Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 kutuphane. of daha da var biraz ya bitirir bitirmez teslim edip gidip uyicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sen en azindan bu kadar saat ordasin diye para aliyosun ben bi de uzerine para veriyorum sdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 oha çokzel kar yağıyor lan gene. alışık değilim bide 24 yıldır ilk defa bu sene kar yağarken gördüm :> her kar yağdığında mal gibi seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 senko said: bu arada ben hala şirketteyim selamlar... vay hayvan. olm 8000 dolar falan mı alıyosun bu ne lan?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ankarada kar yağıyor günlük. inş. geçen yılki gibi mahsur kalmam yollarda . ama olsun yine de çok mutluyum. kar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mr_Hand said: senko said: bu arada ben hala şirketteyim selamlar... vay hayvan. olm 8000 dolar falan mı alıyosun bu ne lan?! O.o Maaş bordomuzda bu rakamları da görcez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Bu arada hala şirketteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kalcagim yurt belli oldu az once. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Sehirdeki en ucuz tek kisilik odalardan birindeyim ama ders alacagim yerleskenin birine 9km digerine 5km uzak. Bu demek oluyorki gunde 1 saat bisiklet allahin emri. Neyse kardiyo da aradan cikmis olur dfgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Senkonun evine gidip mışıl mışıl uyuyup maaşı yattıgında dün gece yaptıklarından ötürü patronu tarafından küçük bir süprizle ödüllendirilmiş olmasını dileyen bir tek ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 yeni uyandım. günaydın çalışan arkadaşlar. kahvaltıda ne yememi istersiniz? annem krep yapmayı teklif etti ama düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 krep candır kandır. günaydın. afiyet olsun. ben de öğle yemeği için salata mercimek çorbası söyledim bana da afiyet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Mithat said: Senkonun evine gidip mışıl mışıl uyuyup maaşı yattıgında dün gece yaptıklarından ötürü patronu tarafından küçük bir süprizle ödüllendirilmiş olmasını dileyen bir tek ben mi varım? jaffa said: ben de varım. ^_^ gelin yemek ısmarlayım lan size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 afiyet olsun sekerim ben simdi söyledim ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 sana da afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Kaşınız burnunuz düşecek şirinlikten. Ben ne yesem karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 senko said: Bu arada hala şirketteyim yatak atsana abi oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 nomsaR said: Kaşınız burnunuz düşecek şirinlikten. Ben ne yesem karar veremedim. yaprak ye. döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 ben de şirinim dimi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 barbu çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 senko said: Mithat said: Senkonun evine gidip mışıl mışıl uyuyup maaşı yattıgında dün gece yaptıklarından ötürü patronu tarafından küçük bir süprizle ödüllendirilmiş olmasını dileyen bir tek ben mi varım? jaffa said: ben de varım. ^_^ gelin yemek ısmarlayım lan size :) İnanmayın bize hala ısmarlayacak.. Hem çok para alıyor hem cimri O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 abi görüon şirketten çıkamıyorum dışarı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Git la, Bugün dışarı çıkacağım günlük eved. çıkmam lazım artık O_o http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 birazdan eve gitcem sabaha kadar uyuyacam sonra 24saatlik dev bir mesai daha beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar