Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Hayatımda sadece bir tane insan olsun desin ki bana 'bu kadarı yeterli' herkes beklentileri yüksek tutuyor çalışmamı çabalamamı daha başarılı olmamı bekliyor fakat ben istiyorum ki biri çıksın desin 'tamam bu kadar yaptıgın yeter' birisi için yeterli olabilmeyi istiyorum.

2012 yılı bana bunu kazandırsın öyle biri çıksın ki karşıma beni tanrı gibi görsün demiyorum sadece ve sadece daha başarılı olmaya gerek yok bu kadarı bile yeterli desin bıktım artık daha fazlasını bekleyenlerden. Benim üniversite hayatımda sen bu dersten A alırsın gibime geliyor dedikten sonra bana o dersten F veren hocam oldu ya. Artık daha ne kadar özetler durumu bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dersle alakalı anlamda degil genel hayat anlamında söyledim ki zaten o dersten ben A beklemiyodum hatta beklemiyodumu geçtim matematiksel olarak finalde full yaparsam ucu ucuna falan alabiliyordum yanılmıyorsam o yüzden C falan gelir diye umuyordum ki F gelince şaşırmadım diyemem şaşırdım ama F alma ihtimalim A alma ihtimalimden daha yüksekti zaten :D sadece hocanın benim kağıdı okurken bu çocuk C alır diye okumaya başlaması ile A alır diye okumaya başlaması arasında fark var hatun A alır diye okumaya başlayıp Clik bir kağıt gorunce hayalkırıklığına ugrayıp daha düşük verebiliyor.

Yani hayatta ki gibi böyle herkes merdivene çıkmamı istesin ben ağaca çıkınca başarı olsun herkes yıldızlara gitmemi isteyince ben ağaca çıkınca başarı olmuyor halbuki tek yapmam gereken merdivene çıkmaktı ilk planda. Yani hayatta %70 yapmam gerekiyorsa ve ben 80 yapabiliyorsam millet benden 60 yapmamı beklesin 90 degil. Tamam yapmam gerekeni yapmış oliim yan gelip yatmiim ama yapmam gerekenden çok daha fazlası beklenmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...