jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 onun için ifade ettikleri süfer şu an. gz senko (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sevgili Günlük, hava soğuk, tam çalışma günü havası var. ofisimde, masamda saatlerce kod yazacağım, kehve içeceğim. sonra akşam olacak, ve sevdiğime koşacağım. Evet günlük, bugünü böyle planladım.. Gel gelelim düne. Dün afedersin motoru bozmuşum çok yemekten, hazımsızlık çektim gece boyu. yine kız arkadaşım ve biraderler bizdeydi, mısır bira geyik partisi yaptık. Hayatımı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: onun için ifade ettikleri süfer şu an. gz senko (tu) noluyo yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 işsel başarı .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 windowsu cokerttim be halilim.ugrasiyorum simdi hayata dondurmeye. ayrica cok kurumsallik sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 milletin disi agriyor hastalara bak. gelmis burda post kasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 günlük. uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 günlük, bu sabah erkenden kalkıp ağlaya ağlaya derse gittim, erken kalkmak bana göre değil. Ama işin daha da üzücü kısmı, öğrenciler tatil sanıp gelmemiş. Bir teyze gelmişti, onla da biraz konuştum sonra biraz bahçelievler'de yürüyeyim dedim, metroya kadar. Kayboldum tabii ki. Sonra yolu buldum ama, yürümeyi istemeyeceğim yerlerden geçtim. Gıcıklığına akşamki dersi de ben iptal ettim. Oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Dünyadan ve herkesten nefret eden pislik ergen modundayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 günlük, kedilere ızgara tavuk aldım bakalım inş. banada kalır biraz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mr_Hand said: jaffa said: onun için ifade ettikleri süfer şu an. gz senko (tu) noluyo yea? Mayış 20bin euroya yükseldi. Yeni kalktım sayılır günlük, bunalım yaradı bana yea kış uykusuna yatar gibi uyuyorum artık O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 NE DİYOSUN o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yıllıksa çok acı, aylıksa alfred olurum evine alsın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nerde para, orada benim postlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: jaffa said: onun için ifade ettikleri süfer şu an. gz senko (tu) noluyo yea? Mayış 20bin euroya yükseldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 3.5 liraya tavuk döner yedim bugün. çoheğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bana gel alfred olarak o zaman ama hergün penguen gibi dolanacaksın beyaz eldiven giyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 kedi etidir o evladım yeme öyle ucuz döner. @cinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 taksim den tarlabaşına inerken haydar rak barın aşasında 1.5 liraya var,tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bi ara donas vardı, yerdik ordan 2.5'a döner. mis gibi olurdu şimdi kaç kuruş acaba donas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 jaffa said: kedi etidir o evladım yeme öyle ucuz döner. @cinali ama lezzetliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 içine bağımlılık yapan madde koyuyolar ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 wastyrx said: Bana gel alfred olarak o zaman ama hergün penguen gibi dolanacaksın beyaz eldiven giyeceksin. HADİ ORJİNAL MAL VARLIKLARIMIZI KARŞILAŞTIRALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hea benimkiler hep ikinci el =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 NEVERWİNTERNİGHTS BUNDLE PACK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar