Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

eeh gidin lan evinize artik yeter!!!
hayir bagira bagira konusuosunuz, insan gibi oturun maklube yiyin bisi mi diyoz.

of keske komsulardan birisi sikayet etse ehöhö
10'dan soora gürültü yapmak yasak ne de olsa. polisi arayip ben sikayet etsem, soora komsulara sucu atsam?!
http://i619.photobucket.com/albums/tt275/ritaleong/anigif.gif
Sosyal ağlarda paylaş

globalleşme= dev şirketlerin alt şirketleri arası bürokrasi mi oldu?

bi şirketten bilgi talebinde bulundum. ZXCVZ diyelim. küresel sayfasından başvurdum tabii. HJHJHJ.co.uk gibi bi şirketten cevap geldi. "isteğinizi dikkate aldık" diye, .co.uk'lı başka bi division olsa gerek "isteğinizi doğu avrupayı alan grubumuzla paylaştık. cevapları kısa sürede elinizie ulaşacaktır" diyor. forward mail'da adamlara bilgi nerden gitmiş? yok HJHJHJ.co.uk'dan değil.. norveçten abi! altta iç yazışmalar da ekli olarak var. çok garip bişi yani.

ha bunlar 1gün içinde, hatta 1gece içinde olmuş. kim gece bu kadar zahmet etmiş bilmiyorum açıkçası.

ne yalan söyleyim gavura bu konuda hayranım baba. adamlar işi sıkı tutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dusundukce gozumden yas geliyo, buraya da yazayim

arabayi az once servise biraktim, giderken dethkrush caliyodu takili mp3 playerden, ama kafa bi dunya kapattim arabayi teslim ettim servise bindim ise geldim. simdi farkettim ki mp3 calar hala bagli, sarki da hazirda duruyo. servis elemanlari anahtari taktigi anda son ses "patates domates diye bagiranlar o... cocugudur" adli guzide dethkrush eseri calmaya baslayacak. abi gormek istiyorum o sahneyi ya ahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

abi dusundukce gozumden yas geliyo, buraya da yazayim

arabayi az once servise biraktim, giderken dethkrush caliyodu takili mp3 playerden, ama kafa bi dunya kapattim arabayi teslim ettim servise bindim ise geldim. simdi farkettim ki mp3 calar hala bagli, sarki da hazirda duruyo. servis elemanlari anahtari taktigi anda son ses "patates domates diye bagiranlar o... cocugudur" adli guzide dethkrush eseri calmaya baslayacak. abi gormek istiyorum o sahneyi ya ahahaha.

onlar neler görmüştür olm fdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...