Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
utopia said:

mathematica, spss bilen insan lazım bana, bunlarda istatistik problemi çözebilecek, öf.

Dokuz Eylül Üniversitesi İstatistik Bölümü son sınıf öğrencisiyim. 3 ay sonra mezun olacağım. Birebir olarak bölümümle ilgili yaptığım stajlar dolayısıyla alanımda oldukça deneyimliyim. Birçok tez için veri analizi yaptım ve raporladım. Birçok projede yer aldım. İzmir'de ikamet etmekteyim. Ancak diğer illerde ikamet edenler için web destekli danışmanlık da yapabilirim. İhtiyacınız olan her türlü konuda SPSS, Minitab vs. istatistiksel paket programları yardımıyla istatistiksel danışmanlık yapmaktayım.
Mail adresimden irtibata geçebilirsiniz.
[email protected]

Saygılar.
Mesaj tarihi:
dünkü yaptigim ve tam anlami ile calismayan bir report yüzünden toplanti yapacak patronum benimle hakkinizi helal edin :(. gelip saydiracak, bunun üstüne trafige takilip isede 1 saat gec kaldim. günaydin bile demedi bana.
Mesaj tarihi:
büyük şehirde beyaz yakalı olarak çalışan insanları anlamıyorum. işlek bir yerde hava parasını verip tezgah aç tükenmez kalem tırnak makası sat aynı parayı kazanırsın zaten. canınıza yazık.
Mesaj tarihi:
rage e girdim girecem. 20gundur araliksiz calisiyorum sabahin 6sinda kalkip ise gidiyorum, yarin artik tatil gunu tatil yapayim dedim, öğlene kadar uyurum diyordum, az önce yikildim :(
yeni konteynirlar geliyormus sabahtan :'(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...