wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Emre sigılıda benle vur 5bin daha ekleyeyim meblaya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Emreden cacık olmaz ya Ben şahsen uzun yıllardır test ettim, olmuyor. Öldüremez yani. BU arada olm istanbulda cami mi yok, gogo cuma çıkışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şimdi şöyle biiiiiiiiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abi böyle talihsizlik olmaz. böyle şanssızlık olmaz. böyle acımasızlık olmaz. ne yapayım lan ne yapayım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 noldu ya, bi kere güzel postunu görelim dasasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Emre bi beşlikte dasaaa için atıyorum hadi iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 akşam yemeğim annemim geçen sene gönderdiği erişteden kalan 2 avuç annemin 1 ay önce gönderdiği kızartma turşusu gibi bişey bunları aynı tencered pişirdim yanına annemin 1 ay önce gönderdiği kurbiyeler ama takır takır olmuşlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 su yok lan evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 gece geldi ve beni sarmalıyor sarılıp yatıyorum karanlığa iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 fede said: su yok lan evde teyemmüm de iş görür abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 uhasdufh lan siigıl güldürdün beni kızcaaz noluyoz diye bakıyo odasından. anlamadı tepkimi de... alkollüyüm evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 of 2. ayım iş yerinde hiç mutlu değilim aslında sürekli bözüyük-tuzla arası gidip gelmek zorunda kalıyorum doğru düzgün yaptığım bişide yok zaten neyse paramı verdikleri sürece takılırım bide finallerim var ya pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ilkokul 3 den sonra ilk kez bir hastalık için doktora gittim.bu sefer gitmem gerekiyordu ama durum kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 dün gidemedim derse uyuyakaldığım için bugün de direk uyuyamadığım için ilk derse gidemicem noluyor LAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 uyku düzenin bozuluyo galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 midem leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 taze manikür yaptırdım . uzun bir süre tırnak yemem artık günlük ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 günaydın Jale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ehehe mal mutluluğu yaşadım bi 10 dakka. iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 fede said: uyku düzenin bozuluyo galiba? bayadır böyle uykusuzluk çekmedim şaşırdım o yüzden hatta bi ara akşam 11 sabah 7 arası uyuyordum direk ne güzel günlerdi bu arada ilk derse girdim, şimdi diğer dersi bekliyorum, sonra 3. derse de girip eve dönüp yarın için sunum hazırlayıp uyumayı düşünüyorum ama yalan olabilecek çok sayıda karar var burda. ayrıca uykusuzken tam bir odun oluyorum ve tam da böyle uykusuzken geliyor her şey çok kıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 vayyy patronumu cok cimri gördüm. Hypverv'ye 12 gig ram atmis üstünede 3 makine. ayiptir ya yap sunu 32 gig 48 gig felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Saeros said: noluyor LAĞ sikirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 belimin ağrısı kasıklarıma vurdu nasıl iş la bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ciddi ciddi katil olmak uzereyim. Dinini kitabini diye sove sove oldurecem onun bunun cocugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Günlük döndük yine buraya yea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar