wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 küheylan said: SeaGle said: 3 soruya adam akıllı cevap verebildiğim bi akışkanlar mekaniği sınavından 25 almak. Puanların random dağıtıldığı efsanesi gerçekmiş lan. yaz okulunda tek soru sormuştu itolit. 3 şıkkı vardı 3 sayfa verip 25 almıştım. evet bir makina mühendisliği efsanesi gerçek oluyordu. 9 sayfa verip 25 aldım çanın ağzını kırdım diye benim ağzımı kırıyorlardı. Sözele kafam yetseydi keşke diyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben yabancı dil okuyorum sınıf geçebilmek için 100 üzerinden 75 almanı beklıyorlar bu seferde daha kolay olunca da. Yani ortalama insanlar 60-70 alıyorlar kimse oyle 20-30 almıyor kolay kolay o yüzden 75 C+ bizde direk A almak içinde 95 mi ne o yüzden küfür gibi geliyor insana tamam kolayda o kadarda degil lan diyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Çalışınca alınıyor o 75 ya, bizde 75 alanı dövüyorlar falan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Alınıyor alınıyorda harbiden çok tırt bir durum. Tamam çalıştım 75 aldım ama 75 alınca bir B falan olsa bari hadi A demiyorum bak B e gelen bize C-C+ insanın siniri bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Akışta 75 ortalamam olsa yüksek lisans diploması verirler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Abi biz makina mühendisleri niye hep aynıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ne bileyim ya aşı mı vuruyolar çaktırmadan ne yapıyorlar bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 2 gündür böyle bi trafik ilgi görmedim lan hayatımda sdf neyse sonunda skyrim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 ya nasıl yığdılar bütün oyunları götçücük bi zaman dilimine. bi ara günde 2-3 saat wow oynuyodum bırakıyodum lan bilgisayarı hobi gibiydi ne güzel, şimdi gene bi yığın oyun var kitlendim bilgisayara. en azından skyrim'den sıkıldım ama o da iyi bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 pek bi yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 GÜnlük okuldan sonra işte de sıçtım mavisini görmek varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 3 bekledigim sinavdan 62 aldim la, daha da iyisi adam gecen seneki notlari gosterdi, en dusuk B vermis, gene oyle yaparsa elini operim. bi de dota key cikti, kismet procladim bugun, yarin kafama ucak tuvaleti dusebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Work, work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 oha yazdığımı kabul etmemiş günlük elimi yüzümü yıkıyayım kendime gelememişim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sıradan bir iş günü daha.Esnemekten ağzım yırtıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 insanlar söylediğimin tersini yapmaya meyilliler. artık bunu kullanmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 forumun paso çökmesine tepki olarak 10günlüğüne imzamızı "nginx error" olarak değiştirelim bence. böylece soruna dikkat çekmiş oluruz. meali: xae'den gördüğüm imzaya salak sosyal sorumluluk geyiği ile yaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bankaya gidicem, sonra ilaçları alacağım, sonra da kaçıp saklanacağım günlük. Eved güzel plan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 evet dünden firma serverindaki bir siteyi update ederken ayni serverda olan email databaseni patlatdim. firma iki gündür ne email aliyor ne gönderebiliyordu. Patron gelip belami mikecek derken olayin aslinda tamda benden kaynaklanmadigi belli oldu (aslinda database nasil cöktü onu hala bilmiyoruz). neyse kurtadim sistemi mis gibi yine emailler yagiyor. daha siteyi update demedim bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 eheh bende sisteme yazdığım güvenlik filtresini implement edince göçerttim sistemi... afferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Resmi olarak işsizim VUHUUU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 sabah gazetesinden.. olur da değiştirirler diye başka tarafa da kopyaladım orijinal link http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/12/01/475x250/567279476008.jpg ASKERİ ÜCRET ne yahu.. kartuşum bitti, telefonum çalışmadı bugün yine. :/ Huzurum kalmadı DRINIMDIRININIM funny dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gittim sonunda deli doktoruna dedim uzun yola çıkamıyorum yarım saatten fazla bir taşıt aracında olursam bu taksi otobus metrobus dolmuş vapur motor hiç farketmez deliriyorum tuvaletım gelıyor kalbim hızlı carpmaya baslıyor basım donuyor . Adam bana mide ilacı verdi. Bütün dünya t*s*k gecıyor benle anladıgım kadarıyla 2 tane dişime kanal tedavisi gerektiginde de bir önce ki doktor olur öyle demiş sonra gittigim çürümüş bunlar demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 baba bi yaşlılar için bez alacaksın giyeceksin. sonra arkadaşının otomobiline bineceksin arka koltukta kemerini de takıcaksın. 4saat gezecek adam. benzin parasını vermen şart tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 şunlardan asmak lazım ama http://www.telematbaa.com/images/urunler/Oto_/oto-kokusu-araba-kokusu.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar