DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 eskiden kabul ediyorlardi saglik ocagi raporunu da son sene degismisti bizim okulda. illa ki medico daki hocadan alman gerekiyordu. zaten orda cok cool bi prof var gidiyosun hocam hastayim sinava giremedim diosun veriyo direk raporu. genelde de ishal yaziyo hastaliga sdfs hacettepe icin konusuyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ofis bizim evden daha sıcak. Ofiste mi geçirsem ki kışı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 kabul ettiler sağlık ocağı raporunu sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 keske ben de girmeseydim ne güzel copy paste ekibi de hazirdi, oturduk siralara. oorkodoslloooor bir sirada 7 kisi oleceeek had bakiyim fazla kisiler kücük bi sinifa geccek dedi gözetmen, essolessek. e taaam. kenardakiler kaaksin gitsin o zaman. hiyar herif geldi su elimin hizasinda kalaaanlar, siranin ortasindakiler ciksin dedi. iplemedim... SEN NIE HALAA ORDASIN - ben mi? - evet sen`? - geliim mi :(((( - e bi zahmet! soorasi malum 1.5 sayfa yazdim ama yarisi sacmalik. kücücük sinifta yanindakinin kagidini da kötü emellerine alet edemiyosun. neese finalde kurtaricaz artik. hayir bi de calistim, daha fazla calismam gerekiyomus demek pff. ama simdi gaza geldim. öteki derslere daha hayvani boyutlarda kasicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 pişman olursun çalışma boşuna. su akar vizeler yolunu bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 valla ilk ikisine calistim, onlar iyi gecti. tabi ki caliscam be. 90 kisilik amfide kalk sen ordan diyo bana herif. bu sanssizlikla anca kendinden medet umabilirsin yapilcak bisi yok. tamam hadi sene basindaki cap kasicam ben gibi anlik gaz ve heveslerimden vazgectim ama ortalamam iyi ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 saati 4tlden götümü yıpratacağıma haftada 55saat gider almira önünde saati 100tl ye satarım daha iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 bak dağınık insan neyse, pis insan çekilmez yemin ediyorum şu yan odamda kalan kız suratsız olduğu kadar pis de. kavga etmem yakın onla. ya kızın bulaşıkları nerdeyse bir hafta kalıyor da yıkamıyor salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 NolaxThensbane said: saati 4tlden götümü yıpratacağıma haftada 55saat gider almira önünde saati 100tl ye satarım daha iyi lan. Abi? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 çok iddialı açıklama olmuş üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ulan bugün erken yatıcam uykumu alıcam bu sefer dedim yine 3 olmuş saat abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 dun gece efkarliydim iceyim dedim bugun oglene kadar isim yok nasilsa, yatar uyurum dusuncesiyle. sabah 7de kapi calfi gumgumgum! peder(patron) supriz yapayim demis... uyandigimda da hala sarhostum daha yeni ayildim denebilir :/ hastasin iste be adam, yat dinlen ya ne isin var buralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 20 gün izinden sonra işte ki ilk gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Abi bi kıza blog üzerinden yakınlaşmak pek zormuş yea. Bir şeyler yazacak ki yorum yapasın peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 naber günlük başbaş günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ANKARA KAR SOĞUK... ÇOK SOĞUKKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 neden ama? ileri adım atıyorum, bıçağı yiyorum böğrüme CARK EAAAAAAAHH!!! geri adım atıyorum yine bıçak CORK ALLAAAHHHH!!! sola gitsem bıçak PORÇ HEEEAAAA!!! sağa gitsem bıçak FURÇ IIIIHHHHHH!!! gitmesem dursam gene bıçak DFAMP! EAAARRRHHHHH!!!! çaresizlikten ve bıçak darbelerinden bedri baykam gibi bağrıyorum anlayacağın. http://www.youtube.com/watch?v=1U6X8rjLgyU&feature=related eeaaarrrhhh hastaneye götürün çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 senko said: ANKARA KAR SOĞUK... ÇOK SOĞUKKK Dışarıda fırtına var, sıcak ıhlamurumu yudumluyorum koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 abi evin içi güzel allaha şükür de spordan eve yürüyene kadar suratım tecavüze uğradı soğuk tarafından, bide üstüme üstüme yağıyor kar sdf burdakiler alışmış ama, bakkala attım kendimi dedim bu nası hava lan, adam ankaranın güzelliği şimdi başladı dedi O_o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 angaralıymış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Akşam kuğulu parka git kar yağdığında senkocan. Fotoğraf makineni de getir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 polimerin kinetiği, termodinamiği, reaksiyonu cartı curtu kusacam artık polimer malzeme dersi üstüne zorla polimer fiziği seçmelisi veren bölümüme üstüne sınavlarını peşpeşe koyup kombo yapan asistanlara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 spectre sana günde üç kez şunu yazıyorum http://www.youtube.com/watch?v=yP3EbqRQChc poli mer diye söyleyeceksin ama. artık on sene unutmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 wastyrx said: Abi bi kıza blog üzerinden yakınlaşmak pek zormuş yea. Bir şeyler yazacak ki yorum yapasın peh. ööehehh sen bu işi kıvır, on sene bedava çalışıyorum yanında. sigortasız hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar