senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 cepa'daki beyblade turnuvası çok güzeldi bugun. ama mickey's beklenen performansı veremedi. mangalevinde 1saat sıra bekledik ama deydi :) bugunum de böyle geçti. yarın başka avm'lerde görüşmek üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 wastyrx said: Selçuk akşam msj atarsam beni arayıp abi çok acil lazımsın dersin dimi? derim, derdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dasaaa said: ne iğrenç bir hayat. 1 alana 1 bedava kampanyasından diş macunu ve gargara aldım ve kampanya tam da diş macunumun bittiği zamana denk geldiği için sevindim. sanki gerçekten sevindirici bir olay üstteki çocuk evini süpürünce şaşırdım. hiç süpürmezdi halbusi! evet çok şaşırtıcıymış evet geç kalktım ve bir süre sonra zaten hava karardı bile.hmm deli gibi iç karartıcı huh? ve diş etlerim yine kanamaya başladı. ooo ne kadar üzücü, geçmiş olsun. ne iğrenç bir hayat kardes, bu standard hayat, igrenc degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Meraba gızlar meraba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Lan günlük çekimden çekime koşmaktan evin yolunu unuttum. :/ Uyumak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bazen kendimi hiç sevmiyorum günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 napae said: Meraba gızlar meraba bi an o gif geldi gözümün önüne efsfhdlfghdfhklljllhgvsfudgfopjhgfjhkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 napae said: Meraba gızlar meraba BİR AN ONE BU MESAJA CEVAP YAZMAYACAK DİYE KORKTUM!!!! wasty!!! senin kendinden nefret etmene sebep olan şey, küçük çocuğun şekerini çalman ise o sadece ruhunu kapitalizme satmış olmandan kaynaklanıyor dostum! senin suçun değil! esas suçlu poposunu da kapitalizme satmış olan o şekerin üreticisi şirket! bas bas sen mısır glikozunu... ooooohh gelsin paralar! tek yol, devrimden önceki son çıkış arkadaşlar! böyle biline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 toprak at dasaaa, kesiyorum bilekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bana da toprak atın lan. çabaladıkça daha çok kişinin nefretini ve sinirini topluyorum ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Müstehak sana O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bugün (pazar) 17:15 ve 18:30da olmak üzere 2 tane vizem var. hayatınızın kıymetini bilin hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 birazdan hakkında hiçbir şey bilmediğim (bildiklerimi de pek hatırlamadığım) bir dersten sınava giriyorum ve bu durumdan hiç memnun değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Aazıma kürekle vurulmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DnQCMbeEzY4 close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 wastyrx said: Aazıma kürekle vurulmasını talep ediyorum. http://i48.photobucket.com/albums/f230/TerreltheHeadcrab/fusrodah.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 wastyrx said: Aazıma kürekle vurulmasını talep ediyorum. birim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Trafik sıkıntısı çekmemek için yarın saat 6.5ta kayışdağ-üsküdar yapmayı deneyecegım. Bakalım o saatlerde bu yönde trafik oluyor mu özellikle e5i çok merak edıyorum pazartesi saat 6 bucukta ne halde oluyor açıksa çok rahat edicem degilse çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 bulaşık yıkayıp yemek yapmam lazım, ama skyrim oynamak istiyorum bi yandan öyle pis arada kaldım ki ikisini de yapmıyorum boş boş oturuyorum bardak mı yesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Bu mediamarkt ile uzunçayır metrobüs arası yola bakabılecegımız ınternetten kamera tarzı bır olay aradım ama bulamadım yardımcı olabılecek olan olursa çok sevinirim. En azından çıkmadan bakarım daha rahat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Rusyada köylerden birinden kendime kız alacam ya. Ev işlerini yapsın, bana da rusça öğretsin oh mis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 iki yıla şişmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kadınım yapmayacağım kızı, iş vericez sadece şişmanlarsa şişmanlasın. Temiz bir aydır kemerime bir delik açtıracam, açtıramıyorum. Her gittiğimde kapalı oluyor. En son girdim yan taraftaki dükkana; dayı dedim bu terzi çok mu zengin ne zaman görsem kapalı ne iş? Adam bi yerde çalışıyormuş sonra 2-3 saat gelip terzilik yapıp evine gidiyormuş meğersem. Nası fanteziler bunlar abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ne kadar güzel bir gün! peki bu günü ney daha güzel hale getirebilir? ELBETTEKİ YEMEN MİLLİ MARŞI! http://www.youtube.com/watch?v=ZXn7pKYwwkw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar