ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 günnük, hasta oluyorum. dermansızlık tavan. kombiyi srtırdım, hala üşüyorum, yorganı aldım getirdim koltuğa. deloday içtim aferin içtim aspirin plus c sandoz içtim. şimdi de çay içiyom. kuzey güney izlicem. gelip çorba yapmak isteyen kızlar, youre welcomed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 o akdar ilacı harmanlamasaydın. zararlı olmasın sonra. tylolhot direk. hatta ben de içim hasta olacakmış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 panikledim ya nabim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 olm siz halen hasta mı oluyosunuz yea sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kozalak said: Bella said: ekmek ve koladan başka ne yenmeli mide kötüyken günlük açlıktan ölcem mide kötüden kasıt çırçır durumları mı? kahve ye, sarı leblebi, muz. midem bulanıyor küçücük ekmek yedim onu da kustum :( azıcık yoğurt yedim onu kusmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kuşadası belediyesi, sana laflar hazırladım. beni bu gece burada tuttuğun için sana özel hediyelerim var. ha olur da yarına yetişirsem, sahilde 2 tek atıp, biramın tenekesini denize atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 j ile hayvan çok güldürdü beni günlük bi de dolar niye bu kadar düştü ya, sabahtan başlamıştım bozdurup şu kirayı, faturaları, kredi kartını ödesemmi diye.. ben düşündükçe o düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tam işten çıkarken hasta geldi günlük pusuya yatmış ancak geldim eve gibi bişey :/ neyse eve gidemeyenler de var şükretmek lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bella said: kozalak said: Bella said: ekmek ve koladan başka ne yenmeli mide kötüyken günlük açlıktan ölcem mide kötüden kasıt çırçır durumları mı? kahve ye, sarı leblebi, muz. midem bulanıyor küçücük ekmek yedim onu da kustum :( azıcık yoğurt yedim onu kusmadım. sabah aç karna lancor atıyosun 1 tane 2-3 gün devam et bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 jaffa said: tam işten çıkarken hasta geldi günlük pusuya yatmış ancak geldim eve gibi bişey :/ neyse eve gidemeyenler de var şükretmek lazım gelir. canın sağolsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 senin o patronları parçalıycam artık ama yaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bella said: kozalak said: Bella said: ekmek ve koladan başka ne yenmeli mide kötüyken günlük açlıktan ölcem mide kötüden kasıt çırçır durumları mı? kahve ye, sarı leblebi, muz. midem bulanıyor küçücük ekmek yedim onu da kustum :( azıcık yoğurt yedim onu kusmadım. mide bulantısına kimyon yalamak lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Baya bi yıl geçmiş olsada aradan itiraf ediyorum günnük. Evet yıllarca donnie darko u oynıyan elemana benzerliğim üzerinden prim yaptım.İlk başta filmi önerdim.İzleyince " ayğğ ne kadar benziosun" lafı üzerinden olaylar geliştirdim. Bi nevi donnie darko bugı bulmuştum. En azından Denizli'de yaşıyan 7-8 noob kız sırf onlara yazılacağım için donnie darko izlemiş oldu.Hoş bi bok da anlamdılar filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 broke backten sonra ne oldu o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yorgunluktan ölen çinlileri anlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 günlük, yaptığı gerizekalılığı (ya da mallık ya de her ne dersen) şirinlikle anlatan ve şirin olduğunu sanan arkadaşım var lan. bak aynen copy/paste: Birkaç gündür hayatın monotonluğunda şikayet ederken, bugün telefonumu çaldırdım kendime geldim. ohh telefon gitti adrenalin geldi 2 de yeni pantalon aldım ii oldu:)). bu arada numaram tekrar kullanıma açılana kadar turkcell numaramdan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 o tarihten sonra veteriner hekim olduğum için ineklere yazılamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 günlük, biri beni acayip mutlu ediyo bu günlerde .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gene bana uyku yok anlaşıldı 2hafta oldu uyumuyalı bugun iş görüşmesini sattım özür dilerim ektiğim kişiyi ama ben nilüferde kurumsal bir robot fabrikası sanmıştım gürsuda otosanayideki robot atölyesini napam kuzum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 senko said: yorgunluktan ölen çinlileri anlayabiliyorum. Görende bi iş yapıyorsun sanacak Selçuk ya. Bende isyanlardayım şirketi japon yapıştırıcısıyla yapıştırmışlar bana sanırım kaçamayım die O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 her sabah zar zor uyandığımda, "bu akşam eve gider gitmez yatıp uyucam" diyorum ama nedense saat 1 den önce yatamıyorum. pfffs. bide işyerindeki kargolara bakan kız gömlek değiştirir gibi sevgili değiştiriyo, böyle 2 haftada falan yeni birini bulup diğerini bırakıyo. ama asıl amacı 14 şubatı en iyisiyle geçirmekmiş. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sira sana da gelir, uzulme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 sıkıldım ben bu işten bu gitsin düzgünü gelsin birde canımız istediği zaman tatil yapsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok akila gelmez, tam gelir ama sonra kıyamet kopar. öyle bi şans var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 13 subata kadar bisey bulamazsa ver odunu gitsin 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar