Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

küheylan said:

SeaGle said:

3 soruya adam akıllı cevap verebildiğim bi akışkanlar mekaniği sınavından 25 almak.

Puanların random dağıtıldığı efsanesi gerçekmiş lan.

yaz okulunda tek soru sormuştu itolit. 3 şıkkı vardı 3 sayfa verip 25 almıştım.

evet bir makina mühendisliği efsanesi gerçek oluyordu.

9 sayfa verip 25 aldım çanın ağzını kırdım diye benim ağzımı kırıyorlardı. Sözele kafam yetseydi keşke diyorum hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yabancı dil okuyorum sınıf geçebilmek için 100 üzerinden 75 almanı beklıyorlar bu seferde daha kolay olunca da. Yani ortalama insanlar 60-70 alıyorlar kimse oyle 20-30 almıyor kolay kolay o yüzden 75 C+ bizde direk A almak içinde 95 mi ne o yüzden küfür gibi geliyor insana tamam kolayda o kadarda degil lan diyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dünden firma serverindaki bir siteyi update ederken ayni serverda olan email databaseni patlatdim. firma iki gündür ne email aliyor ne gönderebiliyordu. Patron gelip belami mikecek derken olayin aslinda tamda benden kaynaklanmadigi belli oldu (aslinda database nasil cöktü onu hala bilmiyoruz). neyse kurtadim sistemi mis gibi yine emailler yagiyor. daha siteyi update demedim bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim sonunda deli doktoruna dedim uzun yola çıkamıyorum yarım saatten fazla bir taşıt aracında olursam bu taksi otobus metrobus dolmuş vapur motor hiç farketmez deliriyorum tuvaletım gelıyor kalbim hızlı carpmaya baslıyor basım donuyor . Adam bana mide ilacı verdi. Bütün dünya t*s*k gecıyor benle anladıgım kadarıyla 2 tane dişime kanal tedavisi gerektiginde de bir önce ki doktor olur öyle demiş sonra gittigim çürümüş bunlar demişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...