt. İş yeri de maaşıma hafif de olsa zam yaptı. Artık bir de Cuma gelsin, daha da hiç bir şey istemem hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 moralim cok büzük günlük. arabanin sag tarafdaki aynisi kirdim park ederken. aslida kirilmadi cikti nasil takicam bilmiyorum. neyse ciktim büroya oturuyorum popomun üstüne. disari yine cok soguk -11. bir sey farkettim cumartesi -3 olmustu millet bildigin yaz gelmis gibi disari cikmisti cok ilginc. okulada uyuz olmaya basladim hic ders calisasim yok ha önceden de calismiyordum ayri dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Günlük, Şu iş stresi yüzünden bir gün kanser olacağım. derken güzel ve eğlenceli bir iş çıktı: akşam amerikadaki iş ortaklarımızla toplantı yapacakmışım. oyun oynamak & toplantı yapmak 2 seçenek arasında en çok istediğim geldi günlükcüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gümlük nassın eyi misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sevgili günlük, dün eve geldim, bişey yapmadan pc'nin başına oturdum. akşam yarım ekmek arası tavuk döner söyledim onu yedim, biraz dizi izledim sonra yattım uyudum. şimdi lanet olası, uyandım ve lanet evi biraz adam ettim. elektrik süpürgesi dolmuş onu boşalttım, sonra koridoru ve odamı süpürdüm, klozeti amonyaklı cifle fırçaladım, odamdaki kilimi dışarıya silkeledim, çöpü dışarı çıkardım attım, buzdolabında kalan son ancient yemeği de çöpe uğurladım. sonra çıktım tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kola, süt, ekmek ve lanet olası ülker golden'dan aldım. şimdi arkada çatır çatır oyun download olurken kahvaltı edip the office izleyeceğim. günün devamında duş, vileda, çamaşır yıkama gibi planlarım var, onları da hayata geçirebilirsem off hayalini kurup büyüyü bozmak istemiyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/broetchen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Saeros said: sevgili günlük, dün eve geldim, bişey yapmadan pc'nin başına oturdum. akşam yarım ekmek arası tavuk döner söyledim onu yedim, biraz dizi izledim sonra yattım uyudum. şimdi lanet olası, uyandım ve lanet evi biraz adam ettim. elektrik süpürgesi dolmuş onu boşalttım, sonra koridoru ve odamı süpürdüm, klozeti amonyaklı cifle fırçaladım, odamdaki kilimi dışarıya silkeledim, çöpü dışarı çıkardım attım, buzdolabında kalan son ancient yemeği de çöpe uğurladım. sonra çıktım tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kola, süt, ekmek ve lanet olası ülker golden'dan aldım. şimdi arkada çatır çatır oyun download olurken kahvaltı edip the office izleyeceğim. günün devamında duş, vileda, çamaşır yıkama gibi planlarım var, onları da hayata geçirebilirsem off hayalini kurup büyüyü bozmak istemiyorum şimdi. Abi adamın hayata bak Q.Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gidip döevelim mi abi cok kiskandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 gunluk su an kicim 3.5 ve katlarini atiyor. her an ciddi bi uyari yiyebilirim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Yarın Kartalkaya'ya gidiyorum günlük, 2 kayıp döniyim. Giderken dönerken yollarda sorun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 oh hayat sana güzel :) ben de poşete oturup evin orda kayıyım madem günnük yapcak bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ülen dişçiye randevu almıstım ne güzel iştende erken kacacaktım meğersem kalıplar 2güne gitesi gerekiyormuş Q_Q bitmez lan onlar allahsız fordun kalıpları onlar bitmezzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 hastlarina ne oldu. lütfen disi agriyanlara yardim et. dis agrisi gibi bir cile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Parfum siparisinide verdim. en gec 10 is gunu demislee. benin sansima 10. gun falan gelir. Kiydim paraya ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 2gün apranaxa abanacam yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 0ne said: Parfum siparisinide verdim. en gec 10 is gunu demislee. benin sansima 10. gun falan gelir. Kiydim paraya ama. nerden verdin la bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kamupanya.com bvlgari men etd 100ml = 119 tele kredi karti falanda geciyo ama kamulu bi vodafone hat lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Seele said: hastlarina ne oldu. lütfen disi agriyanlara yardim et. dis agrisi gibi bir cile yok. sabahtane beri çalışıyorum ancak anestezi aralarında gelip laf yetiştirip kaçıyorum. şimdi bitti hastalar. kar da bastırdı lapa lapa gelmezler sanırım bu saatten sonra. şimdi kahvaltı yapabiliyorum ancak :( hasta > midem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 cok yeme eger hastaysan , sıcak şeyler iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 hastalar açlığımdan daha öncelikli şemasıydı aslında ama yanlış anlaşılmaya açık olmuş sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 dünyada bir ilk ilginc bir makine. bir hafta ömrü kalan bir adama taktilar. adam simdi tek basina oturabiliyor yemek yiyebiliyor. Stethoskop ile dinlendiginde hic ses duyulmuyor. yani adam klinik olarak ölü :) cok büyük saygim var su adamlara insan tamir etmek gercekten zor is. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420872_333923123314685_168869153153417_954627_992732259_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar