Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kipatlarım kargoya verilmiş hala lan keriz gibi fazla mı kargo verdim diye düşünmekten alamiyoruım kendimi ama o kipatların deri ciltlerini okşayınca tüm bu düşüncelerim kaybolacak. ptt ırzına geçmezse tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eeh gidin lan evinize artik yeter!!! hayir bagira bagira konusuosunuz, insan gibi oturun maklube yiyin bisi mi diyoz. of keske komsulardan birisi sikayet etse ehöhö 10'dan soora gürültü yapmak yasak ne de olsa. polisi arayip ben sikayet etsem, soora komsulara sucu atsam?! http://i619.photobucket.com/albums/tt275/ritaleong/anigif.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 zamanın çok ötesinde bi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 eskiden bu saatlerde tsubasa pokemon zart zurt olurdu şimdi sırayla önce saçmasapan dizi tekrarları sonra da sabah haberleri var bi nostalji yaşatmadınız anasıın satiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://iguinho.ig.com.br/images/papel_parede/monster_rancher_800x600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Saeros said: eskiden bu saatlerde tsubasa pokemon zart zurt olurdu şimdi sırayla önce saçmasapan dizi tekrarları sonra da sabah haberleri var bi nostalji yaşatmadınız anasıın satiym 2 roadrunner arka arkaya izleyecem diye sabah 6da tv başında olurdum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 haberlere bakıyıorum ve gözüme çarpan ilk şey: "Ricky Martin Bursa'da iskenderi reddetti." iyi bok yemiş. bana ne ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 globalleşme= dev şirketlerin alt şirketleri arası bürokrasi mi oldu? bi şirketten bilgi talebinde bulundum. ZXCVZ diyelim. küresel sayfasından başvurdum tabii. HJHJHJ.co.uk gibi bi şirketten cevap geldi. "isteğinizi dikkate aldık" diye, .co.uk'lı başka bi division olsa gerek "isteğinizi doğu avrupayı alan grubumuzla paylaştık. cevapları kısa sürede elinizie ulaşacaktır" diyor. forward mail'da adamlara bilgi nerden gitmiş? yok HJHJHJ.co.uk'dan değil.. norveçten abi! altta iç yazışmalar da ekli olarak var. çok garip bişi yani. ha bunlar 1gün içinde, hatta 1gece içinde olmuş. kim gece bu kadar zahmet etmiş bilmiyorum açıkçası. ne yalan söyleyim gavura bu konuda hayranım baba. adamlar işi sıkı tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mr_Hand said: haberlere bakıyıorum ve gözüme çarpan ilk şey: "Ricky Martin Bursa'da iskenderi reddetti." iyi bok yemiş. bana ne ulan?! zıhaıha ahber bu mu? e bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Yarın karne açıklancak ama ben sürekli bir şekilde internetten takip ediyorum belki açıklanır erkenden diye gerçi 1 gün önceden açıklanıcak kadar erken açıklanması imkansız ama nolur nolmaz belki süpriz yaparlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Karne? Pek garip rüyalar gördüm günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 oooooooooooooooooooooooooooooof kim gitcek o yolu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 wastyrx said: Karne? Pek garip rüyalar gördüm günbük. Karne degil mi ne biliim bizim okulun sitede karneye tıklayınca sonuçlar çıkıyor ondan karne dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aci yok raki, aci yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ne zaman sonra bi kız beğendim adını öğrendim facebook stalkladım kızın en sevdiği müzikçilerinden ayna var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 :D bende de hep öyle sonlanıyo. geçne yine bir stalk sonunda favorit müzikçisi "şebo" ile karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şebo iyi ya yine. ayna var lan. ayna ne olm. 1992de biten bi grup lan ayna. bitek ayna var bi de başka kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 abi dusundukce gozumden yas geliyo, buraya da yazayim arabayi az once servise biraktim, giderken dethkrush caliyodu takili mp3 playerden, ama kafa bi dunya kapattim arabayi teslim ettim servise bindim ise geldim. simdi farkettim ki mp3 calar hala bagli, sarki da hazirda duruyo. servis elemanlari anahtari taktigi anda son ses "patates domates diye bagiranlar o... cocugudur" adli guzide dethkrush eseri calmaya baslayacak. abi gormek istiyorum o sahneyi ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Penthesilea said: abi dusundukce gozumden yas geliyo, buraya da yazayim arabayi az once servise biraktim, giderken dethkrush caliyodu takili mp3 playerden, ama kafa bi dunya kapattim arabayi teslim ettim servise bindim ise geldim. simdi farkettim ki mp3 calar hala bagli, sarki da hazirda duruyo. servis elemanlari anahtari taktigi anda son ses "patates domates diye bagiranlar o... cocugudur" adli guzide dethkrush eseri calmaya baslayacak. abi gormek istiyorum o sahneyi ya ahahaha. onlar neler görmüştür olm fdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Muzlu kivili pasta.. Nam nam nam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kollarım ağrıyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kavurma çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 allah senin belanı versin ya ya da hangi odun yarattıysa evreni o versin işte. annen baban ölsün. bu post üsttekine hitaben değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar