0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 halit incedayı naapmış yine ya herif dünya çapında ilüzyonist ama su yarısmadan sonra fena kırıcak parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://fizy.com/#s/1aikwl iyi geceler, tabii mümkünse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 40 yılın başı erken yatayım dedim bu sefer de yangın alarmı 238492 kere çaldı, uykum kaçtı fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 everquest I marttan itibaren f2p oluyormuş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Gunaydinlar ola gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bu nasıl soğuktur arkadaş insanın iliğine işliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sevgili Günlük, 3 günüm var. Projemin en baba kısmının yetişmesi lazım. Kodla kodla bitmiyor. Çok çalışmam ve eve iş götürmemem lazım, akşam kız arkadaşım gelecek, nargile içmeye gideceğiz. Bunun yerine evde çalışıp iş yetiştirmek ister miyim günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ocak ayında güneşlenip sörf yapmak ne güzel günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 güneşlenmek de kötü surf de kötü. gölgede biranı yudumlayıp denizi seyretmek muhabbet etmek güzel. o yüzden hiç kıskanmadım günlük. hiç ..hi.h :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Makel I BA Isı Transferi BB Makne Teorisi BB Akış DC AWWW YEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ooooo gaz yaptım, yaşam sevinci doldum. 5 dakka sonra geçer gerçi. günün en sevdiğim anları daydreaming anları. bunlar da olmasa yaşanmaz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Günlük, paticik'ten çıkıp çalışmam lazım, ama yapamıyorum. Görsel sanatlar günümü yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 pencere açıkken uyuyakalmışım, umarım hasta olmamışımdır ya. ama eğlenceli uyumuşum ehere. the office aşırı sardı, 3. sezonu yarıladım ama üzülüyorum böyle hayvan gibi izliyorum diye zart diye biticek sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 benzer durumu friends dizisinde yaşamıştım. friends spoilerı içerir fena halde Anahtarları bıraktıkları sahnede, arkadaşlarım ölmüş gibi üzülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Hawaii dilinde pipi inek demekmiş sfjkslj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bi kilo daha vermişim günlük, bir şeyler yemeye başlasam fena olmayacak gibi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dun soyledigim kotu sozleri geri aliyorum gunluk.maas normal yatti $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 cenazeme beklerim günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ne kadar kar da olsa kış da olsa, insan gibi düşünüp erken çıkarınca normal bi saatte evde olunuyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lemuria said: benzer durumu friends dizisinde yaşamıştım. friends spoilerı içerir fena halde Anahtarları bıraktıkları sahnede, arkadaşlarım ölmüş gibi üzülmüştüm friends'in son sezonunu hala izlemedim çok üzülücem bitince diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hunharca ağlamıştım ben de :( izleme sakın izleme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ölüyü çok yıkarsan ya osurur ya sıçarmış, günümün özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 beynim sıfır noktasında şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 veeeee son anda gelen OVERTIME! halbukim cepa'ya gidecektim kipat alacaktım boyle avm gezecektim, arkadasımla bulusacaktım dolu dolu bir gun yasayacaktım ama bunun yerine DSLAM'larla sevisecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 en buyuk derdin bu olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar