senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 inan olursa eğer gelirse paracık verirse o zaman kaptan keyifler tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ahhaha bi tane daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 olm çok güzel lan loopa girdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 SEN BU YAYLALARIIII YAVRUMM YAYLAYAMAZSINN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Masquerade said: kozalak said: bi kere de yakisan bi cift goreyim arkadas ya GUZEL KIZ VE YAKISIKLI ERKEK BIRLIKTE OLAMAZ GUZEL KIZ ILK TEKLIFI KABUL ETMEZ, YAKISIKLI ERKEK ISE 2. SEFER TEKRAR DONUP BAKMAZ AYNI KISIYE CCC vasat bi hatunla cikicam o zaman desene.pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 http://fizy.com/s/1aj3xt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 telefonumu getirdi taksici bugün. insanlık ölmemiş günlük <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bana da getirmişti bi kere ama gidiş dönüş parasını da almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bana taksici hiç telefon getirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Eminim benim gibi şu an uyumayan ve kendilerine telefon gelmeyen nice arkadaşım vardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ben değilim taha o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 taksiye telefon unutmadıysan niye getirsin zaten. önce taksinin içinde bi unutman - düşürmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Şu an taksicinin biri sana telefonunu getiriyorsa görüşmeyelim. Yani şüphelenmekte de haklıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 senko said: taksiye telefon unutmadıysan niye getirsin zaten. önce taksinin içinde bi unutman - düşürmen lazım Kral o zaman, unutmayacaktım ama sırf senin için takside telefon unutucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bella said: vaniLLe said: evde paranormal garip seyler oluyo, allahim sen aklimi koru. bildiginiz hoca moca bisiler var mi okutturiyim üflettiriyim evi. -.- tam da ders calisiyorum, vizelerime 1 hafta kalmis pf. 1 hafta önceden mı başladın çalışmaya lan nil ilk senesın dıye heveslisin herhalde seneye görcem seni Yoo ben 4. senemdeyim bazı derslere 1 hafta önceden başlamadan geçilemeyeceğini yeni öğrendim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 sevgili günlük naber lan keranacı? istanbuldaki düzenimi çok özledim ve daha sadece cumartesiden beri izmirdeyim izmir ve istanbul arasında bölünmüş durumdayım sdf çok dandik bişeymiş bi yığın ödev var onlara başlayayım bari yapıcak bişey yok :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bella said: vaniLLe said: evde paranormal garip seyler oluyo, allahim sen aklimi koru. bildiginiz hoca moca bisiler var mi okutturiyim üflettiriyim evi. -.- tam da ders calisiyorum, vizelerime 1 hafta kalmis pf. 1 hafta önceden mı başladın çalışmaya lan nil ilk senesın dıye heveslisin herhalde seneye görcem seni ne hevesi lan cap kasicaaaaaaaaooommmm lülülü vs gibi daha bilimum heveslerim coktan gecti, itinayla bi tarafimda patladi hatta fsd 500 sayfa var kizim! nereye son günde okuyorsun >.< ayrica her gün 50ser 60ar oku rahat rahat, planli proooramli calis hem vicdanin raad olsun. hem de daha iyi bi sonuc al ne diye son güne birakiyosunuz annamiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 işi özliyceğim hiç aklıma gelmezdi. Sıkıntıdan ölücem günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ya geçersin sıkma canını öyle çok zorlamazlar, sanmıyorum, geçmiş senelerin sorularına bak. fotokopicilerde vardır. ya da kesin biri biyerden bulmuştur millete sor. ben de birdaha son güne bırakmicam ya. iyi ders oldu yani bana. burda da aynı şeyi yaptım sonra akşam 10-3 ve sabah 10-3 arası aralıksız yaz yaz beynim patladı. hayır neyime güveniyosam ya. ama başardım yine hohoh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Saeros said: sevgili günlük naber lan keranacı? istanbuldaki düzenimi çok özledim ve daha sadece cumartesiden beri izmirdeyim izmir ve istanbul arasında bölünmüş durumdayım sdf çok dandik bişeymiş bi yığın ödev var onlara başlayayım bari yapıcak bişey yok :((8 ahah yesinler, izmir istabbul arası bölünmüş :) ben yalova-eskişehir-istanbul-ankara-izmir şeklinde bölündüm, toparlanamiyorum da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bide sıkıldım eskişehirde tüm insanlar kaçmış burdaki, herkes okulu bitirmiş fln bööle dımdızlak kaldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bella said: ya geçersin sıkma canını öyle çok zorlamazlar, sanmıyorum, geçmiş senelerin sorularına bak. fotokopicilerde vardır. ya da kesin biri biyerden bulmuştur millete sor. ben de birdaha son güne bırakmicam ya. iyi ders oldu yani bana. burda da aynı şeyi yaptım sonra akşam 10-3 ve sabah 10-3 arası aralıksız yaz yaz beynim patladı. hayır neyime güveniyosam ya. ama başardım yine hohoh ^^ ya gecersin de can egrisi var bi kere ve sinif inek dolu =P fotokopicilerden topladik notlari zaten ama kendin tutmadiktan sonra vicdanin rahat etmiyor! güvenemiorsun adam gibi. o notlar haricinde bir sürü okuncak yer var iste kitaplardan, o sorun. hem nasi bir notla gectigin de önemli bence, laf olsun diye gecmek degil >.< neyse görecegiz. biraz ambale olduk ilk sinavlarda ama soora da düzeltilir. (iste bu sirf vicdan sizlamasi, daha sinava girip cikmadik bile) hem kapi gibi osmanlica falan var, bir sürü ezberlenecek sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 İlk defa ailemden ve Türkiye'den ayrı kurban bayramı geçiriyorum kıbrısta da kurban bayramı ama izin yok çalışıyoruz hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ahahaha bir newbea ünivli olarak nil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 senko said: Saeros said: sevgili günlük naber lan keranacı? istanbuldaki düzenimi çok özledim ve daha sadece cumartesiden beri izmirdeyim izmir ve istanbul arasında bölünmüş durumdayım sdf çok dandik bişeymiş bi yığın ödev var onlara başlayayım bari yapıcak bişey yok :((8 ahah yesinler, izmir istabbul arası bölünmüş :) ben yalova-eskişehir-istanbul-ankara-izmir şeklinde bölündüm, toparlanamiyorum da sdf sen bokunu çıkarmışsın üstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar