Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 günlük anadolu kavaanda 25 TLye ordövrlü kalamarlı midye tavalı salatalı koca çinekopu 25 TL'ye yedim lan. alkol almadım ama bütün hafta aldığım yetmişti sdasgf kolayla yetindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 amerikan bağımsız sinemasının örneklerinden filmler vardır ya. çölün ortasında geçer. minik kasabalardaki yitik hayatlar. her şeyi yapan ama kazanamayan insanlar. o filmleri çok seviyorum. tam o kasabadaki bitkin, ümitsiz ama tutunmaya çalışan ve sürekli kaybeden tipler gibiyim işte. onlar da ellerinden gelenin fazlasını yaparlar. olmaz ama işte yine olmaz. geberse bile yorgunluktan, ümitsizlikten kırılsa da, olmayacağını bilse bile çabalar. olmaz tabii. lafta her türlü emek karşılığını buluyor ama gerçek dünyada yok öyle bir şey. uğraşılar genelde sonuçsuz, hayaller kırık kalıyor.. ruhsuz bir bedeni içi doluymuşçasına sürüklüyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 abi az önce öyle bi film vardı starda, izledim lol bu filmler direct to video olur bir de, filmi yapanlar falan da kaybeden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 film seyrettim yetmedi kuzenle kız arkadaşı da sevişcek sanırım birazdan yarın da iş var ama canım mı sıkıldı enerjiyi mi atamadım nedir annamadım günlük bi yardımcı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 1-ben yatıyorum de evdekilere. 2-kuzenler odaya geçince sigortayı kır. 3-kuzen odadan çıkınca kafasına sert bir cisimle vur ama düşerken yumuşakça tut, profesyonelce olsun. 4-karanlıkta kızın yanına dön 5-sabah bana teşekkür et (tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yok sarhoşumm sadece öle mal arkadaşım yüzünden karakolluk olcak kadar mal değiliz bide o kadar da azmadım kuzenin hatuna sarkcak kadar hani hak hukuk var hala kafada iyi seyirler genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dasaaa said: iki net kaza atlattım bugün. birincisi benim salaklığımdan dikkatim dağıldı. vuracaktım arkadan. ikincisinde ise hiç suçum yok. tek yön yolda hızlıca giderken viraj içinden geri geri gelen araç çıktı. tamam cidden hızlıca gidiyordum ok. ama tek yön işte lan. geri geri kaptırıp geliyor adam! ACI FİREN GECİKİR BELKİ HİÇ GELMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 püff trolleyen bile çıkmadı çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sunumdan nefret ediyorum günlük. ve dalga geçer gibi bugün 1 saatlik sunumum var. iyi geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Günlük,çoh hastayım ve çalışıyorum daha 3 saat var mesai bitimine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 j'adore'un crispy chicken salatası oh la la beatrice'i bu yüzden yaşıyorum bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hah şimdi oldu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 dasaa buna başka bi askerlik topiğinde rastladım İŞTE WASTRYX'İN HERKESTEN GİZLEDİĞİ O ŞANSI... wastyrx said: 337. Kısa Dönem Piyade Er 1'inci Or. Hrk. Kur. Ybşk. Mu. A. K.lığı YARIMBURGAZ İSTANBUL Daha anlaşılır bir ifade ile 1.Ordu Harekat Kurmay Başkanlığı Muhabere Alay Komutanlığı Halkalı İSTANBUL (Küçükçekmece Gölünün dibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 günlük, oyunun refresh rateiyle monitorunki farklı ayardaymış lol, bende diyorum pırpırpır nolouyouR lan! oh çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Günlük,sokucam böyle işe ayılmadım hala ofist uyuyacam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sırtım tutuldu doktora gideyim dedim tutulma değil miyalji dedi gittim baktım sonradan netten yuh dedim butun sorunlarım bundan mıymış dedim. Şimdi bir yığın ilaç verdi aldım hepsini pudinggggg diye dolanıyorum etrafta sağa sola çarpıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 geçen ay: telefonu gerçekten kullanmam lazım geceden şarja koyduğum telefonun şarjı öğlen saatlerinde aramaya kastığımda %5'te bu ay: artık önemli değil telefon. can sıkıntısından 45dk birisi ile 17dk birisi ile konuşuyorum.. şarj %80 fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 günlük, seneye ruslar mamut klonluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 analarını klonlasınlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 günlük yamır yağıyor izmire kuzen de gitti kendi yatağımda yatıcam bide, kıçım başım tutulmuş 10 gündür koltukta orda burda yatmaktan yarın iş de yok oh be günlük dünya varmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şimdi yatarsam uyanamam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu saatte forumda kız var günlük, başımıza taş yağıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 günlük bu gece deniz çok dalgalı. masanın üstündeki konyak düştü döküldü :( bu saatte kamaradan çıkmakta yasak. üçkağıtcı jo'nun viskisini çalcam galiba. pezevenk herif zula yapmış dolabına. viskide sevmem ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Adeta bir Ellen McArthur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Günlük son 10 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar