senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ne derdin var yavrum senin böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 gerizekalı, salak, kendini bi bok sanan arkadaşlarım var. en son doğumgünümün içine sıçtı bi tanesi. onun hemen ertesinde gelişen ufak bi iki olay da diğer bi kaç arkadaşın ne gereksiz insanlar olduğunu gösterdi. ciddi bi arkadaş sıkıntım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 az ama öz arkadaş en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 az ama öz arkadaşım yok işte. sıkıntım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 nihayet kars -8 ohh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 morning.byes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Bazen neden dağda oturuyorum diye sorguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yine saat 2 oldu, kahvaltı yapmadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 acıktım lan günlük, ne yiycem diye düşünmekten de sıkıldım, anamın yüzünü senin kadar görmüyorum yemeksepeti senden de bıktım, hep fest fut pişiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ev yemeği yapan yerden söyle ben de acıktım da dışarı çıkcam galiba, bişiyler atıştırıyım şimdilik.. kredikartı da kol gibi gelmiş, niye böyle oldu anlamadım. bi incelemek lazım faturayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kendi yemeğini kendin yap bre. iki dklık iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 adanalımısın? bre yi orda pek kullanırlar da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 alakam yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Mr_Hand said: kendi yemeğini kendin yap bre. iki dklık iş. İşten gelince zor oluyor ya, bi de tek başına uğraşmak istemiyo insan. Arada bi komşu bişiler getiriyor, ilaç gibi geliyor :D Haftaya eve gitcem, ordan biraz yemek stoklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 cnn türkte bi program var zulüm gibi adamın teki il il gezip yemek yiyo az önce erzurumdaydı cağ yiyodu şerefsiz, adamın ümüğünü sıkasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Vedat Milor olmasın? TV izleyemiyorum da sen yazınca öyle canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yok o ntvde diye biliyorum ya bence izleme siniri bozuluyo insanın bide çok feci acıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 ntv'ydi evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tv almaktan vazgeçtim herhalde günlük. çünkü anladım ki evde durdukça afakanlar basıyo beni genelde. yalnız takılmanın kötü yanı bu sanırım. onun yerine dslr alıp foto çekicem dışarda. bisikletim de var zaten, atlar giderim istediğim yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 kozalak said: tv almaktan vazgeçtim herhalde günlük. onun yerine dslr alıp foto çekicem dışarda. bisikletim de var zaten, atlar giderim istediğim yere. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Guzell Sonunda bi kosu bandi edindim :) 3 ay kadar bir sure boyunca kendimle olan savasin sonunda hakli ve gururlu bir galibiyet yasiyorum!! Artik spor yapabilicem (:D inaniyorum bu potansiyel bende mevcut :S evet evet istikrar gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-sYcTVS9iViM/TsFOltFtknI/AAAAAAAABvg/bGM-J4W-u-s/s1600/7220_134265653220_599813220_2404083_4094898_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Ahaha Ciddi bi motive sorunum var sanirim 5 dk sonra baslarim diyorum 25 dk oldu hala dertlesiyorz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bugün iki kez patates kızartması yedim hala canım patates kızartması istiyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Elma dilim patates kizartmasi hardal esliginde yaninda da bira.. Karsimda kosu bandi:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar