kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fin said: 40km bisiklet öldürdü beni kalkamıyorum yerimden = alisirsin.ben is sonrasi 60km yapiyodum aksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sigarasız 3. gün bugün artık çevreme yaydığım teröre son verdim. 3. gün en zoru derler ama rahat geçti benim. böyle devam ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 emin ol 4. gün daha kolay olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben şimdi uyandım, kahvaltı hazırladım yedmi sigarayı yaktım. Keyfin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oh afiyet bana üfür dumanını =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 iki ay önce zam almistim. patron bugün büroda yine zam yapildi gibi bir laf etti gelecek ay icin. su sekil geziyorum firmanin icinde http://media.tumblr.com/tumblr_lr6gxv3sdV1qial2l.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Officially, the White House says Obama never went to Mars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oooooooo sometimes i get a good feeling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o ses türkiyede söylemişti bi kız bunu kimdi o. buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 heryer cok soguk. biktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 3 farkli loto oynadim bu arada gunluk. kazanirsam yazarim. resmen hayatimda bu kadar lotodan para kazanmak istememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bella aksiyon vardı albümde kaçırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 benim hayatim olmus aksiyon senkocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim yerime mi özet geçtin? Tam atıcaktım bende post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 çivi çiviyi sökermiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yannıs yere msj attım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bir yıldız daha kaydı yörüngeye günnük. ama kim göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sevgili günlük; Sabah omlet yapmaya karar verdim yumurta yoktu.Yeni açılan kahvaltılık cinsi şeyler satılan dükkana girdim kısa boylu tatlı bi kız vardı.kısa dediğim 1.63-1.64 vardı yani.yumurtalar nerde dedim,gösterdi falan işte.ne kadar diye sordum 25 kuruş dedi tanesi.parayı çıkarttım durdu durdu ve sana 20 kuruş olur "canım" dedi.sonra ekledi sadece sana diye.sinsi bi gülüş attı bide.o anda kız olup olmadığından şüphe etmeye başladım.muhabbet kurmaya çalışıyo işte.telefonumu istedi kaydetti kendini çaldırdı bide kendini aha dedim böbrek gitti galiba.eve gittiğimde mesaj etmiş hemen ismini sormayı unuttum demiş.konuşmaya devam ettik biraz işte aklımdan kötü fikirler geçmeye başladı "daha ilk tanışmada canım cicim yapıyosa ohooo" dedim kendi kendime.sonra öğrendim ki kız her dükkana girene böyle yapıyomuş sdlgfskjd sapık falan galiba ya da böbrekçi olabilir.omletten soğudum sonra bu da böyle bi günümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şarküterideki kızı napıcaksın ya, pastırma kokar o. yine de serin hikaye tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hmmff pastirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 o bölümlere başka eleman bakıyodu ya kız kasiyer gibi bişeydi galiba dikkat etmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar