guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 cok moralim bozuk gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yine zaman nasıl geçti anlamadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ulan hani sevmiyodu bu senkoyu. naz mı yapıyo acaba. senkoya mı yürüyo acaba hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hakan türk kızıymış meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 75 li bi hatun arıyorum günlük ama bakmış olsun ya kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Abi kar buz yüzünden zaten çok fazla şey kaybettim, korkuyorum geriliyorum yalan yok. Yoldan geçen yabancı gidicem dese ona da gitme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 3 saat istanbuldan adanaya ucak gelmesini bekledim,baktım olucak gbi degil.geri geldim evime off insallah aynı sey bugün de tekrarlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sorsan tahmini bişi derdik hiç çıkmazdın evden sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 abi direk mallıgıma geldi alısmısım bileti gittigmde almaya havaalanına bi gittim ana baba günü. zaten göt kadar yer.3 saat bekledm bi de ayrı mallık bilet aldım o da girdi götüme neyse yarına aynı saate erteledim ama yne tuzlu oldu.taksi parası otobüs parası o parası bu parası bi de iskenderunda yasıyorum.ızdırap dolu bi gündü. lanet olsun gidecegim yerde güzel bi yer olsa askeriye o da dogubayazıta isyanlardayım.cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bir nba keyfimiz vardı onu da dsmart baltalıyor şu an. full sinyal ama kanal açılmıyor. aradım müşteri hizmetlerini sordum, tüm türkiye de böyleymiş şu an. problem varmış. ulan madem altından kalkamayacaksınız niye giriyorsunuz şu işe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 günlük bir takım sıkıntılar var anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 dolmuşta uyuyakalıp ineceğin yeri 15 dakikalık mesafe ile kaçırmak ne bad günlük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ne uykusu sabah sabah :) ben de eskişehire geldim işte, yollar sorunsuzdu allahtan, bi eskişehire geldiğimizde kapılar donmuş onlarla uğraştık biraz sfd bugün de çarşıya çıkıp kendime gözlük alma planım var bakalım. hipster gözlüğü yakışır demi bana günlük? yakışır bence sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 dolmuş çok sıcaktı kedi gibi gitmişim. şimdiki gözlüğün de yakışıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 günlük gerçekten çok boktan arkadaşlara sahibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ekşi sözlük mala bağladı. internetteki boş zamanlar da haber okuyarak geçmiyo. haberler de haber değil zaten, gündem hep olumsuz bi şeylerle dolu. paticik'e geri mi dönsem günlük. burada da şakirtlerle trollenmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 En birinci rüyayı gördüm 15 dakika önce falan baba zoruyla uyandırıldım. Geri uyumaya çalıştım ama olmadı. Meleğim yea ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 soldan soldan geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Nöy? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 bitmediler mi hala ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 şimdilik bitti, gelirler daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 benimki de bitmiyor. aha diyorum bitti diyorum. ortak değişti bidaha diyolar. sonra aha diyorum bitti diyorum. o ortağa çok yüklendik başka ortağa geçir diyolar. geçiricem bi tane şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 HAKTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 günlük ayaklarım üşüyünce direk çişim geliyo, ne yaman bi bağlantıdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar