vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: vaniLLe said: audisi olan köfteci ciragi hmmm. mercedesli alamanci gibi. benim saçım uzicak ama sen.. benim uzamayi istemek gibi bi derdim yok muhtar, raadol. edit: alamanci demek istemismis aslinda... still. bursali olmaktan iyidir-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 öncelikle istanbul doğumluyum ikincisi kes lan şebelek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bursada hastane yok diyemi doğdun orda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 orç çok hafif oldu bu yorum ayrıca kısa boy http://cdn.imgfave.com/image_cache/130713891510136.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 dasaaa said: Bella said: ben gerçekten evde ders çalışamıyorum bunu anladım. tüm gün insan 5 sayfacık mı çalışır. yarın gidip dışarda çalışcam. bize gel.. beraber çalışalım.. moda çaybahçesinde çalışalım. bugün çok verimliyim 6 saat moda çay bahçesinde kök saldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Cons said: bursada hastane yok diyemi doğdun orda :dmcdolands yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 önemli çıktı al printer kağıtları yırta yırta versin al kartuş da bitti.. yemekten sonra yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 günlük japonya sonunda 3 reaktörde complete meltdown olduğunu kabul etmiş ehh, yıl oldu olm nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pasta said: saçıöm bok gibi oldu ya çiğköfteci çırağı gibi geziyorum pf dsfgdsagdsasadf bu nası bi benzetme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 milelt emekli olunca bulmacaya sarar benim babam davul seti almış eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 aptallastim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi ne içtin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 cok yoruldum ama odev bile cekmedik gittik 2 saat bilardo oynadik, sonra insanlar tavla oynarken ben rogue kastim, odev de yine yarinlara kaldi daha daha mutluyuz, yarin lar daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ne çok yedik ne çok işdik ya hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 küheylan said: abi ne içtin sen? az bisi. gercekten cok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 10 gram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yok lan daha az kasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 off o kadar useniyorumki yemek olayina bu aksam simit ve malibu idare ediyor simdilik bide erik yicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hic zorlanmaya gelemiyorum ulan, herseyim relax böle. bi yere gec kaliyorum. beklesin nolcak, buluruz bi bahane! ben, keyfim ve kahyasi... iyi böle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 en son yedigim yemegi dusunuyorum 1 gunden fazla gecmis stunden =) en son ne zaman uyudum adam akilli ? 1 gunden fazla niye yemek yemiyorum ? canim istemiyo niye uyumuyorum ? canim istemiyo aptallastim fazlasiyla. ne bokyiyorum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 benimkini yiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bugun oglen uyanmadan once bi ruya goruyodum, ama baya uzun bi ruyaydi sanirim baslarini hatirlamiyorum en sonunda yurttan ciktigimi gordum, simdi hatirlamadigim 1-2 arkadasim ve babam vardi yanimda bavulumu hazirlarken `garip ama burayi ozlicem sanirim` falan diyodum, arkadaslarim da evet ben de hehehehe falan diyolardi. sonra uyandim ve hala yurtta oldugumu gordum cok uzuldum lan. ayrica yurdun neresini ozlicem allasen, gerci bikac ay onceki civiltisi kalmadi simdi baya bi sonuklesti bizim kat ona biraz icim burulur gibi oluyo ama olsun. anca istanbulu, arkadaslari falan ozlerim. saka lan saka ne arkadasi foreveralone.jpeg (saka lan vallahi var arkadasim) ISTE OYLE YANI sociallyawkwardpenguin.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 0 535 054 .... şeklinde telefon numarası almış lan biri. ilk defa karşılaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar