Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

lan bak aklıma ne geldi.

şimdi uncle sam var, özgürlük heykeli var falan ya.

hah bi ulusun simgeleri di mi?

öncesinde de billye yank, johnny rebel falan varmış. bunlar bizdeki mehmetçik gibi isimsiz askerlere tekabül ediyor ama uncle sam gibi daha özel birileri değil.

her neyse babalar, bütün ulusların bi sürü simgesi var böyle aslında. tr'nin yok.

ne var mehmetçik var işte, ha bir de kurt var.

kurt aynı zamanda sırpların da simgesiymiş.
bak bunu görünce şaşırdım ben.

gerçi onlardan bize göre daha iyi kurt olur. istim üstünde olmayan, saldırmaya kasmayan sırp görürseniz haber verin. tek başına sakince duran bir kurt görmüşsünüz demektir bu. grup halinde de saldırmıyorlarsa bence siz de sırp olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben fedeye gaz veriyorum başka bişi için, saeros gökkuşağıyla konuşuyordur ödevini yaparken fap molası vermiş olamaz die düşünüyorum :P

Artı olarak erkek arkadaş yaptıktan sonra değişen kızlar kadar lowlife başka hiçbir şey bilmiyorum. Baya adisiniz. Öyle söylemek istedim. ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

Neredeyse 2 ay olacak. Kendi işimizi yaptık uzun süre eşimle ama öyle bir teklif geldi ki dayanamadım, kabul ettim. Sanırım içimde bir yerlerde uhde de kalmış bu iş. Parası değil beni çeken, yabancı ülkelere gitmek, daha saygın ve itibarlı ilişkiler kurmak, memleketin ürettiği değerleri satarak memlekete para kazandırmak-bunun yarattığı hazzı ancak yaşayan bilir,tarif etmek için bence kelimeler yetersiz.
Sabah giriyorum, akşam mesaimin nasıl bittiğinin farkına varamıyorum. İnternete giriş sınırlı ama doğrusu sınır koymasalar da internete girmeye fırsat yok. Yıllar sonra başladığım noktaya geldiğim doğru ama sevdiğim iş galiba bu. İç piyasada harcadığım 10 sene büyük hataymış. Umarım başladığım gibi devam eder.
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim, 24 Kasım benim doğum günümdü, 2 sınav ve 3 sayfalık kısa bir paper yazdım. Kısaca pek hoş bir gün değildi. En hoş süprüz ise hiç beklemediğim, alakasızca IETT'den geldi. Telefona doğum günümü kutlayan bir mesaj atmışlardı, bir tebessüm yarattı yüzümde :).
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...