aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 yatagimda kiz yok, bi bakar misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gece git yemek yapacağını evde tuz muz yok de nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 benim de vana kapalı sanıyorum, bi el atar mısınız? de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 koskoca paticikten anca üç tane mi tavsiye çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ağzına vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 olm tavsiyelik bişey yok, bahane bul muhabbet kur. edit: ağzına vursan da olur bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 dolaşma la cıbıldak cıbıldak abdezim kaçıyo de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 sen de yüz buldun suyunu çıkarma olm :P ne abdezi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Adeleye Abdezi Kongo dış işleri bakanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 x_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Hafta sonları kız arkadaşları geliyor. pijama partisi falan yapıyolar galiba, ya da film falan izliyolardır, yada bilmiyorum naptıklarını ama o zaman için bişiler düşüniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 abi o zaman güçsüz duruma düşersin, yalnız daha iyi. en kötü tavla falan al git abi ne biliyim. ama sakın arkadaşları varken yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Arkadaşları varken bizi çağır.. Güç birliği yapalım yalnız düşme aljfhbasgdhkjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 BENDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 NolaxThensbane said: Mithat said: Geçen hafta salı günü istifa ettim hala çalışıyorum. Hayır istifa ettigime kimse inanmadı mı anlamadım ki hani istifa ediyorum benim yerime biri gelene kadar ben devam ederim sizi ortada bırakmamak için dedim ama sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. çok yanlış yapmıssın Resmi olarak bugün hallettik, bitti an itibariyle calısmıyorum bir insan işsizlikten memnun olur mu resmen o işte calısmaktansa fakir kalmayı tercıh ederım hatta sahip oldugum kalan parayı falanda verırdım cıkabılmek ıcın ıyı oldu cok rahatladım cok mutluyum huzurluyum uyuyamıyordum artık o dereceye varmıştı kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 hayırlı ugurlu olsun diyeyim daha iyi işler çıkar umarım karşına darısı başıma diyecem bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 günlük. uyuz oldum. gıcık oldum. sinir oldum. kıl oldum. bu sinirle şimdi yatıcam bi de. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kız arkadaşın var abi, bi onu ara konuşun ngzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lol sarki dinlerken spotifyda ise basvurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 uyyamiyorum >.< o ev benim olsun luffeeen !! p.tesi guzel bi haber alayim ins amin cok sukur. benim olacak o ev! giricem icine vurucam kapiyi, vurucam kapiyi... baaam cok zengin benim cuvalla para verir yine de alir o evi! donerci zincirimiz var almany... of yat zibar. ders calis,okuluna git bi de adam ol! derhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gel uyutiim ben seni, ayagimda sallar, ninni solerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ev sahibesini ikna et beni secsin. soora bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 o is tamam, sen dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vaniLLe said: uyyamiyorum >.< o ev benim olsun luffeeen !! p.tesi guzel bi haber alayim ins amin cok sukur. benim olacak o ev! giricem icine vurucam kapiyi, vurucam kapiyi... baaam cok zengin benim cuvalla para verir yine de alir o evi! donerci zincirimiz var almany... of yat zibar. ders calis,okuluna git bi de adam ol! derhal. dönerci zinciriniz var demek? umarım o ev senin olur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar