ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: lan öğlen gititm kahve dünyasına salep içeyim dedim öküzboyutunda getirdiler heriflede tersleştik bayğaı zaten bi masa da 2den fazla gençtürksel şifresi kullanılamiyormuş iyi dedim diğer masaya geçelim bari baştan oturdunuz buraya diyo dangöz kızlar vardı yanımda olay çıkarmadım yoksa kafa göz dalardım herife kemiğini kırtlatırdım onun yıkardım ortalığı, ateşe verirdim YÜRÜ BE SENKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: blabla lan öğlen gititm kahve dünyasına salep içeyim dedim öküzboyutunda getirdiler heriflede tersleştik bayğaı zaten bi masa da 2den fazla gençtürksel şifresi kullanılamiyormuş iyi dedim diğer masaya geçelim bari baştan oturdunuz buraya diyo dangöz kızlar vardı yanımda olay çıkarmadım yoksa kafa göz dalardım herife kemiğini kırtlatırdım onun yıkardım ortalığı, ateşe verirdim Asıl yanında kız varken yapacaksın ki repleri toplayasın da senden bi yol olmaz bence. Fazla temiz yüzlüsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: ne yıl sonu abi 2 ay geçti çatur çutur azalmaya başladı şu yılın sonunda benden para isteyecekler sanırım herhalde 2 aydan sonra düşüşe geçiyor da. yıl sonu öldürücü darbe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi o sahlep çok güzel ama. bi de kahvedünyası çok öküz bi müessese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 salep güzelde hepsini içmek insan işi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Kahve dunyasi denince aklima hep bol findikli cikolatalari geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kahve dünyası fondü demek direk. mmpfhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: salep güzelde hepsini içmek insan işi değil. lan bi an kendimi sorguladım. gayet içiliyo be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kahve dünyası diince aklıma espark'ın yanındaki kahve dünyasının önündeki fincan içindeki çikolatada yüzen ama çikolatası kırılmış inek geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mr_Hand said: senko said: salep güzelde hepsini içmek insan işi değil. lan bi an kendimi sorguladım. gayet içiliyo be?! geçen gün 1lt salep içtim, dünyaya küstüm. sırf sunk cost olmasın, bozulacak diye hepsi içilir mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 mariginal utility'si de çok düşük bir de. (doğru mu kullandımla?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o kahvedünyasındaki sahlep öksüz doyuran gibi bişe lan. nası içiyosunuz onu. bi kere istedim daha da istemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ben öyle bi kupa istiyorum yea.meyve ot vs. çayını onunla içecen böle oooh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 selam günlük yıkılmadım ayaktayım yeyy =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ben yıkıldım yıkılacam beynim 20kg çekiyor şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YatFF37gSBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 olm şu negzel filmdi lan hani iliklerime kadar titredim derler ya bu filmde onu yaşamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 öyle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: mariginal utility'si de çok düşük bir de. (doğru mu kullandımla?) marginal utilitysi gittikçe düşüyor. law of diminishing marginal utility. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 uyuyup uyandırılıp tekrardan uyunan o on dakka çok verimli yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 heh işte zaten herşeyin düşüyor da bunun çok çabuk düşüyor onu demek istediydim anlaıdn sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 günnük jim abi kilo almış 1,58 çekiyor artık baskülde sıçtık gene bu akşam hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa nerde sen orda bitiyon senko ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 anladım hacı. halk arasında bayıyor diye tabir ediyoruz öyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sabah akşam stalklıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar