wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 12-13 yıldır gözettiğim sevdiğim istesin canımı yesin dediğim arkadaşlarımın upuzak akrabaları ya da tanıdıkları nette bişi görüp göz dağı verircesine xyz şu wastyrxle tanışalım demelerine uyuz oluyorum. Aazını kırdıklarım sizin bilmediğiniz ne badireler atlatmışızdır biz. Neler neler yapmışızdır bir birimiz için bi bok bilmeden ötmeniz çileden çıkarıcı ya. Karşımda falan olsa kavga ederim. Hele ki şu ruh halimle.. Yeminle birilerinin dişlerini vericem gene eline sonra uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 küçük dayı sinirlenmiş :( olur öyle boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ya niye bize sormuyolar arkadas dunyaya gelmek istiyomuyuz bakalim. Hadi yaptin bi eseklik getirdin madem bakamayip bi gelecek sunmaya calismiyosun. Bi insan 5 dakikalik bi eylemi yuzunden baba sifatini almamali. o babaysa baskalarinin ki je. Onlarinki babaysa benim ki ne.... Hapse girmicegimi bilsem her turlu iskenceyi yaparak oldururdum. babaanneme dua etsin edemedigim kufurler icn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=FnneZ7s76sA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 gece aramadilar ama ben az gec yattim yine uykumu tam alamadim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 1 gece kütüphanede kalıp gündüz uyudum uyku düzenime sıçıldı. hala daha uyuyamadım of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 günlük, kuryenet ne dandik bi şirket lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 günlük bugün tuzlu ve islak uyandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 abi yeter hergün gelip post kasıyosun burda sdgasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Bull, wastyrx abime laf eden karşısında beni bulur. Ayağını denk al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Her gün uzun uzun bugün şöyle kötüydü, şöyle iğrençti böyle gözüm doldu, şöyle dayanamıyorum mu okumak istersin o kısa özeti mi? Post most kasmıyorum yazıp yazıp siliyorum. Sonra o kadar yazdım bari bişi olsun istiyorum bu kadar. Size ne bir de abi? Benim günlüğüm. Buralar bostanlıktı ben yazıyordum. En çokta buraya yazıyorum. Bi sıkıntı olsa birileri uyarırdı sanırım noluyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 arkadaş hatrı için king p 402 şarjlı el süpürgesi aldım, napcam bilmiyorum, çok çaresizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ekmek kırıntılarını süpür. günah basarsın üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 wastyrx said: Her gün uzun uzun bugün şöyle kötüydü, şöyle iğrençti böyle gözüm doldu, şöyle dayanamıyorum mu okumak istersin o kısa özeti mi? Post most kasmıyorum yazıp yazıp siliyorum. Sonra o kadar yazdım bari bişi olsun istiyorum bu kadar. Size ne bir de abi? Benim günlüğüm. Buralar bostanlıktı ben yazıyordum. En çokta buraya yazıyorum. Bi sıkıntı olsa birileri uyarırdı sanırım noluyor diye. oha kusura bakma bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ginaly said: arkadaş hatrı için king p 402 şarjlı el süpürgesi aldım, napcam bilmiyorum, çok çaresizim. çaresizsen söyle dyson alıyım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 son 6 ay içinde iki tane dyson aldım daha nabim dysonı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 çok yoruldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 yalnızlgmin 3.gunu gunluk.. oysa o kadar alışmıstımki ben onun hayatmda olmasna.. napıcam bilmiyorum,kafayi neyle doldurursam doldurayim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 jaffa said: çok yoruldum :/ al benden de o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 senin yerinde olsam bir hafta daha işe gitmem zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Benim isim guzel ya. zamanda cabucak geciyo soora kurs var sonrada uyku falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 hic alakamizin olmadigi bi seyi izliyoruz ya sirkette.eve gideydik keske.zaten gozlerim aciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Gene kavga... Gene konuşmadan havada uçuşan bardaklar, sözler, küfürler... Bu aile hiç adam olamayacak... Hiç. Keşke hep çocuk kalsaydım =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 kar çokzel tutmuş öyle böyle değil bi saat akdar oynadık sonra üşüdük ama yokuş gibi bi yer vardı ordan kayabilseydik güzel olurdu arabalarda geçiyordu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar