df Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sonunda! artık bu kısım cv'nin göz bebeği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 utopia said: mathematica, spss bilen insan lazım bana, bunlarda istatistik problemi çözebilecek, öf. Dokuz Eylül Üniversitesi İstatistik Bölümü son sınıf öğrencisiyim. 3 ay sonra mezun olacağım. Birebir olarak bölümümle ilgili yaptığım stajlar dolayısıyla alanımda oldukça deneyimliyim. Birçok tez için veri analizi yaptım ve raporladım. Birçok projede yer aldım. İzmir'de ikamet etmekteyim. Ancak diğer illerde ikamet edenler için web destekli danışmanlık da yapabilirim. İhtiyacınız olan her türlü konuda SPSS, Minitab vs. istatistiksel paket programları yardımıyla istatistiksel danışmanlık yapmaktayım. Mail adresimden irtibata geçebilirsiniz. [email protected] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 abavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Günlük balon patlamış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://ggtd.files.wordpress.com/2008/07/423598896-6a3616dd82-o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Phyxinsevgilisi said: Günlük balon patlamış bugün orjinal balon dışındaki bütün balonları patlatıyoruz. yes sir, bang bang bang bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 pantolunumun cebindn çıkan pantolonla yıkanmış kurumuş para hala beni mutlu ediyor günlük *.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 14 şubat yaklaşıyo, bu aralar bir sevgili yapsam iyi olur sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 dünkü yaptigim ve tam anlami ile calismayan bir report yüzünden toplanti yapacak patronum benimle hakkinizi helal edin :(. gelip saydiracak, bunun üstüne trafige takilip isede 1 saat gec kaldim. günaydin bile demedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 büyük şehirde beyaz yakalı olarak çalışan insanları anlamıyorum. işlek bir yerde hava parasını verip tezgah aç tükenmez kalem tırnak makası sat aynı parayı kazanırsın zaten. canınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 beyaz yakalı hangisi oluryordu ya ploroterya mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 proletaryanın kendini bir şey zannedeni ama iki kuruşa muhtaç olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 özel sektör memuru da diyebiliriz :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sevgili günlük, artık çalışsam iyi. saat 2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mr_Hand said: özel sektör memuru da diyebiliriz :D sdf hele de bankaciysa tam memur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 hawaiide deniz kenarında boynuma çiçek takıp bar işletesim var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 rage e girdim girecem. 20gundur araliksiz calisiyorum sabahin 6sinda kalkip ise gidiyorum, yarin artik tatil gunu tatil yapayim dedim, öğlene kadar uyurum diyordum, az önce yikildim :( yeni konteynirlar geliyormus sabahtan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Hoppidiiiii. Bilgi MBA'e kabul edildiğimin bilgisi geldi şimdik. Okullu olmayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 gz naz .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Teşekkür ederim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: hawaiide deniz kenarında boynuma çiçek takıp bar işletesim var :/ daimi müşterin olurum (fiyatta bişi yaparsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 fiyatlar makul .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar