Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 hee eminim öyledir. git bi yüzünü yıka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 ahh ahh keşke gelebilsem de hafta içi nası geliyim izmire :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 küheylan said: eğer kabul ederse yanlışlıkla ekledim diyip silicem. yarın da kantinde üstüne çay falan dökeyim. ortam çirkinleşsin iyice. çoğu insan o mailleri kapatıyodur bence. benimkiler kapalı mesela. hiç mail gelmiyo bana. bence iptal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Olmam gereken yerde olamıyorum. Aklım oralarda ama bedenim hep başka yerlerde. Hoş bu aralar aklımda pek yok ya. Ne yapacam, nasıl geçecek hiç bilmiyorum günlük. Kendimi silktir ettim bana ihtiyacı olanlara da bi faydam olmuyor. Kafam, kalbim acıyor. Çok acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 haftaya pazartesi kurs başlıor 09:00 - 18:00 iş 19:00 - 22:00 kurs kalanıda uyku işte, bide totalde 7 ay sürecek bu olay ovv yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 4 haftam kaldi turkiye'de. gitmeden 5 tane finale girip, 2000 sayfadan fazla okunmasi gereken kitap/dergi/makaleyi bitirip, bir de 1-1.5 kilo yag yakmam lazim. bu arada gunluk 2 saat uykuyla gidebilen bi vucuda ihtiyacim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bileti aldım, benim de 5 hafta sonra suomi akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 küheylan said: abi stalkladığım bir hatun vardı ya yazdıydım sanki bir ara. facebook hesabını açmışken bir bakayım şu hatuna dedim, yeni facebookda fotoğrafını açmaya çalışırken nasıl yaptıysam ekleme talebi gönderdim. mesaj alımını da kapatmış hatun kafayı yicem ya. bir de geçenlerde hatunun kolunu gördüm lord_argos gibi kıl vardı hatunda fena soğumuştum. hayır gidip neden bakarsın ki kızın profiline of. heheh, kızın çalıştığı yerde çalışan bir ara iki üç selamlaştığım kız vardı o eklemiş lan şimdi facebooktan. temmemememe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 kız ıspartada çalışmıyor muydu? http://files.sharenator.com/ba_dum_tss_327_RE_Bricks_shall_be_shat-s398x343-225118.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bugün hiç bir şey yapmadım hiç bir şey hiç http://lolzombie.com/wp-content/uploads/2010/09/to-do-list-nothing.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ben senden çıkıp eve geldim ya, hah işte hayvan gibi hasta oldum. Sadece 3 tane pony çizdim dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 gece shiftindeyim hostelde ve adamın biri bangır bangır açmış birşeyler dinliyor sabah 4'de, uyku gg tbrbrv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Asıl yaptığı şeyi dinlemenden iyi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ablam bile bilgisayarla ilgili bir sey sormak icin aradi gunluk.sadece hal hatir sormak icin en son ne zaman aradigini hatirlamiyorum.annemi bi kac gun gec arasam ne oldu unuttun herhalde diyor.kimse de lan bu adamin basina bise gelmis olmasin diye meraklanmiyor. nereyi tutsam elimde kaliyor be gunluk.niye hep ben sorusunu o kadar cok sorar oldum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 konsere gidesim var günlük hayat çok boş geliyor bu sıralar . kışı sevmiyorum. yaz gelse şenlikler olsa falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 sorun mevsimlerde değil sorun ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bu mevsimde izmir de çok soğuk oluyor senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 değil ya gömlek ceketleyim eylülden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 :( anemmm geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 evinde jeotermal varsa koymuyor ama jaffa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hahahahhaha doğru o muhabbet vardı bir de tuvalet falan. hmmmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 izmirin kışı max 1.5 bilemedin 2 ay sürüyor zaten sonra yine gömlek, tişört styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ev sicak, kat kat giyindim ve yataktayim ama halen usuyorum. hasta oluyorum galiba, hem de final haftasina 3 gun kafa. -le fuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 senko said: izmirin kışı max 1.5 bilemedin 2 ay sürüyor zaten sonra yine gömlek, tişört styla ist de cok farklı degil bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar