Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerizekalı, salak, kendini bi bok sanan arkadaşlarım var. en son doğumgünümün içine sıçtı bi tanesi. onun hemen ertesinde gelişen ufak bi iki olay da diğer bi kaç arkadaşın ne gereksiz insanlar olduğunu gösterdi.

ciddi bi arkadaş sıkıntım var.
Mesaj tarihi:
acıktım lan günlük, ne yiycem diye düşünmekten de sıkıldım, anamın yüzünü senin kadar görmüyorum yemeksepeti senden de bıktım, hep fest fut pişiriyorsun.
Mesaj tarihi:
ev yemeği yapan yerden söyle

ben de acıktım da dışarı çıkcam galiba, bişiyler atıştırıyım şimdilik..

kredikartı da kol gibi gelmiş, niye böyle oldu anlamadım. bi incelemek lazım faturayı
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

kendi yemeğini kendin yap bre. iki dklık iş.

İşten gelince zor oluyor ya, bi de tek başına uğraşmak istemiyo insan. Arada bi komşu bişiler getiriyor, ilaç gibi geliyor :D
Haftaya eve gitcem, ordan biraz yemek stoklarım.
Mesaj tarihi:
tv almaktan vazgeçtim herhalde günlük.
çünkü anladım ki evde durdukça afakanlar basıyo beni genelde. yalnız takılmanın kötü yanı bu sanırım.
onun yerine dslr alıp foto çekicem dışarda. bisikletim de var zaten, atlar giderim istediğim yere.
Mesaj tarihi:
kozalak said:

tv almaktan vazgeçtim herhalde günlük.

onun yerine dslr alıp foto çekicem dışarda. bisikletim de var zaten, atlar giderim istediğim yere.

(tu)
Mesaj tarihi:
Guzell

Sonunda bi kosu bandi edindim :) 3 ay kadar bir sure boyunca kendimle olan savasin sonunda hakli ve gururlu bir galibiyet yasiyorum!!

Artik spor yapabilicem (:D inaniyorum bu potansiyel bende mevcut
:S evet evet istikrar gerek
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...