aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bize arap edebiyatindan bahset elif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gene hazırlanıp girsene sevmiyorsan. sevmediğin iş ile geçmez hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 a ayli ala ula da amburleyli ab ub be beyli bala bula da bumburleyli bab bub ce ceyli cala cula da cumburleyli cam cub de deyli dala dula da dumburleyli dab dub e eyli ela ula da emburleyli eb ub fe feyli fala fula da fumburleyki fap fup ge geyli gala gula da gumburleyli gab gub he heyli hala hula da humburleyli hab hup i iyli ila ula da imburleyli ib ub je jeyli jala jula da jumburleyli jab jup ka kayli kala kula da kumburleyli kab kub le leyli lala lula da lumburleyli lab lub me meyli mala mula da mumburleyli mab mub ne neyli nala nula da numburleyli nab nub o oyli ola ula da omburleyki ob ub pe peyli pala pula da pumburleyli pab pub re reyli rala rula da rumburleyli rab rub se seyli sala sula da sumburleyli sab sub te teyli tala tula da tumburleyli tab tub u uyli ula ula da umburleyli ub ub ve veyli vala vula da vumburleyli vab vub ye yeyli yala yula da yumburleyli yab yub ze zeyli zala zula da zumburleyli ab zub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ögrendigin her dil elinde ekmegin, kolunda altin bilezigindir. UNUTMA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bir yerden kopyaladım de nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 sil baştaan başlamak gerek baaağzen. Agdfj yani ne bileyim, artık okul kavramı bana çok boş geliyor,okullar kimseye bir şey öğretmiyor sadece oyalıyor gibi sanki. Gerçi bu sene sınava bir gireyim diyordum, üşengeçlikten başvuru tarihini kaçırdım muhtemelen.Şimdi başka bir dil öğrenmeye başlıyorum, ona yoğunlaşırım, kendimi başka şekilde geliştiririm diye düşünüyorum. Yani Arapça benim için hep -en olmadı- alternatifi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tabii ki kendim yazdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yazık abi zamanına. yaşlanıyoruz artık. böyle şeylerle geçirmemek lazım zamanımızı. zaten işe de girmişsin. artık emekli olmana az kaldı demek bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: a ayli ala ula da amburleyli ab ub be beyli bala bula da bumburleyli bab bub ce ceyli cala cula da cumburleyli cam cub de deyli dala dula da dumburleyli dab dub e eyli ela ula da emburleyli eb ub fe feyli fala fula da fumburleyki fap fup ge geyli gala gula da gumburleyli gab gub he heyli hala hula da humburleyli hab hup i iyli ila ula da imburleyli ib ub je jeyli jala jula da jumburleyli jab jup ka kayli kala kula da kumburleyli kab kub le leyli lala lula da lumburleyli lab lub me meyli mala mula da mumburleyli mab mub ne neyli nala nula da numburleyli nab nub o oyli ola ula da omburleyki ob ub pe peyli pala pula da pumburleyli pab pub re reyli rala rula da rumburleyli rab rub se seyli sala sula da sumburleyli sab sub te teyli tala tula da tumburleyli tab tub u uyli ula ula da umburleyli ub ub ve veyli vala vula da vumburleyli vab vub ye yeyli yala yula da yumburleyli yab yub ze zeyli zala zula da zumburleyli ab zub arkadaşlar bu fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 2 dakkamı almadı lan. zor bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 12 saatlik elektrik kesintisinin ardından 2 kere gün içinde uyuduğum için bok gibi bir kafayla ayaktayım hala,teşekkürler tedaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Adam yazmakla kalmamis tek atmis typo yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gecenin 4 ünde Kırklareli'ne yola koyulmak, ben böyle şansın #%^#& ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ula 2-3 foto çekicem sonra bitiyo işim, of nasıl rahatım şu an bugünkü (dünkü) hezimetin acısını da attım üzerimden uyuyunca çok temiz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 =( http://www.youtube.com/watch?v=SnGHcfqGxqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kiwi.. bu beni hüzünlendirir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 work woman work :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ben bursaya geldim ya. Work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 fede said: iş buldum lan Nerede? Sarhoşken işe falan almadım dimi lan seni? Hayır öyleyse yalan o iş sakal bile uzatmışım bugün fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yok lan o geçen dediğim yerde. ama gayrimenkul değerleme değilmiş orası, yannış anlamışım, işi bile mal gibi buluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ne iş yapacaksın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 danışmanlık gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 5xp veren weekly quest zamanı günlük, damacanayla su almaca, dımdırı dımdırı aksiyon macera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 günlük sunucunun disk gitti ya. FML raid degraded. sştık. sdf uğraş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar