Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Günlük gerginim, kaybetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 p.tesi seni cok seviyorum. havalar da mükemmel gercekten, umarim yakinda kar da yagar :))) islerim de bu kadar rastgitmemeli yahu, bir gariplik var! azcik ters gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 olm canım çok sıkılıyo lan öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 4 saat dersim var daha ama bi uyusam 14 saat uyanmıyacak kadar da uykum var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 DIŞARSI ÇOK SOĞUK LAN. 12 dereceymiş. bi anda düşer mi böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 erkek arkadaşım kapalı açılmamış ve açılmaması gereken referans mektubunun bulunduğu zarfa love you lots like jelly tots, miss you miss you falan yazmış.onu da panoma asmış sürpriz yapmış. okul onu bi isterse -ki isteyecek- hahah naparım bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 çevresi geniş bir referans mektubun olur ehehehehe ----- geçen ay kredi kartımdan puan kullanayım mı diye sorup puan kadar iskonta yapmıştı kasiyer abla 2 aydır kontrole diyorum puanlarım yerimde eheheheh hem kullanayım mı diye sordu hem de kullanamadı zaten 30 liralık puanım da yoktu herhalde bana kıyak yaptı :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ilk is gunum bitti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sagolasin hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 allaan sımart keejuılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ehieheih smart casual gittim bugun, millet kot tisort yardirmis zaten. ama ben koruyacam smart casuali ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bella said: erkek arkadaşım kapalı açılmamış ve açılmaması gereken referans mektubunun bulunduğu zarfa love you lots like jelly tots, miss you miss you falan yazmış.onu da panoma asmış sürpriz yapmış. okul onu bi isterse -ki isteyecek- hahah naparım bilmem. okurken içim parçalandı ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 benim iş günüm bitemedi daha ya..hala çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hava buz gibi günlük çoğiyi! kış sağlam gelicek bu sefer sankim, buzcağı imminent! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 haci elektrler gitti, telefonu bilgisayara bagladim.problem officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 günlük, çıktım sporumu yaptım, motivasyonumu fulledim geldim. bi de soğuk lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 olm bu sogukta nasi kostun ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 AY OF DA TAAYYGAAAAAAAAAAARRR DIIN DIN DIIN DIIIIIN DIIN DIIN DIIIINN DIN DIIN DIIIIIIIIIIINNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sevgili günlük ödev olarak bi kısa film bulmamızı istemişti hoca, çok çılgın bişey buldum muhuhu yalnız yarın bütün gün okuldayım gene bu havada da hiç çekilmiyor lan, gene ısınıcakmış galiba ama olsun lan öldürdü aniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 iş buldum kütahya'ya gidiyorum allah belamı x2 verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 evri lidıl ting, gona bi olrayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 omzum cıktı, gozlugumun ustune oturdum, sevgilimin dogum gününü unuttum, oturdum biraz kafama meteor bekliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kafan çıksa bile sevgilnin doğumgününü unutmayacaktın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Dizim döndü pek fena acıyor ama temizinden 1.5 hafta falan tatil yaparım ehaheua içim rahatımsı bahanem var nede olsa sdf. Bir de çıkıp geri girmesini izledim lam dizin iyi bayılmadım acıdan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar