Seele Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 isime asigim ha stresslimi evet ama olsun yinede cok seviyorum beni mutlu ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 *Buraya küfür yerleştirin.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 izmirde herkes mont kazak ceket giymis dolasiyor, ben tshirt le yaniyorum, nasi is lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Oooo geliyo geliyo ay başı geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Maaş tahmin ettiğimden erken geldi de eksik geldi gözüme gidip konusayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Aile avukatını kovdum, vekaletimi arkadaşıma verdim artık avkatım liseden sıra arkadaşım olacak günbük. Meendizlik şirketini yarın kapatıyorum. Milleti de a+' a geçirdim kafam rahatladı. Daha az iş yüküm var artıkın, gidip çeltik kralı olayım diyorum. Eved.^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 2 güne 4 yolculuk sığdırarak kendi rekorumu kırmış olsam da h.sonum pek keyifliydi.özlemişim izmiri=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 lan uykuuuuuuuuaaaaaaaaaaaağğğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 NolaxThensbane said: Maaş tahmin ettiğimden erken geldi de eksik geldi gözüme gidip konusayım. akşam bişeyler ısmarlarsın artık panpaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 maaşımı söylesem muhtar fakir listesine alır hacilit skol bile içemem ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 NolaxThensbane said: Maaş tahmin ettiğimden erken geldi de eksik geldi gözüme gidip konusayım. gelir vergisi muhabbeti vardir eger burut maas aliyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 LMFAO günümü şenlendiriyo yeminlen. Dışarı çıkmak için hazırlanırken açıyorum sesi sonuna kadar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ssk bile yok brüt mrüt yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 eski sevgilim whatsapp kullanmaya başlamış. numarasını simden silmemmiştim o yüzden program da eklemiş sağolsun. arada girip bakıyorum, last seen todat at falan diye. she's alive :( diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 günlük açıköğretim sınavına 1 ay var ve maça da 1 ay var ondan şimdiden çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 olm türk sanat müziği korosuna katıldım lan. güzel oldu valla eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 goldbären said: eski sevgilim whatsapp kullanmaya başlamış. numarasını simden silmemmiştim o yüzden program da eklemiş sağolsun. arada girip bakıyorum, last seen todat at falan diye. she's alive :( diyorum. Yaa, kıyamam lan. Çok tatsız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hahah sorma ya insanın yazası geliyor. hani sms atmaktan farkı yok ama daha cazip duruyor, "buradaydı demin!!! şu anda o da telefonuna bakıyor!!!" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Popom dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 goldbaren cinsimizin yüz karalarından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 9 saat uyudum ohh savaş çıksa en önden girerim öyle bi enerji birikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 GOGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Saeros said: 9 saat uyudum ohh savaş çıksa en önden girerim öyle bi enerji birikti yüzerek ankaraya gel kankülüs HIHOHONOHOP yatağımı sana veririm ben de yer yatağı yabarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 yüzerek nasıl geleyim ankara'ya ya? bak gene alnımdaki damarlar fırladı sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 akarsuları hep boş tarafından görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar