Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günün özeti:
langırtta tüm maçları kazandım, bi ara 18 gollük falan seri yakaladım, hiç gol yemedim.

arkadaşın teki ofis telefonumun ahize kablosunu sökmüş, zaten uykuluyum şaka yapıyor. rezil olduk millete, kablosuz ahizeyle alo dedik diye

akşam erken göndermeyip tavrıyla sinir etti birisi, yarım saatlik yolu en az 1buçuk saatte gelmekten bıktım artık
Mesaj tarihi:
senko said:

bide yıllar sonra feysbukta 300 piskolojik sınırını geçmişim.
onu farkettim bak bügün.

ahahh bu bende de vardı lan. sanırım 1 ay kadar önce geçtim bu psikolojik sınırı sdfg.
Mesaj tarihi:
Gittim gördüm Tubiği, iyi gibi. Kadın programları izletti bana değişik bi deneyim oldu benim için sdf. Kitabımı verdi bana ama keşke okumasaydım dedim daha ilk sayfadan. Kimselerin göremeyeceği bi yere kaldırdım. Okuyamayacağım sanırım bi süre. Gidip yatayım.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

senko said:

selam söyliyeydin benden

Seni söylemedim de irem hatunla fatihinkini ilettim. O_o

Kulağını az çınlattık ama..

unutmayacağını biliyodum ^^ tişekkür ettim .
Mesaj tarihi:
Hea oda geri selam söyledi pek sevmiş seni sanırım İrem hatun. Selçuk ara valla napıyorsun diye sevinir sanırsam ama 3 dakikayı geçmesin konuşma seni beenmiyoruz çünküm >;>
Mesaj tarihi:
bugün sakal traşı olurken dedim bi bırakayım top sakal gibi nasıl olcak, fena olmadı hatta albüme bile koyarımda başka zaman.

bu arada naber lan günlük, hiç mesaj atmıyon kırılıyom bak. bi avea yolluyo bi fb haber.

:=(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...