xaty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 evde rusyadan misafir var, bornozuyla fashion tv izleyip internette sörf yapıyo. sabah işe gitmem lazım, yatmam lazım :L iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 o rus erkekse bişe diyemem de. kızsa aga ne duruyon, helva yapsana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dün asım pars'ı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 dünyadaki en kötü insan gibi hissediyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 xaty said: rusyadan misafir... bornozuyla tüm ruslar aynı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 jaffa said: ne seyretsem ile ne seyrettiniz aynı değil ama. aynı. senin seyrettiğin, benim seyredebileceğim oluyo. bütün pati böyle kullanıyo o topii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ama barbu elindeki filmlerin listesini gösterip bunların içinden hangisini izlesem mantığındaydı. günaydın bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben spora mı gitsem napsam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ben gittim bile. :D dfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Günlük dün şapşal bi arkadaşım uyudun mu dedi, yok kusuyorum dedim. ok bölmiyim dedi. Mesaja gülerken yine kusuyodum. Öyle günlük dün cok kustum gece phyx geldi aldı beni, gittik hastahaneye. Diğer şapşal arkadasım da bunu okuyorsa görüştüğümüzde onu yumruklarımla döveceğimi bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 drink responsibly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sigarasız 6. gün cildim ışıl ışıl parlıyor günnük ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 sigarasız 23. yılım. Benimki niye parlamıyor lan. Allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ah bir de içsen neler olacak demek ki =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hintliye dönerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 bugun yarın sağlam bi içiyim ben pazartesi dananın kuyruğu kopacak ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 cumartresi iş bitti ama gel gör ki annem zatüre olmuş go go home :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mr_Hand said: ya günnük bütün salaklar mı beni buluyo anlamadım. :S ulan uzun süredir "sınovbord yapmak istiyorum ben yeaa" diyodun. alakasız bi arkadaş grubu organizasyon yapmışken tesadüfen aradın ve muhabbet sırasında "ya ben bu aralar sınovbord yapacak birilerini arıyorum" dedin, haliyle ben de "e tamam işte ben arkadaşlarla bu haftasonu gidiyore" dedim. sen de "oley!1" diye sevindin. ben arkadaşlarımla organizasyonu ayarlayıp kaç araba gideceğimiz falan uğraşıp halledip didindim. senden 2 gün kala niye ses kesiliyo lan? cins mısın kızım? abi niye böyle şuursuzlar beni buluyo ya?! abi seni bulamayanlar da beni buluyodur muhtemelen dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 işte bazıları kızlarla snowboard yapmaya gidiyor bazılarımız da cuma gecesi şirkete gidip sabahlara kadar çalışıyor. what a wonderful life :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 haci sen huawei de calisiyodn dimi? cinliler cok calistiriyo herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 huawei eeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Ligtv2 çıkmıyor lan ben de, bir sorayım hem de 555 de postum olsun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar