kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jaffa said: dinimiz amin. dinimiz sensin kolay gelsin. evet bende böyle bi insanım işte. böyle kabul edin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hüzünlendim be günlük, ağlıyasım var resmen içicem kaybolucam sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Aşırı sıkıldım günlük. Aynı şarkı dönüp duruyor, değiştirmeye üşeniyorum. Telefonum çalıyor açmaya üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 acsana sabahtan beri arıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Tüm ilçeyi dolaştım taze nane satan bir yer bulamadım. Mojito keyfi yapacaktım, nane sahibi olana kadar biraya talim ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 mesaj at sonra okurum adgjdjksfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 elifg said: Aşırı sıkıldım günlük. Aynı şarkı dönüp duruyor, değiştirmeye üşeniyorum. Telefonum çalıyor açmaya üşeniyorum. biraz kan kaybetmek iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 xaty said: jaffa said: demleyip veriyolar. erkek adam çay mı demlermiş. geçende böyle demiodun 8-) seni çay demlemek bile bozamaz yani o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Amele senko raydan çıkacak bişi olacak >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bazı yht seferlerini kaldırıp bazılarını yavaşlatmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 evet bugün sadece onun seferi kaldırılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Sadece 9daki iptal olmamış ama korktum ben ya bişi olarsa diye. Amele işte -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kendi doğum günümü kendim organize edeceksem başkalarının gelmesine ne gerek var günlük? kendi kendime kutlayayım bari o zaman? haksız mıyım lan günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gz kozalak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jaffa 2 gün önceydi ya o. kutlamasını h.sonu yapalım diyoduk da canımı sıktılar iyice. teşekkür ederim yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 90 küsürlü kızlar ne iğrenç. kardeşimin sevgilileri de hepsi birbirinden berbat yemin ediyorum. devamlı küfür, abuk subuk konuşmlar iğrenç ya. nerde kıro kıro kızlar onları buluyor kafasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yeni biriyle çıkmaya başlamış şimdi gördüm de sinirlendim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bella said: 90 küsürlü kızlar ne iğrenç. kardeşimin sevgilileri de hepsi birbirinden berbat yemin ediyorum. devamlı küfür, abuk subuk konuşmlar iğrenç ya. nerde kıro kıro kızlar onları buluyor kafasız.bir 91'li olarak 93 jenerasyonuna hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 çok büyük bi ikilem içersindeyim şuan. ne yapacağıma karar veremiyorum çok zor bi tercih bu... yatıp uyumalı mıyım yoksa bi film izleyip mi uyumalıyım? bilemedim günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Senko dangozu gitmiş sağ salim günbük. Aahhahah dedesi gibi stres yaptım yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 servetini ayaklarına serdin. yine de 'annem annem ' dedi. dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşın blogunda yazan bir cümle çok komiğime gitti. said: O yenilgiyi asla kabullenmeyen beynim, sevmekten hiç mi hiç usanmayan kalbim, bitmek bilmeyen merhametim… Hepsini bir bir kaybetmek üzereydim. Benlikten çıkıyordum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 wastyrx said: Senko dangozu gitmiş sağ salim günbük. Aahhahah dedesi gibi stres yaptım yea. allah kavuştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jaffa said: servetini ayaklarına serdin. yine de 'annem annem ' dedi. dsfg Anne yeri başkadır tabi ya ^^ @xaty eyvallah abi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar