senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mr_Hand said: fiber? maytap mı geçiyon bilaæ? burası ataşehir bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sokarım böyle işe ulan bizim ev varken E5 yokmuş zamanında, bırak Ataşehiri. Şehrin ortasında fiber yok yea. Madem buralara kadar geldin, bi ara görüşürüz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 resmen kembiriç de hava 30 dereceye vurdu , havada bulut yok ^__________^ böle takılıyorum etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 vaniLLe said: piyalepiyale said: sabah altıda yağmurun sesine uyanıp 5 dk camdan yağmuru seyrettim, uykulu gözlerle döndüm rüyama sonra. yolunu mu degistirdin, artik seni tramvayda göremiyorum sdfg yok aynı da benim evden çıkış saatim sabit değil işte bi 9 da cıkıyorum bi 8.30 da cıkıyorum filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Haritadan parmakımla bi yer seçip en yakında ki arkadaşıma misafirliğe gidicem az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 günlük: andre kafamı çok karıstırdı :( of çok sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 günlük, olm dışarısı soğuk ama, millet dizüstü etekle geziyo, nası iş anlamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Mehehehe çok değişik kafalardayız günbük yea. Okula girersem iyi, giremezsem japonyaya giderim. Japonyaya gidersem senle ilişiği keserim. Japonyaya gitmezsem fransaya giderim aşçı olarım. Ya da bxlde iş bulursam hiç birine gerek kalmaz. Babamlar bxl e sıcak bakmıyor, annem fransaya sıcak bakmıyor bende japonyaya bakmıyorum ama annem gitmek isterse giderim onu bırakamam. Ne tepki vereyim bilemedim gene. En iyisi bişi yapmamak, nasılsa olacak olan olacak. Kısfmet. FML O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 vvastirixs günlüğün en aktif üyesisin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 "roket adam" said: merhaba günlük. resmen dünyadaki en tatlı kadını buldum. kesin bir boku çıkacak ya korkuyorum. bir insan bu kadar kibar, komik, sevimli olamaz. ve resmen gördüğüm en güzel bacak, popo ve memelere sahip. tanışmak ropörtaj koparmak için bira da ısmarladın mı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 O meksikalı kızların saçını başını yolasım geldi bide şimdi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 günlük yanımdaki dandik tarasımcılar 2-3k alıyolarmıs hemde müh bile değil valla moralim bozuldu cok fena bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ne tasarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Günlük, bu ne lan kulağım çok acaip çınlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Sol kulağın mı? Benim de çınlıyor. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kalıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 @wastyrx sağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Hiç eskişehir e gidesim yok iki saat odayı döşeyeceğim birde sabah 7 de varıyorum daha yatağım bile odamda değil.Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 günlük. aman yaaa amma naz yaptı bu kız be. sıkıldım. evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 LAY LA LA LAY LA LAY LA LAY LAY LAOOOYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yarın maaş günü http://img217.imageshack.us/img217/2579/awww20yeah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 TAKSİİİİİİİİİİİİİİİİİEAAAAAAAAAAAAAAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞMMGHH!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Günlük şu kıza akıl fikir ver biraz. katil edecek beni 3. sayfa haberi olucam hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ek$i said: insanlara bakıyorum. sokakta yürürken geçen insanlara. bunca insan nasıl olmuş? yani en kalabalık yerlerde bile insanlar sanki hiç seks istemiyormuş gibi hareketler yapıyor. bu kadar kadın sekse nasıl ikna olmuş da hamile kalarak çocuk doğurmuş? sevgililere bakıyorum. ciddi ciddi sevgililer. ve sabah akşam demeden seks yapabiliyorlar. peki nasıl sevgili olabildiler ki? bu nasıl bir şeydir? bu durumda olan erkek ne kadar şanslı bir erkek. anlayamıyorum zihnim almıyor. kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ergenlik kötü şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar