Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum.

Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S

ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?!
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S

ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?!

abi seni bulamayanlar da beni buluyodur muhtemelen dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...