nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Boş bir yorgunluk var, daha ders çalışmam lazım fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 sevgili gunluk, 3 gun icinde 3000 kelimelik bir rapor yazmak zorunda olmak kadar guzel bir duygu yok. hayattan sogudum. duvarlara kafa atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 3000 kelime 3 gün muazzam. Ben 20 dakikada 4 sayfa essay yazıp verdiğimi biliyorum elbette senin rapor benim edebiyat üzerine yazdığım essayden daha zordur onun etkisiyle 3 günde yetiştirirsin gayet gibi duruyor. Yani evet zordur işine gelmez tembellik yapmak istersin falan ama hayattanda soğutucak kadar değildir heralde. Haydi toparlan ve başla işe bugun ne kadar bitirirsen yarına o kadar az işin kalır dinlenirsin güveniyoruz sana yapabilirsin o raporu sen yapamayacaksan kim yapacak yürü be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gittim marketten ananas suyu,elma suyu,manavdan da armut aldım,azcık saglıklı besleneyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Mithat said: 3000 kelime 3 gün muazzam. Ben 20 dakikada 4 sayfa essay yazıp verdiğimi biliyorum elbette senin rapor benim edebiyat üzerine yazdığım essayden daha zordur onun etkisiyle 3 günde yetiştirirsin gayet gibi duruyor. Yani evet zordur işine gelmez tembellik yapmak istersin falan ama hayattanda soğutucak kadar değildir heralde. Haydi toparlan ve başla işe bugun ne kadar bitirirsen yarına o kadar az işin kalır dinlenirsin güveniyoruz sana yapabilirsin o raporu sen yapamayacaksan kim yapacak yürü be! ahaha bir an gaza geldim ama konu cok kotu. return on marketing investment kavraminin literaturunu yazmam gerekiyor komple. adam gibi kaynak da yok. referans bulmak cildirtiyor zaten. ama sizi mahcup etmeyecegim! bir sekilde halledicez bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Analiz uzmanları peter lynch ve warren buffet gibi ve onların ataları graham gibi degilde daha çok kulaktan duyma ve daha çok kagıda istatistiklere ve raporlara göre degil ama apple gibi ürünleri çok satar diye alınan hisselere yönelme gibi bir yazı mı yazıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yok firmalarin ic politikalariyla alakali daha cok bu kavram. marketing harcamalarinin firmalara geri donuslerinin hesaplanmasi ile ilgili. bu konuda ki metrikler vs. marka bilinirligi, bir musterinin hayat boyu degeri gibi olcumlerin yaninda kisa donem finansal performansa olan etkileri falan. turkce yazmak ne kadar kolay geldi simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 enistemi bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Günlük fotoğraf işlemekten beynim sulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 barıştık sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 oturma izni için göstermelik 8k tl gerekiyor 10 dakikalık, nasıl yapılır ? tefeci bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 günlük bunlar hep anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu saattte darbuka davul ekibi geldi apartman önüne uykumun kaçmasını istiyordum tamda denk geldi ahahaha damlar birazdan polis yada biri sopayla girişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 günaydın günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 emo oldum yine ((_-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yerim senin gibi emoyu senin için emo olurum fede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bu kadar öksürüğe sigara içmemek lazım günnük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yeni işe başladık ama bi cacık yapmıyorum sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Lancelion said: oturma izni için göstermelik 8k tl gerekiyor 10 dakikalık, nasıl yapılır ? tefeci bilen ? Gel beni öldür 10bin vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 deme öyle yasamak o kadar güzel ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 edik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bugun sorun yasamadan geldim sanirim ilaclar etkisini gosteriyor bu iki haftayi atlatirsam cooook sevinicem cidden 2012 itibariyle rahatim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Omurgada hafif daralmalar çıkmış mr da. 20 yaşımda, 60 yaşındaki babamla aynı hastalıkları yaşıyorum yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar