Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o ne lan borsa gibi inip çıkıyor mu mayışın abi?

sevgili günlük yaklaşık bir saat sonra ne yiycem diye 30 dk düşünecem, şimdiden çok heyecanlıyım.
Mesaj tarihi:
Kardan adam yapmislar burnuna havuc yerine muz koymuslar yeni cocuklarin akli dengesinden endiselenir oldum (:P)

İtiraf ediyorum ki kiskandim cocuklar sorun sizde degil aynen devam
Mesaj tarihi:
Ben de bi yaptığım kardan adama zeytin/kömür yerine jelibon koymuştum düğmelerine, ağzını gözünü neyden yaptığımı hatırlamıyorum. Onlar da jelibondu galiba.
Mesaj tarihi:
Simdi soyle uludagda zirveye yakin bi yerde olup iliklerine kadar usumek sonrada alip mangaldan sucuk ekmekleri atesin karsisinda yayilmal vardi iste karin zevkinin yasanacagi ender yerlerden biri..
Mesaj tarihi:
xaty said:

Ben de bi yaptığım kardan adama zeytin/kömür yerine jelibon koymuştum düğmelerine, ağzını gözünü neyden yaptığımı hatırlamıyorum. Onlar da jelibondu galiba.

jelibooooooon <3
Mesaj tarihi:
aente said:

o ne lan borsa gibi inip çıkıyor mu mayışın abi?

sevgili günlük yaklaşık bir saat sonra ne yiycem diye 30 dk düşünecem, şimdiden çok heyecanlıyım.

ikramiyeden de kesinti yapmislar
Mesaj tarihi:
kozalak said:

maasim bekledigimden 400 lira kadar az yatacak lan.abv nasi bi cakallik pesindeler bu sirketler boyle.

Kesin bu ay birilerine kotu bisi yapmissin hem maas hem ikramiy gume gitmis
Mesaj tarihi:
Facebook'ta arkadaşlarımı trollliyim dedim, annemin tek taşı taktım sağ elime. Çektim elimin fotoğrafını, koydum facebooka nişanlandım diye. Yiyenler oldu. Sonra kısmetim kapanıcak diye sildim sdjfksdf
Mesaj tarihi:
napae said:

Facebook'ta arkadaşlarımı trollliyim dedim, annemin tek taşı taktım sağ elime. Çektim elimin fotoğrafını, koydum facebooka nişanlandım diye. Yiyenler oldu. Sonra kısmetim kapanıcak diye sildim sdjfksdf

facebook listende kıskandırmaya çalıştığın biri mi var sdf
Mesaj tarihi:
İyi günler günlük,

Bugün dolapta sakladığım kemanımı çıkardım. Çalmaya karar verdim. Bana hediyeydi o, üstelik bana hediye eden kişiye kızmıştım. 'Niye bana keman aldın? Şimdi sen bana keman çalmanı istiyorum diye dayatmada mı bulunuyorsun?' diye, şimdi düşününce komik geliyor. Kadınları memnun etmek cidden zor.

Neyse öyle karar aldım şimdilik ama bilmiyorum,çok da zor kesin sıkılırım ben. neyse pencereden karın yağışını izlemeye ve babaanne yorumlarına devam edeyim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...