Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Saeros said: dasaaa said: her şey boş aşglar yalan pompala coş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yok, olmadı bu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 vizeler başlıyor yarın lan bense hayatımın hiç bi dömeninde yapmak istemeyeceğim şeyler içine daldım çıkamıyorum şu an. 2 tane figürüm var totalde onları temizledim,smallville izledim biraz sonra dolabı çektim yerini değiştirdim biraz falan akşama kadar yapacak bişiler bulurum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 İnsanlık için küçük, kendim için büyük bir adım attım bugün günlük sonra geri doğru 3 adım daha attım eksiye geçtim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Online da olsa müşteri hizmetlerindeki hintli kendini nasıl belli ediyor arkadaş.. Kafamda outsourced'dan sahneler canlanıyor adamın her cümlesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Salı günü vizeler başlıyor, ben de oyun oynayıp vicdan azabı çekmemek için Star Trek filmlerini indiriyorum şu anda, yarın sabahtan akşama kadar Uzay Yolu Günü yapmayı planlıyorum. Cipsler kolalar patlamış mısır waffle kumpir eşliğinde. Sınavlara bomba gibi gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 senko said: sabah kahvaltıya diye çıkıp şimdi gelmek... sabah spora diye çıkıp şimdi gelmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ankaralı olmuş senkocan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 olm yolu mu bulamıyosun nedir sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ahuauhahua sabah çıkıp kayboluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bir yanım barış diyor, bir yanım barışma diyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 barışma ya bu kadar düşündüysen. msn versene=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sabaha sabah çıkıp kendime gelemiyorum ben de yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 hadi 24ü gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yarına sınavım var. anlamadığım yerler var. aa gg olcak gibi. :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 benim de var, calisamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 benim de yok, ben de calismiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben çalışıyorum da nolcak -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 en azindan vicdanin rahat olur. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 benim 1 hafta var 1hafta sonra alıntılarım şu anki bilgilerimin üstüne bişey katmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ben okulu bitirdim, bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sevgili Gunluk, Fringe S4E6'yi izledik gece gece. Acayip duygular gapladi icimi. Senelerdir kapagi acilmadan duran fizik ve matematik kitaplarina yan yan bakmaktan alamadim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sabah 9 da izmirde olmalıyım. yatıp uykumu almam gerektiği için mi yatağa yönelemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sabah kalkıp ders çalışcaktım lan kalktım ama nvm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sonunda alabildim hediyemi.. 11den önce alırsanız bugün baskıya yetişir dedi hatun. Akşama çıksa 3 günde de yollasa hıyarlar tamamdır bu iş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar