Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben de geçen şunu yapmıştım http://img851.imageshack.us/img851/8/photo00004z.jpg akvaryumlu makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yogurt ne ya, koylu musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hergun 1.5 kilo foca yogurdumla donuyorum eve. selam. yogurt gibisi var mi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 zeytinyağlı yeşil fasulyeyle birlikte bile yerim yoğurdu acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 balikla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben yedim. hic oyle isik falan gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aquila said: balikla? ton balıklı makarnayla yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ton baligi, balik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tavuk gibi bişiy o, deniz tavuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 http://moneysavingmom.com/wp-content/uploads/2010/06/chicken-of-the-sea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ultimate survival'dan etkilendim. tam yaşam mücadelesi olacak olmasa da yarın arkadaş ile herhangi bir dağ veya tepeye çıkıp, avlanmaya çalışacağız. sonra da ateş yakıp avladığımız şeyi (avlayabilirsek) yiyeceğiz. yarın eğer gidersek fotoğraflar ve videolar ile destekleyip bir topic açacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Adam gibi bi saat olsun tubiye gidicem günlük. Sanki şu bir kaç günü atlatırsam çok daha iyi olacakmış gibi geliyor. Şükrüye iş bana huzur amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tarkandakiahtapot said: ultimate survival'dan etkilendim. tam yaşam mücadelesi olacak olmasa da yarın arkadaş ile herhangi bir dağ veya tepeye çıkıp, avlanmaya çalışacağız. sonra da ateş yakıp avladığımız şeyi (avlayabilirsek) yiyeceğiz. yarın eğer gidersek fotoğraflar ve videolar ile destekleyip bir topic açacağım. yakalayamazsanız burger kinge mi gitceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 aslına bakarsan arkadaşa kuş avlayıp yiyeceğimizi söylediğimde "sucuk alalım ben sucuk yerim sen kuşu yersin" dedi. muhtemelen sucuk yeriz ateşi yakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 wastyrx said: Adam gibi bi saat olsun tubiye gidicem günlük. Sanki şu bir kaç günü atlatırsam çok daha iyi olacakmış gibi geliyor. Şükrüye iş bana huzur amin. amin Hakocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Annesi pişirip koyacakmış yanına atıştırmalık bir şeyler, arka bahçede kamp yaparlar 1 saat falan sonra soğuk diye geri dönerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Sabah 6da kalkan adamin 3te taksimde ne isi var sorarim sana gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 1 hafta sonra şu saatlerde havaalanına gitmek için yola çıkmış olucam sanırım böyle tam izmir'e alışmışken istanbul'a dönücem, garip olucak of ama en azından geçen seneki gibi yurtta kalmıyorum, o baya mutluluk verici. yalnız gider gitmez "yea gelince yıkarım" dediğim yatak çarşaflarımı yıkamam lazım fdsf ama sorun değil sabahtan gidiyorum zaten. bi de biraz dışarı çıkayım istiyorum ya, geçen sene yurtta sıkıldığım için her hafa çıkıyodum bi yerlere, şimdi ev kuşu oldum gene. dün the office izlemeye başladım, daha önce televizyonda denk gelince izliyodum ama böyle daha iyi oldu nedense komikli gülmeli diziler dışında pek dizi izleyemiyorum, etrafımdaki herkes aaabi breaking bad nası süper bi dizi diyip duruyodu bi ara "voaay hakkaten mi" dedim indirdim 2 bölüm izledim duruyo öyle. hani sevmediğimden değil ama vakit ayıracak kadar bağlamıyor nedense gerçi himym'ın son bölümlerini de izlemedim mesela, neyse izleriz kaçmıyo ya. hem tatili bahane edip baya bi film izledim güzel oldu, bölüm film televizyon ama sorsan 2011'de en fazla 5 kere sinemaya gitmişimdir rezalet dfs. hep "ya düşünce izleriz" kafası var ama düşünce de izlemiyorum anca işte tatilde olucam vs. niye wall of text oldu lan bu, neyse canım sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 günaydın günlük . bu yıl da kışa doydum artık bahar gelebilir hatta bahar direk geçip yaz olabilir. güneş deniz boş gezmece olaylarına girile.. bisiklet sürüle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Gunaydinlar muhterem gunluk Nasilda guzel kar yagmis dememe kalmadi tabiat ana yine bizi rezile bagladi araba otoparkta rehin kaldi bense evde magdura bagladim yatisss Guzel baslangic>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sabah bi kaltim etraf bembeyaz moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Gunluk koprucuk kemigim kirildi 4-6 hafta arasi sahalardan uzak kalicam. O degil de iyi kondisyon yapmisim tam. Hic olmadi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 İzlemeli izlemeli film izlemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar