Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Günnük ben yatiim ya. mal gibi 11de kahve içersem böyle olur. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 erkek arkadaşımla evde içip biraz sonra club'a gidicektik, tekilanın yarısını içip sarhoş olup kustu şimdi de uyuyo epic fail gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Güzel bir başlangıç diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 esek sakalari yapiliyor gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 jaffa said: kaybetmeyi seçiyorsun yani. Kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 günlük laptop cozurttu harddiskin yanması yakın hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Son 3 finalim.....Gecmiyor gunler offf bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bazen uyandığıma çok üzgün oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bella said: erkek arkadaşımla evde içip biraz sonra club'a gidicektik, tekilanın yarısını içip sarhoş olup kustu şimdi de uyuyo epic fail gecesi. auhahusfuhazhuahuzausfhusafahu sorry tutamadım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Kuaförüm 2 metreden biraz daha uzun bi laz. 1,5 yaşında oğlu var Çınar diye. Oğlu bunu zorla yere yatırmış. Sonra koşmuş koşmuş bam diye adamın kafasına tekme atmış. Mahvoldum gülmekten sdfssdfjgkhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bugün externalları backupla geçti günlük resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 napae said: Kuaförüm 2 metreden biraz daha uzun bi laz. 1,5 yaşında oğlu var Çınar diye. Oğlu bunu zorla yere yatırmış. Sonra koşmuş koşmuş bam diye adamın kafasına tekme atmış. Mahvoldum gülmekten sdfssdfjgkhg auhauahuahauhauh laz işte ne beklersin. çocuk top diye babasının kafasıyla oynuyo sdgsdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Sisman gobekli ve memeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Hazırlanıp çıkıyım artık, 7 oluyor saat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: Sisman gobekli ve memeliyim ASDKJASKDAJASJD :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Şu fakir günlerimde dedem hızır gibi yetişti vallahi. 50 tl nedir dede ya, ilkokulda mıyım ben be üf sdfsdfhjs. Ama 7 tane torun var şimdi hangi birine para yetiştirsin adam. En favori torunuyum diye bana torpil geçse bari pff. Babam şu an O Ses Türkiye'yi izleyip şarkı söylüyo lan sdjksd. Yaşlandı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 valla benim bütün sülale desteğini kesti işe başlayınca :( bayramda bile 5 kuruş alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: Sisman gobekli ve memeliyim olm yaza kadar gel istanbula. tığ gibi yapacam seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 benim annem de sesleniyor içerden ' gel gel sesi çok güzel ' diye. benim ki daha güzel .hih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Family reunionlardan nefret ediyorum ben ya. Babamın ailesini hiç sevmiyorum yeminlen. Herkes geldi bugün bizim eve, 28 yaşındaki kuzenip darlanıp kaçtı tabi şanslı galtah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yavrum niye öyle diyosun biz sana ne yaptık, bizim problemimiz annenle. utkunun ekantından yazıyorum, çok öptüm seni, halan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 günlük, tüm gün evdeydim ama konuşan misafir teyzeden kaçmak için, dışarıdaymış gibi yaptım. Annemlerin bir alt dairesinde yaşadığım için kimse anlamadı. Annem beni gün boyunca evde yok sandı, tabii o teyze de. Oh.(Arada bunun tersini de yapıyorum, yani dışarıdayken evdeymiş gibi yapıyorum) Kendi kendime tüm gün müzik dinledim, biraz da Brautigan okudum, adeta aklımı aldı. Ne müthiş yazmış adam. Onun dışında bulaşıkları yıkadım. Ama yine o planlanan büyük temizliği yapamadım. Keyifli, sakin bir pazardı. Akşam yıldızlara bakınca, ilk bakışta sirius'u bulamadım. Bir an telaşlandım. Sonra iyice bakınca hemen tanıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 senko said: Sisman gobekli ve memeliyim afsasfhuashufasf iyi hadi daha fena bişi bekliyordum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 evet akabinde gelen cümle eklenmemiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar