jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bugün de bitti günlük. uzun bir 'eve dönüş yolculuğu' beni bekler. hakoya gülücük xaty'e uyku bana sabır eymen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 spor salonunu kol gibi yokuşun tepesine koyan zihniyete. evde çalışayım bari. sonra da abanırım tonbalığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bügün çok vasat bir performans gösterdim günlük yarın güzel olur inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bide yıllar sonra feysbukta 300 piskolojik sınırını geçmişim. onu farkettim bak bügün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 günün özeti: langırtta tüm maçları kazandım, bi ara 18 gollük falan seri yakaladım, hiç gol yemedim. arkadaşın teki ofis telefonumun ahize kablosunu sökmüş, zaten uykuluyum şaka yapıyor. rezil olduk millete, kablosuz ahizeyle alo dedik diye akşam erken göndermeyip tavrıyla sinir etti birisi, yarım saatlik yolu en az 1buçuk saatte gelmekten bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bi haftadır evden dışarı cıkmıyordum gittim saçımı kestirdim kutuları çöpleri attım falan neden yaptım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: bide yıllar sonra feysbukta 300 piskolojik sınırını geçmişim. onu farkettim bak bügün. ahahh bu bende de vardı lan. sanırım 1 ay kadar önce geçtim bu psikolojik sınırı sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Gittim gördüm Tubiği, iyi gibi. Kadın programları izletti bana değişik bi deneyim oldu benim için sdf. Kitabımı verdi bana ama keşke okumasaydım dedim daha ilk sayfadan. Kimselerin göremeyeceği bi yere kaldırdım. Okuyamayacağım sanırım bi süre. Gidip yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 selam söyliyeydin benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 İcmek istiyorum gunluk zil oluncaya kadar soyle bi guzel Pehhh yalniz icilmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: selam söyliyeydin benden Seni söylemedim de irem hatunla fatihinkini ilettim. O_o Kulağını az çınlattık ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 getting angry doesnt solve anyting günlük B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 wastyrx said: senko said: selam söyliyeydin benden Seni söylemedim de irem hatunla fatihinkini ilettim. O_o Kulağını az çınlattık ama.. unutmayacağını biliyodum ^^ tişekkür ettim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben kendi selamımı kendim söylerim hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hea oda geri selam söyledi pek sevmiş seni sanırım İrem hatun. Selçuk ara valla napıyorsun diye sevinir sanırsam ama 3 dakikayı geçmesin konuşma seni beenmiyoruz çünküm >;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ahahaha saolsun ben de çok sevdim tubişi =) tuğbaları genelde seviyorum zaten ad çekiyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 annemler varmış sonunda ohhh... şu kar kışta kimse uzun yola gitmesin mümkünse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi çarşamba 17:00 de istanbuldan adanaya gidiyorum otobüsle. gidip gitmemekte biraz kararsız kaldım valla. ama gidicem galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 günlük duşa girmeye çok üşeniyorum, beni bi yıkarsan, kib tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ahlaksız teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hani? nerde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 üstte. ses etme dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bugün sakal traşı olurken dedim bi bırakayım top sakal gibi nasıl olcak, fena olmadı hatta albüme bile koyarımda başka zaman. bu arada naber lan günlük, hiç mesaj atmıyon kırılıyom bak. bi avea yolluyo bi fb haber. :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sabah üşenmezsem kesiyim ben de şu sakalı, çenem şiş diye kesmemiştim bi süre, kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 feci bir soğuk var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar