Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Kuaförüm 2 metreden biraz daha uzun bi laz. 1,5 yaşında oğlu var Çınar diye. Oğlu bunu zorla yere yatırmış. Sonra koşmuş koşmuş bam diye adamın kafasına tekme atmış. Mahvoldum gülmekten sdfssdfjgkhg

auhauahuahauhauh laz işte ne beklersin. çocuk top diye babasının kafasıyla oynuyo sdgsdgdf
Sosyal ağlarda paylaş

Şu fakir günlerimde dedem hızır gibi yetişti vallahi. 50 tl nedir dede ya, ilkokulda mıyım ben be üf sdfsdfhjs. Ama 7 tane torun var şimdi hangi birine para yetiştirsin adam. En favori torunuyum diye bana torpil geçse bari pff.

Babam şu an O Ses Türkiye'yi izleyip şarkı söylüyo lan sdjksd. Yaşlandı iyice.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,

tüm gün evdeydim ama konuşan misafir teyzeden kaçmak için, dışarıdaymış gibi yaptım. Annemlerin bir alt dairesinde yaşadığım için kimse anlamadı. Annem beni gün boyunca evde yok sandı, tabii o teyze de. Oh.(Arada bunun tersini de yapıyorum, yani dışarıdayken evdeymiş gibi yapıyorum) Kendi kendime tüm gün müzik dinledim, biraz da Brautigan okudum, adeta aklımı aldı. Ne müthiş yazmış adam. Onun dışında bulaşıkları yıkadım. Ama yine o planlanan büyük temizliği yapamadım. Keyifli, sakin bir pazardı.

Akşam yıldızlara bakınca, ilk bakışta sirius'u bulamadım. Bir an telaşlandım. Sonra iyice bakınca hemen tanıdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...