wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Archangel_ said: Senin elin nasıl? King oynamaya gidelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lemuria said: Sevgili Günlük, Bugün de mesaimiz bitti. Hadi bakalım. albüm konusundaki fotoğraftan sonra akşam bira nargile planı yapıyorum bizim tayfayla. Selametle kal. said: Bugün de mesaimiz bitti. said: mesaimiz bitti. said: mesaimiz said: bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 düzeldik günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mesai bitti sözde de çıkmadan maile bakarken gördüğüm akşam 9-10 arası toplantı süprizi hoş olmadı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 crap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Geçmiş olsun x. Eve bir durak kaldı günlük. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Senkonun geleceginde hollanda da kucuk bir kasabada nehir kenarı ahşap evde huzur dolu bir hayat görüyorum. Böyle bahçeyle ilgilenmek günlük yüzmeler ile sporunu yapmak falan. Yoksa bu herif 60 yaşına kadar böyle yaşarsa 60ında pompalı tüfekle birilerini vuracak şirkette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lan o benim geleceğim :( günnük buharda tavuk - sebze yaptım, bu kez portakal da ekledim. sağlıktan ölecem sonunda dfasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 napae said: Hoppidiiiii. Bilgi MBA'e kabul edildiğimin bilgisi geldi şimdik. Okullu olmayı özledim. benim de bi ara böyle bişeyler yapmam lazım ya. olmuyo böyle valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 xaty said: mesai bitti sözde de çıkmadan maile bakarken gördüğüm akşam 9-10 arası toplantı süprizi hoş olmadı hiç.. bu saatte toplantı olursa unuturum gider tabi, neyse.. önümüzdeki maçlara bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 crap X2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 wastyrx said: Archangel_ said: Senin elin nasıl? King oynamaya gidelim mi? yeni online oldum nan :/ gerçi burun akıntım öksürüğüm ve ateşim buna pek izin vermezdi sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 varsa 3 kişi oynayalım online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Archangel_ said: yeni online oldum nan :/ gerçi burun akıntım öksürüğüm ve ateşim buna pek izin vermezdi sanırım :( ooo çok geçmiş olsun :/ de ben senle özel bişi konuşacaktım, ne dersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 xaty said: varsa 3 kişi oynayalım online i am in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 online ne oynuyonuz gençler? ben de katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yan komşum bangır bangır "sevişmeden uyumayalım" şarkısını çalıyor. bu bi işaret mi sence günlük? çalim mi kapısını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sende arabada 5, evde 15 çal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 arabada 5 evde 15 parçasını çal. kapına dayanırsa senin. dayanmazsa hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahhahdfsdffgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 adeta ruh ikizleri :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahahah piştiye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 çok başarılı ama yaaa harbiden çok güldüm (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar