aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 xunn said: Dikenim 21 inch. resolutionin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 heh şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aquila said: xunn said: Dikenim 21 inch. resolutionin ne? 5 inch girth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hmm aspect ratio biraz garip ama saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 alıcı mısında bu kadar sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aquila said: hmm aspect ratio biraz garip ama saglik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aquila said: hmm aspect ratio biraz garip ama saglik olsun. ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 xunn'un tüm konulara göre ayrılmış özel gif/jpeg koleksiyonunu satın almak istiyorum, valla çok büyük kolaylık, yarım saat amele gibi yazı yazma derdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 3d de evermotion u indirip this chair, no this chair gibi bişey. rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 2.65 gb, vücudun bu kadar çok image'ı kaldırabilecekse gel vereyim bir biraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 4 Ağustos 2009, 14:28'den beri topluyormusum spesifik olarak reaction imageları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahaha, en doğrusunu yapıyorsun, hem google'a da yük olmuyorsun. kibar bir davranış. ben şunu yazarken bile yük olurum korkusuyla yazıyorum misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 cuma gecesi kimler işyerlerinde sabahlıyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 aente said: ahaha, en doğrusunu yapıyorsun, hem google'a da yük olmuyorsun. kibar bir davranış. ben şunu yazarken bile yük olurum korkusuyla yazıyorum misal. hastalık benim ki, arşivleme hastalıgı var, dijital hoarding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 xunn said: 2.65 gb oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 senko said: cuma gecesi kimler işyerlerinde sabahlıyor şimdi? yine mi lan :D haftasonu sabahın köründe toplantı vardı. nöbetçi olduğum için gitmekten yırttım sdf. ilk defa işe yaradı nöbetçi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu gece ALLAHIN İZNİYLE alsancaktaıym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 kozalak said: senko said: cuma gecesi kimler işyerlerinde sabahlıyor şimdi? yine mi lan :D haftasonu sabahın köründe toplantı vardı. nöbetçi olduğum için gitmekten yırttım sdf. ilk defa işe yaradı nöbetçi olmak sorma abi sinir minir bişi kalmadı yemin edeirm bu hafta bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ilk işinse en az 1 sene katlan. sonra iş aramaya başla. 1 sene geçsin o zaman düzelir falan diye kendini kandırma. birisi sana "zaman zaman boyle yoğun oluyo ama şu zamandan sonra çok rahat olacaz" derse de sakın inanma. bil ki hep yoğun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 istanbula dönene kadar böyle ya istanbulda direk ar-ge departmanındayım kafam rahat orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oraya ne zaman dönecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ankaradakiler beni ne zaman bırakırsa aslında 1ay önceden dönmem lazımdı ama ısrar ettiler ankara'da kal diye hayır diyemedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 çok kalırsın orda dikkat et :D ben gidicem ankarada çok bunaldım falan ayakları çek kurtul. onlar yine derler ankarada kal diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yok max 6 ay kalabilirim zaten buraya geçiceğimi söylemezsem. hani o konuda kaygım yok ta ankara'da kalıp kalmamak düşündürücü. daha doğrusu yazılımcı mı olmak istiyorum yoksa telekomcu mu ona karar vermem lazım önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar