wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 dasaaa said: bizim patron da tam bi cimri yahu. yüzlerce kişi çalışıyor adamın emrinde tutup da bi kutu patlak mısır gevreği alıp herkese bi adet veriyor ya cimri herif bir de "ahahah 8yaşınıza geri döndünüz!" diye empoze etmiyor mu? ağzına vurasım geliyor Kovuldun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Arkadastan borc almak, x lira. Borcu geri gondermek, x+1 lira. Gonderirken aciklama kismina "muamele ucreti" gibi pis seyler yazmak ... priceles! hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 wastyrx said: Her gerçek patronun yapması gerektiği gibi kahvaltı için ofise cocopops aldım millet tekrar 8 yaşına döndü sdfg adam motivasyonda çığır açmış ama maslow terk sdklfjsklfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-QBoMLH6EvAY/TliCTVd9FgI/AAAAAAAAARk/m1XoRzXzIpg/s1600/5353.awww+yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Şuraya bak ceket mi alıyoruz kurbana koyun mu bilemedim. 649 lira ne yafz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 patron 1koli enerji içeceği almış işçilere çaktırmadan 3-5tane yürütemde kokteyllere atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 wastyrx said: Şuraya bak ceket mi alıyoruz kurbana koyun mu bilemedim. 649 lira ne yafz :/ beni kovdu ya maaşımı cekete veriyor işte. zengin olm adam biz o para ile 4kişi geçiniyorduk. seeen büyük patroon, sen mi büyüksün ee evet adam büyük patron sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Vermiyorum yahu ne vereceğim o kadar para ama kovuldun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 650 iyi bence, ben beni sarıp sarmalayıp ısıtsın diye kızın birine günlük 50 lira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 dasaaanın işine talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eski işime talibim ama zam istiyorum 750TL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 beni besle yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 BU SAATTE EVE GELDİM LAN OHA HATTA 1 SAAT ÖNCE GELDİM SANIRIM 1.5 SAAT ÖNCEDE İŞTEN ÇIKMIŞ OLUYORUM OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Kac gundur tuvalete cıkamıyordum, megersem kepek ve cavdar ekmekleri kabız yapıormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. bekçi dayağı gibi bırakmışsındır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sopayla belini kırmadan gitmezde şimdi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 belki sert bırakmamıştır ya posa gibi bırakmıştır pötür pötür diye çıkıp löp löp oturmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 daha kötü olamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ben yatiom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hayal gücü güzel bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 of nerden bulaştıysam şu çeviri olayına girdim yapabildiğin kadarını yap dedi yaptım 1 sayfasını sonra acil dedi bi daha gönderdi 5sayfa bişi ama nasıl üşeniyorum böyle bide acilll lütfen diye mail atıyor çok umrumdaydı doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hayatta bu kadar boktan günümde yanımda değilse ileriye dönükte beraber adım atmamızı istediğimde eveliyorsa bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 la bu ne kış gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Her gün 250 lira ödeyebilirsek kız yaşar Hako. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar