utopia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 stresli bekleyiş sürüyor. http://www.youtube.com/watch?v=KHlq1hgtaYw&feature=related bu da fon müziğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben de sana mesaj atıcaktım. heyecanla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 günlük bugün okulla ilisigi kestim. okul hayatım bitti abi inanamıyorum hala 4 sene göz acıp kapayıncaya kadar gecti. kampüste fakültede gezerken duygulandım lan,hatta giristeki güvenlige bile yaslı gözlerle baktım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 baktım şimdi 10kişiye çıkmış rahat rahat açılır bu ders kafam raat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bella said: bence birisi bana işleri ters gitsin büyüsü yaptırdı. net. bir amaç uğruna atılan her adımda bir problem çıkamaz ya. yetmezmiş gibi artık pasaport süresi de uzatmıyorlarmış her süre uzatmak istediğinde yeni pasaport alıcaksın. illa iş çıkaracaklar lan of. bakalım yarın ne problem çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ühühü bu sıck ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 25 yaşında daha lan günlük ne gereksiz adamlar varken dünyada,yazık be.içim acıyor içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bayadır girmiyordum lan günlük, naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Daraldim. Muzikte yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 kimisini niye gazetede çalıştırıyorlar bilmiyorum.. eski zamanlarda olsa bu gibileri katran ve tüye batırırdık.. (Google Translate'in Türkiye'de kötü sonuçlarıyla en büyük web eğlencesi olduğundan masadaki kimsenin bahsetmemesi Türk misapirferliğiyle ilgili) http://ekonomi.milliyet.com.tr/internette-sirada-ne-var-/ekonomi/ekonomidetay/20.06.2011/1404633/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 wowda gnomeregan heallayıp televizyonda arka sokaklar izliyorum hayatımın doruk noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bugün fedeyi aradım telefon seksi yabdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Saeros said: wowda gnomeregan heallayıp televizyonda arka sokaklar izliyorum hayatımın doruk noktası. ben de 45 dakka sineklik takmaya çalıştım ufak geldi cama. bence sen kazandın bu günü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Diplomayı aldım. Haber beklediğim işim de olursa değmeyin keyfime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hayatımı bi 4 yıl ileri sarmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok mutsuzum lan, bugün anladım ki mutlu olmam imkansız gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 istanbula gelince bi viskimi iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaniLLe said: HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. dasaaa evlenme teklif etti di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ICAO Annex-14'üne sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sparkcaster said: çok mutsuzum lan, bugün anladım ki mutlu olmam imkansız gözüküyo ben bunu bi 12sene önce falan anladım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 etmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 SeaGle said: vaniLLe said: HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. dasaaa evlenme teklif etti di mi? mutluluk gülüsü degildi o, hayor. ne idügü belirsiz bir his karmasasindan dogan bi gülüstü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaniLLe said: HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 Sonraki 39.sayfa (Toplam 549 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Sparkcaster said: çok mutsuzum lan, bugün anladım ki mutlu olmam imkansız gözüküyo ben bunu bi 12sene önce falan anladım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 etmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 SeaGle said: vaniLLe said: HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. dasaaa evlenme teklif etti di mi? mutluluk gülüsü degildi o, hayor. ne idügü belirsiz bir his karmasasindan dogan bi gülüstü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaniLLe said: HEHEHEHEHEHE evet icinde bulundugum durumu anca bu acikliyo. aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar