wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Canım aspava çekti ama en yakını bile çok uzakta T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 NolaxThensbane said: işyerine biri baklava getirmiş ohş ağzım dadlandı. ısmarla dedinde ısmarlamadık mı, hacıhasanoğullarından hemde sayfa başı, sçtk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hacıhasanoğulları bro bizim gel götürem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 0ne alıntıladıysa NolaxThensbane kızdır. msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 nice yıllara alexi topic acilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dasaaa said: 0ne alıntıladıysa NolaxThensbane kızdır. msn var mı? lvl max makinacıyım çok yanlış oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yoo kız olmadığını biliyorum, mayhem'le de az pizza yemedik mesela, bi baklavadan nolucak allasen dasaaa ya... istersen sende gel bursaya sanada ısmarlarız bişeyler ayıp ediyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 pati bursa buluşması yapmanın zamanı geldi de geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hem pati, hem bursa çok sakat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 i came back... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dün çok huzurlu uyudum yetmedi... kalktım, yine uyudum. bebek gibi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 LucifeL said: i am come back... teach me the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Matbaacı; abi günün çok mu kötüydü? Gel bi çay söyleyeyim sana az otur falan dedi. O kadar mı belli ediyorum la artık? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Red said: LucifeL said: i am come back... teach me the i am penis cümle kalibi ne kadar islevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 wastyrx said: Canım aspava çekti ama en yakını bile çok uzakta T_T ah bee araraydın giderdik beraber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bugün hayatımda ilk defa bişi yaptım. hem kendimden iğrendim hem de gurur duyduğum bir hareket oldu. korkularınız üstüne gidin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 wastyrx said: Matbaacı; abi günün çok mu kötüydü? Gel bi çay söyleyeyim sana az otur falan dedi. O kadar mı belli ediyorum la artık? O_o koca patronun matbaada çalışan ahmet efendiden bedava çay kopartabilmek için yaptıklarına da bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 mikrofona osturdun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 senko said: bugün hayatımda ilk defa bişi yaptım. hem kendimden iğrendim hem de gurur duyduğum bir hareket oldu. korkularınız üstüne gidin!!! naaptın lan, tıkanmış alaturka tuvaleti elinle mi açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oha bayağı yaklaştın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 konsept tuvalette geçio en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Kimin üzerine işedin? @dasaaa esnaf adam dediğin birbirine çay ısmarlar, iki çift laf eder sonra yollar yoluna. İlerde görünce şaşırma diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 olm wastyrx fazla brazzers izliyosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oha nası lan?! editledim ama editledim diye yazmıyo altta?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ne alaka yahu? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar