Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 değişik ödev olsun diye bi işe kalkıştım ama bakalım altından kalkabilicem mi 6 saatim kaldı dayanmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yok ya başka bişey bu hako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kiz mi buldun lan. bak bulduysan haber ver, soylememezlik etme, e mi. he kiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yani bi yola girdim gibi ama bilemiyorum. artık sıra sende şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 lan bak aklıma ne geldi. şimdi uncle sam var, özgürlük heykeli var falan ya. hah bi ulusun simgeleri di mi? öncesinde de billye yank, johnny rebel falan varmış. bunlar bizdeki mehmetçik gibi isimsiz askerlere tekabül ediyor ama uncle sam gibi daha özel birileri değil. her neyse babalar, bütün ulusların bi sürü simgesi var böyle aslında. tr'nin yok. ne var mehmetçik var işte, ha bir de kurt var. kurt aynı zamanda sırpların da simgesiymiş. bak bunu görünce şaşırdım ben. gerçi onlardan bize göre daha iyi kurt olur. istim üstünde olmayan, saldırmaya kasmayan sırp görürseniz haber verin. tek başına sakince duran bir kurt görmüşsünüz demektir bu. grup halinde de saldırmıyorlarsa bence siz de sırp olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Çok pis kazık atacam iş yerine, eee hakettiler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1 saate ödevimin renderının bitmiş olması ve upload edilmiş olması gerekiyor heyecan dorukta değil sıçarım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 render edeceğim ödevim olmadı lan hiç =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 render etmek ne lan, onu geçtim. hiç ödev yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fedeye katılıyorum sdf. Saldır Fatih, aslan gaplansın Fatih. Seni kesseler acımaz olm yörü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fap molası vermesen çoktan bitmişti dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ben fedeye gaz veriyorum başka bişi için, saeros gökkuşağıyla konuşuyordur ödevini yaparken fap molası vermiş olamaz die düşünüyorum :P Artı olarak erkek arkadaş yaptıktan sonra değişen kızlar kadar lowlife başka hiçbir şey bilmiyorum. Baya adisiniz. Öyle söylemek istedim. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 NEE FEDE HATUN MU YAPMISS!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 playdohla yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kokulu oyun hamuruysa sorun yok playdoh kalitelidir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Nazar değdiriceksiniz lan çocuğa agfashfhjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hindinizi fırınlamadan önce tavuksuyuna batırıp çıkarıp üstüne bir süre buz dolu poşet koyun günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mr_Hand said: render edeceğim ödevim olmadı lan hiç =( üstüne bi daha render aldım o derece şimdi müzik de koydum üstüne bitti lan sonunda deadline da gece 12'ymiş çok mutlu oldum gerçi tam istediğim gibi bi ödev olmadı ama makeupta düzeltirim artık kalanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şirkette quarter reward aldım bugün günlük, bi dahaki quarter görüşmek üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Verdim istifamı oh be. İyikide vermişim şerefisizin önde gideniymiş adamlar. 1hafta sonra işsizim günlük ama sınırsız skyrim oynucam, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Neredeyse 2 ay olacak. Kendi işimizi yaptık uzun süre eşimle ama öyle bir teklif geldi ki dayanamadım, kabul ettim. Sanırım içimde bir yerlerde uhde de kalmış bu iş. Parası değil beni çeken, yabancı ülkelere gitmek, daha saygın ve itibarlı ilişkiler kurmak, memleketin ürettiği değerleri satarak memlekete para kazandırmak-bunun yarattığı hazzı ancak yaşayan bilir,tarif etmek için bence kelimeler yetersiz. Sabah giriyorum, akşam mesaimin nasıl bittiğinin farkına varamıyorum. İnternete giriş sınırlı ama doğrusu sınır koymasalar da internete girmeye fırsat yok. Yıllar sonra başladığım noktaya geldiğim doğru ama sevdiğim iş galiba bu. İç piyasada harcadığım 10 sene büyük hataymış. Umarım başladığım gibi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Hayırlısı olsun abi =) Bugün kafama tuğla düşüyordu gel gör ki olmadı. Bir daha ki sefere kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sıkıldım. sabahın köründe sınav var. ortam gergin, hocalar gergin. gergin ortamlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Beynim sulandı günlük bugün 2 sınava girdim. 2 sınavın arasında yarın sabahki kalite kontrol sınavının özetini çıkardım. eve geldim ekonomiye giriştim yarın yine 2 sınav var hatta inanmazsın cumarteside 2 sınavım var hemde biri dif! herşeye rağmen bitecek lan bu sene okul inanıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Efenim, 24 Kasım benim doğum günümdü, 2 sınav ve 3 sayfalık kısa bir paper yazdım. Kısaca pek hoş bir gün değildi. En hoş süprüz ise hiç beklemediğim, alakasızca IETT'den geldi. Telefona doğum günümü kutlayan bir mesaj atmışlardı, bir tebessüm yarattı yüzümde :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar