yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok sıkıldım melankoli bastı gene tez geçer umarım8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Melankoli :) guzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Hafta kamyon gibi vurdu. Tutunmaya çalışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 maasim bekledigimden 400 lira kadar az yatacak lan.abv nasi bi cakallik pesindeler bu sirketler boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 o ne lan borsa gibi inip çıkıyor mu mayışın abi? sevgili günlük yaklaşık bir saat sonra ne yiycem diye 30 dk düşünecem, şimdiden çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 5 sene önceki kız arkadaşımı niye hala rüyamda görüyorum ya. mal mal mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kardan adam yapmislar burnuna havuc yerine muz koymuslar yeni cocuklarin akli dengesinden endiselenir oldum (:P) İtiraf ediyorum ki kiskandim cocuklar sorun sizde degil aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ben de bi yaptığım kardan adama zeytin/kömür yerine jelibon koymuştum düğmelerine, ağzını gözünü neyden yaptığımı hatırlamıyorum. Onlar da jelibondu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Cok yaratici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Günümüz çocukları işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Simdi soyle uludagda zirveye yakin bi yerde olup iliklerine kadar usumek sonrada alip mangaldan sucuk ekmekleri atesin karsisinda yayilmal vardi iste karin zevkinin yasanacagi ender yerlerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Uhuu neden hep olmicak olani ister ki bunye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 xaty said: Ben de bi yaptığım kardan adama zeytin/kömür yerine jelibon koymuştum düğmelerine, ağzını gözünü neyden yaptığımı hatırlamıyorum. Onlar da jelibondu galiba. jelibooooooon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben de yaptığım kardan adamın ağzını yüzünü, kömürden yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nomsaR said: 5 sene önceki kız arkadaşımı niye hala rüyamda görüyorum ya. mal mal mal mal.alışmak sevmekten daha zor geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ertelenen son 2 finalim de bitti bugün. çok iyi geçmese de en sonunda bitti. rahatım oley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aente said: o ne lan borsa gibi inip çıkıyor mu mayışın abi? sevgili günlük yaklaşık bir saat sonra ne yiycem diye 30 dk düşünecem, şimdiden çok heyecanlıyım. ikramiyeden de kesinti yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kozalak said: maasim bekledigimden 400 lira kadar az yatacak lan.abv nasi bi cakallik pesindeler bu sirketler boyle. Kesin bu ay birilerine kotu bisi yapmissin hem maas hem ikramiy gume gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Facebook'ta arkadaşlarımı trollliyim dedim, annemin tek taşı taktım sağ elime. Çektim elimin fotoğrafını, koydum facebooka nişanlandım diye. Yiyenler oldu. Sonra kısmetim kapanıcak diye sildim sdjfksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hayırlısı bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Facebook'ta arkadaşlarımı trollliyim dedim, annemin tek taşı taktım sağ elime. Çektim elimin fotoğrafını, koydum facebooka nişanlandım diye. Yiyenler oldu. Sonra kısmetim kapanıcak diye sildim sdjfksdf facebook listende kıskandırmaya çalıştığın biri mi var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 İyi günler günlük, Bugün dolapta sakladığım kemanımı çıkardım. Çalmaya karar verdim. Bana hediyeydi o, üstelik bana hediye eden kişiye kızmıştım. 'Niye bana keman aldın? Şimdi sen bana keman çalmanı istiyorum diye dayatmada mı bulunuyorsun?' diye, şimdi düşününce komik geliyor. Kadınları memnun etmek cidden zor. Neyse öyle karar aldım şimdilik ama bilmiyorum,çok da zor kesin sıkılırım ben. neyse pencereden karın yağışını izlemeye ve babaanne yorumlarına devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bende hala mal mal kodlara bakiom bön bön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yok bee, nişanlandığımı yiyebilicek kadar salak adamları niye kıskandırmak isticem meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Yok bee, nişanlandığımı yiyebilicek kadar salak adamları niye kıskandırmak isticem meh adını feriha koydumda öyle diyordu ama bak neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar