Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Küçükken babam kan aldıydı minik bi tüpte duruyordu saklamıstım ben de bisüre, oksijensizlikten koyulaşan rengini falan inceleyecektim. O aralar Grange'nin ''siyah kan'' kitabını okumustum cünkü. Tabi sonra eeaah diyerek attım tüpü. Bunları neden anlattıgımı bilmiyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 paylastigin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ibretilk paylaşım sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sonra diyolar neden sevgilin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 rica ederim, bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 jaffa said: bazı hastalarım alıyolar zaten dişlerini. gömülürken mezara koyacaklarmış :S ben diş hekimi öğrencilerine bağışladım çekilen dişlerimi afferim demi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Çöpe atmışlardır senin dişleri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 doktor yemiş olabilir de bak biz bu dişleri öğrencilere gösterioz öğretioz fln bişiler dediydi al madem senin olsun dediydim bende. halbukim çocuk gibi sevindiydi doktor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senko said: jaffa said: bazı hastalarım alıyolar zaten dişlerini. gömülürken mezara koyacaklarmış :S ben diş hekimi öğrencilerine bağışladım çekilen dişlerimi afferim demi bana kesinlikle afferim. ben de ölünce vücudumu bilime bağışlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senko said: doktor yemiş olabilir de bak biz bu dişleri öğrencilere gösterioz öğretioz fln bişiler dediydi al madem senin olsun dediydim bende. halbukim çocuk gibi sevindiydi doktor sdf biz o çekilen dişler üzerinde öğreniyoruz dolguyu kanalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Kandırma çocuğu yahu, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 harbiden bak. Alçıya gömüp dolgu yapıyorduk onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ailecek diş sıkıntımız var babamın dişler porselen annemde 50 yaşında daha üst dişleri komple çekiyolar takma diş olacakmış benimde bu yaşta 5-6 kanal tedavim oldugunu dusuncek olursak gidişatım onların yönünde ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 İsten ciktim. gecelere akiyorum. Dum ba tisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bademcik muhabbeti için umut sarıkayanın güzel bi karikatürü vardı onu açın okuyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ellerim ve ayaklarım buz gibi yine. Ölüyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Performans görüşmesini de yaptık. gerçi performans görüşmesinden ziyade nası gidiyo derdin var mı tarzı şeyler konuştuk. ne varsa içimde hepsini döktüm sayılır. oh be. şimdi onlar düşünsün. bu gidişat devam ederse de yavaştan iş aramalarına başlarız napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 0ne said: Dum ba tisss birader nası bi feyılsın sen ya. bunu bile yanlış yazmışsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Sen sanki degilsin. feyil ne lan. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 0ne said: Sen sanki degilsin. feyil ne lan. haha şunu değiştireme diye bi alıntılayayım da. ömden attığın şeyi buraya yazsam güzel madara olursun biliyosun di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 dedemlerle konuştum cam den 40cm kar varmış köyde köpeği eve almışlar . çok özlemişim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 jaffa said: dedemlerle konuştum cam den 40cm kar varmış köyde köpeği eve almışlar . çok özlemişim <3 vay be, ne dedeler, ne köyler varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 süferdir benim dedem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 babanneler süper olur, süper dede duymadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar