Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Dün itibariyle cadılıkta sınır tanımıyorum gerçekten. İstanbul'dan Londra'da hastaneyi arayıp, ilgili doktoru bulup, "bu çocuk "antidot serumumu yanıma alıp kaçacağım" diyor, yapar, gözünüz üstünde olsun" dedim abi assdfgth. Neyse daha iyiymiş şimdi rahatladım ben de.

Bir hocam yüzünden de en az A- gelecek dersim B+ geliyordu az kalsın, onu da fark edip ispitledim direkt.

İş yeri de maaşıma hafif de olsa zam yaptı. Artık bir de Cuma gelsin, daha da hiç bir şey istemem hayattan.
Sosyal ağlarda paylaş

moralim cok büzük günlük. arabanin sag tarafdaki aynisi kirdim park ederken. aslida kirilmadi cikti nasil takicam bilmiyorum. neyse ciktim büroya oturuyorum popomun üstüne. disari yine cok soguk -11. bir sey farkettim cumartesi -3 olmustu millet bildigin yaz gelmis gibi disari cikmisti cok ilginc. okulada uyuz olmaya basladim hic ders calisasim yok ha önceden de calismiyordum ayri dava.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük,
dün eve geldim, bişey yapmadan pc'nin başına oturdum. akşam yarım ekmek arası tavuk döner söyledim onu yedim, biraz dizi izledim sonra yattım uyudum.
şimdi lanet olası, uyandım ve lanet evi biraz adam ettim. elektrik süpürgesi dolmuş onu boşalttım, sonra koridoru ve odamı süpürdüm, klozeti amonyaklı cifle fırçaladım, odamdaki kilimi dışarıya silkeledim, çöpü dışarı çıkardım attım, buzdolabında kalan son ancient yemeği de çöpe uğurladım. sonra çıktım tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kola, süt, ekmek ve lanet olası ülker golden'dan aldım. şimdi arkada çatır çatır oyun download olurken kahvaltı edip the office izleyeceğim. günün devamında duş, vileda, çamaşır yıkama gibi planlarım var, onları da hayata geçirebilirsem off hayalini kurup büyüyü bozmak istemiyorum şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

sevgili günlük,
dün eve geldim, bişey yapmadan pc'nin başına oturdum. akşam yarım ekmek arası tavuk döner söyledim onu yedim, biraz dizi izledim sonra yattım uyudum.
şimdi lanet olası, uyandım ve lanet evi biraz adam ettim. elektrik süpürgesi dolmuş onu boşalttım, sonra koridoru ve odamı süpürdüm, klozeti amonyaklı cifle fırçaladım, odamdaki kilimi dışarıya silkeledim, çöpü dışarı çıkardım attım, buzdolabında kalan son ancient yemeği de çöpe uğurladım. sonra çıktım tuvalet kağıdı, kağıt havlu, kola, süt, ekmek ve lanet olası ülker golden'dan aldım. şimdi arkada çatır çatır oyun download olurken kahvaltı edip the office izleyeceğim. günün devamında duş, vileda, çamaşır yıkama gibi planlarım var, onları da hayata geçirebilirsem off hayalini kurup büyüyü bozmak istemiyorum şimdi.

Abi adamın hayata bak Q.Q
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

hastlarina ne oldu. lütfen disi agriyanlara yardim et. dis agrisi gibi bir cile yok.

sabahtane beri çalışıyorum ancak anestezi aralarında gelip laf yetiştirip kaçıyorum. şimdi bitti hastalar. kar da bastırdı lapa lapa gelmezler sanırım bu saatten sonra. şimdi kahvaltı yapabiliyorum ancak :(

hasta > midem
Sosyal ağlarda paylaş

dünyada bir ilk ilginc bir makine. bir hafta ömrü kalan bir adama taktilar. adam simdi tek basina oturabiliyor yemek yiyebiliyor. Stethoskop ile dinlendiginde hic ses duyulmuyor. yani adam klinik olarak ölü :) cok büyük saygim var su adamlara insan tamir etmek gercekten zor is.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/420872_333923123314685_168869153153417_954627_992732259_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...