Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

ultimate survival'dan etkilendim. tam yaşam mücadelesi olacak olmasa da yarın arkadaş ile herhangi bir dağ veya tepeye çıkıp, avlanmaya çalışacağız. sonra da ateş yakıp avladığımız şeyi (avlayabilirsek) yiyeceğiz.

yarın eğer gidersek fotoğraflar ve videolar ile destekleyip bir topic açacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkandakiahtapot said:

ultimate survival'dan etkilendim. tam yaşam mücadelesi olacak olmasa da yarın arkadaş ile herhangi bir dağ veya tepeye çıkıp, avlanmaya çalışacağız. sonra da ateş yakıp avladığımız şeyi (avlayabilirsek) yiyeceğiz.

yarın eğer gidersek fotoğraflar ve videolar ile destekleyip bir topic açacağım.

yakalayamazsanız burger kinge mi gitceksiniz
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta sonra şu saatlerde havaalanına gitmek için yola çıkmış olucam sanırım
böyle tam izmir'e alışmışken istanbul'a dönücem, garip olucak
of ama en azından geçen seneki gibi yurtta kalmıyorum, o baya mutluluk verici. yalnız gider gitmez "yea gelince yıkarım" dediğim yatak çarşaflarımı yıkamam lazım fdsf ama sorun değil sabahtan gidiyorum zaten.
bi de biraz dışarı çıkayım istiyorum ya, geçen sene yurtta sıkıldığım için her hafa çıkıyodum bi yerlere, şimdi ev kuşu oldum gene.
dün the office izlemeye başladım, daha önce televizyonda denk gelince izliyodum ama böyle daha iyi oldu
nedense komikli gülmeli diziler dışında pek dizi izleyemiyorum, etrafımdaki herkes aaabi breaking bad nası süper bi dizi diyip duruyodu bi ara "voaay hakkaten mi" dedim indirdim 2 bölüm izledim duruyo öyle. hani sevmediğimden değil ama vakit ayıracak kadar bağlamıyor nedense
gerçi himym'ın son bölümlerini de izlemedim mesela, neyse izleriz kaçmıyo ya. hem tatili bahane edip baya bi film izledim güzel oldu, bölüm film televizyon ama sorsan 2011'de en fazla 5 kere sinemaya gitmişimdir rezalet dfs. hep "ya düşünce izleriz" kafası var ama düşünce de izlemiyorum anca işte tatilde olucam vs.
niye wall of text oldu lan bu, neyse canım sağolsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...