pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yağmur :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sabah altıda yağmurun sesine uyanıp 5 dk camdan yağmuru seyrettim, uykulu gözlerle döndüm rüyama sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Allahım hava serin1!11!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben de sabah bi ara yağmurun sesine uyandım, ama %100 kalastan imal edildiğim için "amma yağmur yağıyo lan" diyip hemen uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben sabah 6 civarı yağmur yağmadan uyanmıştım. sonra başladı zaten. ben de işe arabasız gittiğim için saydırmaya başladım. ööle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben de sabah 7 civarı yağmura uyandım, görmek istedim ama gözlerimi açamadım, sonra değişti dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben götümün donmasına uyandım. sonra odamın kapısını kapatıp çarşafa daha sıkı sarıldım ve uyumaya devam ettim. ama kıçım açıkta kalmış olacak ki 6-8 arası takribi 2 saatlik zaman diliminde LCD kafasında rüyalar gördüm. Almanya'da erasmusa gidip bir köpekbalığı ile arkadaş oldum, sonra adam beni okuldan attırdı. Köpekbalıklardan dost olmazmış canlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ben hala uyuyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben de aldatıldım aldatıldığım kızın sırtına atlayıp onu yüz üstü yere düşürüp saçlarından tutarak suratını yere vura vura parçaladım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 piyalepiyale said: sabah altıda yağmurun sesine uyanıp 5 dk camdan yağmuru seyrettim, uykulu gözlerle döndüm rüyama sonra. yolunu mu degistirdin, artik seni tramvayda göremiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 pogodi said: ben de aldatıldım aldatıldığım kızın sırtına atlayıp onu yüz üstü yere düşürüp saçlarından tutarak suratını yere vura vura parçaladım ^^ Aynısı sana yapılırsa sırt üstü düşmeye çalış, saçların seni korur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben mesela yastık kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 sırt sakat,yuz ustu düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 canım sıkkın kamil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 0ne ile aynı durumda bulunmak istemediğimden canımı aldım az önce cansızım şimdi. yok lan hâlâ sıkkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Günlük tembelliğim üstümde.Neyse biraz bowling oynayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 TAŞINMAKTAN NEFRET EDİYORUM!!! ve ömrümün şu 3 ayı taşınmakla geçiyor önce izmirdeki eski evden yenisine sonra değirmendereden yalovaya sonra izmirden yalovaya şimdi de yalovadan istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kasan bir şey bro,o yuzden cok eşya almayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şu kaçak yapıları yasallaştırırsak 1 sezon boyunca havuzlarından çıkmıycam. pis zenginler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Dartanian said: Günlük tembelliğim üstümde.Neyse biraz bowling oynayayım. salonda ki kanepeden kalkıp bowling topunu uzanacan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 taşına taşına eşya kalmadı zaten birazını şuraya bırak birazını burda bırak derken... eşyasından çok stressi yiyip bitiriyor adamı, sivilce çıkardım lan bu yaşta stressten pzt macera bi daha başlio işte dogalgaza fibere koştur, evi temizletcek kadın bul, beyaz eşya al, masa sandalye al vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ahahaha öyle olmuş evet.Kıçımı kaldıramıyorum kanepelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 fiber? maytap mı geçiyon bilaæ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bi yatak baza masa al gerisini parti parti yaparsın kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar