Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hehehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yirim seni günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 gördüm ki en güzel kabinetler alu'ya ait en karizma kabinetler huawei'ye ait en tatlı kabinetler ericsson'a ait. en kalitelileri ise oracle kabinetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 allah ayırmasın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 AMEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 günlük naber yarın görüşemicez o yüzden seneye görüşürüz artık kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 0ne said: günlük naber yarın görüşemicez o yüzden seneye görüşürüz artık kib bye yapma işte bunu yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hala yapılıyor mu bu espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 offf bir sürü hediye almam lazım günlük ben sabahı köründe kalkıp işe geldim. kaçta çıkacağım da belli değil. ben böyle işi. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 çalış çalış iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 değil iyi değil. alışveriş merkezi gezmek iyi hediye almak iyi kuaföre gidip yılbaşı için süslenmek iyi. kar yağıyor bir de tam yeni yıl ambiyansı pofff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 benim yilbasim yok bu sene. birazdan calismaya basliyip pazartesi sabahina kadar uyku yok, o sabah da yatip oglen kalkip sinava gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bana da yok yılbaşı herkes eylenmelere gitti ben evde çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 senko said: gördüm ki en güzel kabinetler alu'ya ait en karizma kabinetler huawei'ye ait en tatlı kabinetler ericsson'a ait. en kalitelileri ise oracle kabinetler. Dell'leri görmedin sen galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 o değil de günlük rüyamda üniden halen derslerin kaldığını, diplomyı alamadığımı ve elimde sadece geçici bi mezuniyet belgesi olduğunu gördüm. böyle kabus mu olur lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Hayatımda sadece bir tane insan olsun desin ki bana 'bu kadarı yeterli' herkes beklentileri yüksek tutuyor çalışmamı çabalamamı daha başarılı olmamı bekliyor fakat ben istiyorum ki biri çıksın desin 'tamam bu kadar yaptıgın yeter' birisi için yeterli olabilmeyi istiyorum. 2012 yılı bana bunu kazandırsın öyle biri çıksın ki karşıma beni tanrı gibi görsün demiyorum sadece ve sadece daha başarılı olmaya gerek yok bu kadarı bile yeterli desin bıktım artık daha fazlasını bekleyenlerden. Benim üniversite hayatımda sen bu dersten A alırsın gibime geliyor dedikten sonra bana o dersten F veren hocam oldu ya. Artık daha ne kadar özetler durumu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 zaten hep A'ları öğrenci alır F'leri hoca verir. :) kimse bu kadar yeter demez mithat, boşuna bekleme hatta aa bak bu çocuk ne güzel çalışıyor vuralım eşşeğin sırtına semeri derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Valla dersle alakalı anlamda degil genel hayat anlamında söyledim ki zaten o dersten ben A beklemiyodum hatta beklemiyodumu geçtim matematiksel olarak finalde full yaparsam ucu ucuna falan alabiliyordum yanılmıyorsam o yüzden C falan gelir diye umuyordum ki F gelince şaşırmadım diyemem şaşırdım ama F alma ihtimalim A alma ihtimalimden daha yüksekti zaten :D sadece hocanın benim kağıdı okurken bu çocuk C alır diye okumaya başlaması ile A alır diye okumaya başlaması arasında fark var hatun A alır diye okumaya başlayıp Clik bir kağıt gorunce hayalkırıklığına ugrayıp daha düşük verebiliyor. Yani hayatta ki gibi böyle herkes merdivene çıkmamı istesin ben ağaca çıkınca başarı olsun herkes yıldızlara gitmemi isteyince ben ağaca çıkınca başarı olmuyor halbuki tek yapmam gereken merdivene çıkmaktı ilk planda. Yani hayatta %70 yapmam gerekiyorsa ve ben 80 yapabiliyorsam millet benden 60 yapmamı beklesin 90 degil. Tamam yapmam gerekeni yapmış oliim yan gelip yatmiim ama yapmam gerekenden çok daha fazlası beklenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 ah üşengeçlik bitirme tezini 2 güne düzenlerim diye bütün dönem popo büyüttüm gerçi işede gidiyorum lan arada yetemedim bu 2 gün çok pis patlıycak pazartesiye teslim etmem lazım pft = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 yeniyıla evde tek başıma giriceğime değil de tam tuvaletteyken elektriklerin gitmesine çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 günlük geçen sene iyi bir iş, yeni bir şehir, yeni bir yaşam dilemişim. bu dileklerim %90 civarında tuttu. şimdi biraz daha zor bişe istiyorum. onu diliyorum günlük. çok zor gibi görünüyor ama tek dileğim o. mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Saeros said: yeniyıla evde tek başıma giriceğime değil de tam tuvaletteyken elektriklerin gitmesine çok üzülüyorum abort mission i repeat abort mission, eject eject! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar