Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

3000 kelime 3 gün muazzam. Ben 20 dakikada 4 sayfa essay yazıp verdiğimi biliyorum elbette senin rapor benim edebiyat üzerine yazdığım essayden daha zordur onun etkisiyle 3 günde yetiştirirsin gayet gibi duruyor. Yani evet zordur işine gelmez tembellik yapmak istersin falan ama hayattanda soğutucak kadar değildir heralde. Haydi toparlan ve başla işe bugun ne kadar bitirirsen yarına o kadar az işin kalır dinlenirsin güveniyoruz sana yapabilirsin o raporu sen yapamayacaksan kim yapacak yürü be!
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

3000 kelime 3 gün muazzam. Ben 20 dakikada 4 sayfa essay yazıp verdiğimi biliyorum elbette senin rapor benim edebiyat üzerine yazdığım essayden daha zordur onun etkisiyle 3 günde yetiştirirsin gayet gibi duruyor. Yani evet zordur işine gelmez tembellik yapmak istersin falan ama hayattanda soğutucak kadar değildir heralde. Haydi toparlan ve başla işe bugun ne kadar bitirirsen yarına o kadar az işin kalır dinlenirsin güveniyoruz sana yapabilirsin o raporu sen yapamayacaksan kim yapacak yürü be!

ahaha bir an gaza geldim ama konu cok kotu. return on marketing investment kavraminin literaturunu yazmam gerekiyor komple. adam gibi kaynak da yok. referans bulmak cildirtiyor zaten. ama sizi mahcup etmeyecegim! bir sekilde halledicez bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok firmalarin ic politikalariyla alakali daha cok bu kavram. marketing harcamalarinin firmalara geri donuslerinin hesaplanmasi ile ilgili. bu konuda ki metrikler vs. marka bilinirligi, bir musterinin hayat boyu degeri gibi olcumlerin yaninda kisa donem finansal performansa olan etkileri falan. turkce yazmak ne kadar kolay geldi simdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...