Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 doktora için başvurduğum 3 yer vardı en istemediğim olumlu döndü diğerlerinden ses yok 60$ non refundable fee baydım lan bide birine Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bastona geri mi dönsem aceba bugün canım yanıyor pek. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 geçmiş olsun ya, hayırdır,bacağın mı kırıldı ya da lifin mi koptu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 yok ya karı gibi mızmızlanıyor işte. uf olmuş onun bacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Dizim döndü abi 2 hafta olacak neredeyse. Bu aralar ağrıyor biraz zorlamak istemiyorum adıda karı gibi mızmızlanıyor oluyor. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 2 gündür bunalımdayım anasını satiim. ama diyoruz ki: ven ay fiıl sed, ay stop biing sed end bi aausım insted. truu stori. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 wastyrx said: Dizim döndü abi 2 hafta olacak neredeyse. Bu aralar ağrıyor biraz zorlamak istemiyorum adıda karı gibi mızmızlanıyor oluyor. ^_^ geçmiş olsun canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mr_Hand said: 2 gündür bunalımdayım anasını satiim. ama diyoruz ki: ven ay fiıl sed, ay stop biing sed end bi aausım insted. truu stori. :D heheheh :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 wastyrx said: Dizim döndü abi 2 hafta olacak neredeyse. Bu aralar ağrıyor biraz zorlamak istemiyorum adıda karı gibi mızmızlanıyor oluyor. ^_^ aglama la kari gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ha, bi de: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ne sıkıcı gün keske işe gitseydim -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mr_Hand said: 2 gündür bunalımdayım anasını satiim. ama diyoruz ki: ven ay fiıl sed, ay stop biing sed end bi aausım insted. truu stori. :D atla gel ankaraya :) biz çok eylenioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Maklube yedim günlük hemde cemiyet evinde falan da değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Lan günlük sürekli karşıma çıkan çok hoşuma giden bir kız vardı hatırlayanlar vardır kesin. onu gördüm lan çalıştığı yere girdim. biraz sohbet ettik güldük falan. ağır stalklicam artık kızı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hayır niye iki tabak yemeği yedikten sonra gidip uyuyosun? gerçi damardan kafein filan basmam lazımdı o an uyumamak için ama ne bileyim lan yeme o zaman o kadar yemeği ayı herif. hala midemde hepsi komple ya, hem tam da komikli maceralı bi rüya görüyodum midem ağzımda uyandım, şimdi de sindireyim diye bekliyorum öyle yatıcam. yarın sabah ilk iş soda alıcam eve bulunsun, akşam soda olsaydı mesela şimdiye cennet gibi olmuştu midem ah salak kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 cetintas said: wastyrx said: Dizim döndü abi 2 hafta olacak neredeyse. Bu aralar ağrıyor biraz zorlamak istemiyorum adıda karı gibi mızmızlanıyor oluyor. ^_^ geçmiş olsun canım. eyvallah abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 LLlllLlaaAAaaaAaAaaaAAaaNNNNNnnN! ev cehennem gibi. babam ne kadar usta varsa çağırmış. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Garanti Bankasi attigi kazik sebebiyle baya guzel bi para borclu su anda bana ve parayi hesabiniza yatirmicaz kartinizdan kullanin diyor.. Steam indirimleri ve bir kac sey aklimi celmiyor degil gunluk. Yine de insan gibi davranmaya calisicam, harcamicam. TUTUCAMMMM DIYE BAGIRIP ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Dün kafama kuş sıçtıydı gündüz. Milli piyango neyin alsaydım büyük ikramiye bana çıkardı kesin. Unuttum ama pf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 di said: Garanti Bankasi attigi kazik sebebiyle baya guzel bi para borclu su anda bana ve parayi hesabiniza yatirmicaz kartinizdan kullanin diyor.. Steam indirimleri ve bir kac sey aklimi celmiyor degil gunluk. Yine de insan gibi davranmaya calisicam, harcamicam. TUTUCAMMMM DIYE BAGIRIP ... bankalara güven olmaz abi sonra yine kazık çakmasınlar bizim size böyle bir borcumuz yoktu falan diye ha ya da anca belirli tarihler arasında harcayabilirdiniz falan gibi bişey demesinler bi ay sonra. ya da sadece şu alışverişlerde geçerliydi siz bunlarda mı kullandınız aaa :( falan derler her türlü pisliği yapabilirler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 napae said: Dün kafama kuş sıçtıydı gündüz. Milli piyango neyin alsaydım büyük ikramiye bana çıkardı kesin. Unuttum ama pf :/ bugün ben de ışıklarda beklerken sıkılıp elimdeki su şişesiyle oynamaya başladım, şişeyi atıp tutuyodum böle. ışığın tepesindeki karga bi bıraktı şişenin 10 ms önce olduğu yerden geçip yere "ŞAK!" efektiyle yapıştı malzeme. elime de gelebilirdi, daha içmediğim su şişesine de gelebilirdi... asıl benim oynamam lazım :D dsfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Yok ya oyle degil. Kredi kartimdan bilgim haricinde cekim yapmisti Amerika'dan bir acenta. Itirazda bulundum. Banka haftalarca bir halt yapmadi. En sonunda kollari sivayip kendim hallettim isimi. Acentayi buldum, gorustum, paranin iadesini sagladim. Ama banka serefsizlik yapip o arada ekstreyi kesti. Fazladan 2000 lira borc cikardi. Aradim iste borcumdan dusun fazla tutari diye, onu yapamiyoruz, 2000 liranizi geri almak icin once bize 2000 lira odeyip sonra kartinizdan onu harcamaniz lazim dediler. Bu istedikleri 2000 lirayi odemedim ama kavga dovus su bu derken fazla para odemisim sanirim. Banka bana borclu cikti. Kullanilabilir limitim kart limitimden epey fazla su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Büyük patron senkoymuş günbük. Elini öpüp harçlık isticez ankara ahalisi olarak bayramda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 çinlilerin uşağıyım abi ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar