Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

12-13 yıldır gözettiğim sevdiğim istesin canımı yesin dediğim arkadaşlarımın upuzak akrabaları ya da tanıdıkları nette bişi görüp göz dağı verircesine xyz şu wastyrxle tanışalım demelerine uyuz oluyorum. Aazını kırdıklarım sizin bilmediğiniz ne badireler atlatmışızdır biz. Neler neler yapmışızdır bir birimiz için bi bok bilmeden ötmeniz çileden çıkarıcı ya. Karşımda falan olsa kavga ederim. Hele ki şu ruh halimle.. Yeminle birilerinin dişlerini vericem gene eline sonra uğraş dur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya niye bize sormuyolar arkadas dunyaya gelmek istiyomuyuz bakalim.

Hadi yaptin bi eseklik getirdin madem bakamayip bi gelecek sunmaya calismiyosun.

Bi insan 5 dakikalik bi eylemi yuzunden baba sifatini almamali. o babaysa baskalarinin ki je. Onlarinki babaysa benim ki ne....

Hapse girmicegimi bilsem her turlu iskenceyi yaparak oldururdum. babaanneme dua etsin edemedigim kufurler icn
Sosyal ağlarda paylaş

Her gün uzun uzun bugün şöyle kötüydü, şöyle iğrençti böyle gözüm doldu, şöyle dayanamıyorum mu okumak istersin o kısa özeti mi? Post most kasmıyorum yazıp yazıp siliyorum. Sonra o kadar yazdım bari bişi olsun istiyorum bu kadar. Size ne bir de abi? Benim günlüğüm. Buralar bostanlıktı ben yazıyordum. En çokta buraya yazıyorum. Bi sıkıntı olsa birileri uyarırdı sanırım noluyor diye.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Her gün uzun uzun bugün şöyle kötüydü, şöyle iğrençti böyle gözüm doldu, şöyle dayanamıyorum mu okumak istersin o kısa özeti mi? Post most kasmıyorum yazıp yazıp siliyorum. Sonra o kadar yazdım bari bişi olsun istiyorum bu kadar. Size ne bir de abi? Benim günlüğüm. Buralar bostanlıktı ben yazıyordum. En çokta buraya yazıyorum. Bi sıkıntı olsa birileri uyarırdı sanırım noluyor diye.

oha kusura bakma bilemedim :/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...