kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Fin said: 40km bisiklet öldürdü beni kalkamıyorum yerimden = alisirsin.ben is sonrasi 60km yapiyodum aksam.
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 sigarasız 3. gün bugün artık çevreme yaydığım teröre son verdim. 3. gün en zoru derler ama rahat geçti benim. böyle devam ^.^
xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Ben şimdi uyandım, kahvaltı hazırladım yedmi sigarayı yaktım. Keyfin nasıl?
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 iki ay önce zam almistim. patron bugün büroda yine zam yapildi gibi bir laf etti gelecek ay icin. su sekil geziyorum firmanin icinde http://media.tumblr.com/tumblr_lr6gxv3sdV1qial2l.png
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Officially, the White House says Obama never went to Mars.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 oooooooo sometimes i get a good feeling.
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 o ses türkiyede söylemişti bi kız bunu kimdi o. buldum
Bella Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 3 farkli loto oynadim bu arada gunluk. kazanirsam yazarim. resmen hayatimda bu kadar lotodan para kazanmak istememistim.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benim yerime mi özet geçtin? Tam atıcaktım bende post
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 bir yıldız daha kaydı yörüngeye günnük. ama kim göremedim.
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Sevgili günlük; Sabah omlet yapmaya karar verdim yumurta yoktu.Yeni açılan kahvaltılık cinsi şeyler satılan dükkana girdim kısa boylu tatlı bi kız vardı.kısa dediğim 1.63-1.64 vardı yani.yumurtalar nerde dedim,gösterdi falan işte.ne kadar diye sordum 25 kuruş dedi tanesi.parayı çıkarttım durdu durdu ve sana 20 kuruş olur "canım" dedi.sonra ekledi sadece sana diye.sinsi bi gülüş attı bide.o anda kız olup olmadığından şüphe etmeye başladım.muhabbet kurmaya çalışıyo işte.telefonumu istedi kaydetti kendini çaldırdı bide kendini aha dedim böbrek gitti galiba.eve gittiğimde mesaj etmiş hemen ismini sormayı unuttum demiş.konuşmaya devam ettik biraz işte aklımdan kötü fikirler geçmeye başladı "daha ilk tanışmada canım cicim yapıyosa ohooo" dedim kendi kendime.sonra öğrendim ki kız her dükkana girene böyle yapıyomuş sdlgfskjd sapık falan galiba ya da böbrekçi olabilir.omletten soğudum sonra bu da böyle bi günümdü
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şarküterideki kızı napıcaksın ya, pastırma kokar o. yine de serin hikaye tabi.
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 o bölümlere başka eleman bakıyodu ya kız kasiyer gibi bişeydi galiba dikkat etmedim hiç
Öne çıkan mesajlar