wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senko said: mühendis maaşı dediğiniz 5-6 kuruş bişi :/ Taş olursun taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Phyxinsevgilisi said: Günlük geçtim vallahi de geçtim, nasıl mutluyum suan ne güzel olmuş, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 alışmak sevmekteeeen daha zoooor geliyooo. nerden takıldı ya ağzıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 başım ağrıyor günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 astayım çılgınlar gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senko said: mühendis maaşı dediğiniz 5-6 kuruş bişi :/ o sifirlar rakamin saginda genc. hemen soluna atip 3 kurus yaptin maasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 çok stresliyim lan günlük. 3 günde hayatım değişiyor lan bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 saddamın heykelinin poposunu çalmışlar günlük hatta tutuklanmışlar http://www.guardian.co.uk/uk/2012/jan/19/man-arrested-buttock-saddam-hussein-statue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yüzünde ne hayır görmüşler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 throine said: nerden biliyorum http://forums.studentdoctor.net/ her gün takip ediyorum burayı amerikada tıp eğitimi nasıl alabilirim, kabul şartlarına falan filan hatim ettim siteyi.:D Bende yancın olayım :D Poliklinik açarız hiç olmadı xD Siteyi bundan sonra mercek altına alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o parabolün eğimini azaltıp aksi yönde eğimi arttırman lazım zamanla. c'mon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 kendime hatırlatma; bir daha yemek yerken asla south park izleme.s14e02 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Archangel_ said: kendime hatırlatma; bir daha yemek yerken asla south park izleme.s14e02 ahusha çok fena bölümdü cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Arkadaşım bademciklerini aldırdı. İste bademciklerini dedim, vermiş doktor. Hastanede bırakmış, fotoğrafını bile çekmemiş. Acayip kızdım ahaha. Çok merak ediyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 wastyrx said: =( ahah wastyrx ve günlükteki üzgün smileyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 napae said: Arkadaşım bademciklerini aldırdı. İste bademciklerini dedim, vermiş doktor. Hastanede bırakmış, fotoğrafını bile çekmemiş. Acayip kızdım ahaha. Çok merak ediyodum. kızım neyini merak ediyosun . düz et işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 İçi iltihap doluymuş, kocamanmış. Doktorlara zorluk çıkarmış. Ayrıca hiç bi kabın içinde bademcik görmedim sfdfsf. Merak ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben masumiyetimi yitirdim sanırım. çok normal merak etmen. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 neeeh pilava katmalık iki parça bişey. ben de çok merak etmiştim de sonra görünce; meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben de görmek isterdim yalnız, diş çektirdigimde bile dişime bakasım geliyor, kan aldırdıgımda kanıma bakıyorum rengine falan, aptalım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bazı hastalarım alıyolar zaten dişlerini. gömülürken mezara koyacaklarmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 jaffa said: o parabolün eğimini azaltıp aksi yönde eğimi arttırman lazım zamanla. c'mon. Hea bende istiyorum gibi ama olmuyor şimdilik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 daha erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar