dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: magnet - last day of summer http://www.youtube.com/watch?v=YJnL1bbq2ek kış... berbat http://forum.paticik.com/search.php?62,search=k%FD%FEtan+nefret,author=dasaaa,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 tutarlıyım o konuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Digiturk koptu. Birazdan elektrikler de kesilir kesin. Kitap okuyayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 makyaj nasıl yapılır? makyajın sihirli dünyasına deli dolu bir yolculuk. 90lardan 2000lere makyaj tarihi! keza gerisi kimin umrunda ki? ahaha artık hepsi yaşlı! kitap adı bu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çok mu komikti? bi insan neden bu kadar saçma bişiye güler ki? komik mi değil mi testimizden F aldığınızı belirtmem gerekiyor. F ALDINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Git gide sıkıcılaşmış burası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Red said: bir adet ekmeksiz falan t-bone yedim ölüyorum suan yürüyemiyorum midem şişti sdfs eğer bir fakir t-bone yiyorsa ya fakir hastadır ya t-bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vaniLLe said: yaaay yaz bitti! cok güzel yagmur yagiyor ^__^ kışın ilk yaamırında deli danalar gibi koştum oley! çok eğlenceliydi sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Arkadaş kalalım dedi :( halbu ki ... neyse lan, bi şişe daha açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hipster git deseydin açma bi şişe daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 goldbären said: Red said: bir adet ekmeksiz falan t-bone yedim ölüyorum suan yürüyemiyorum midem şişti sdfs eğer bir fakir t-bone yiyorsa ya fakir hastadır ya t-bone olm param varken acımadım 50 liraya aldım kızarttım yedim 500gr sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 günlük bugün Antalyaspor-Mersin maçını izlemeye gittim :( yenildik çok mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 $12.5 olur mu lan. le fUUUUUUUUUUUUFffffffffffffuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sinifta lepitepi olmayan tek cocuk bendim =| ayakkabimin da alti delinmis, parmagimi sokunca icinde cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 günlük taşınıyorum gidiyorum bu şehirden en kısa zamanda asimile edicem kendimi istanbullu olcam olm izmir ne ya çiğdem domat gevrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sabahın köründe kalktım yine of. uyku düzenim iyice tuhaf oldu yine. ve bugün inanılmaz heyecanlı bir gün olacak babes ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ne uyudum be, bu seferde cok uyudugum icin basim agriyor fuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 günlük, bir ebayden ucuza ekran kartı bulmaca maratonuna daha hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 "nutella yerim" said: titanguard said: bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor; ogr:hocam dersim cakısıyor hoca:baska ders ile cakıstırma ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu hoca:erken kalkıp secseydin ogr:hocam ananızı.... hoca: %$@!%$@! ....! bzm universite de bürokrasi var.2 hafta beklemessin,birde su zamanlar ders secim gunleri falan daha da uzayablr sonucların acıklanması ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bataklıkta debeleniyor muşum gibi bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 titanguard said: "nutella yerim" said: titanguard said: bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor; ogr:hocam dersim cakısıyor hoca:baska ders ile cakıstırma ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu hoca:erken kalkıp secseydin ogr:hocam ananızı.... hoca: %$@!%$@! ....! bzm universite de bürokrasi var.2 hafta beklemessin,birde su zamanlar ders secim gunleri falan daha da uzayablr sonucların acıklanması ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon bitches please 2ay önce acıklanan tek ders sınavıma ragmen anca cıkıs belgem geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 nomsaR said: ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden. hhaahha, hatun direk engelledi fake hesabımı. (büyük ihtimalle sevgilisi giriyodur facebookuna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tiner kafa tiner kafa tiner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hayat tinerde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
napae
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
makyajın sihirli dünyasına deli dolu bir yolculuk.
90lardan 2000lere makyaj tarihi! keza gerisi kimin umrunda ki? ahaha artık hepsi yaşlı!
kitap adı bu tabii
Sosyal ağlarda paylaş
napae
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
bi insan neden bu kadar saçma bişiye güler ki?
komik mi değil mi testimizden F aldığınızı belirtmem gerekiyor.
F ALDINIZ
Sosyal ağlarda paylaş
napae
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
eğer bir fakir t-bone yiyorsa
ya fakir hastadır ya t-bone
Sosyal ağlarda paylaş
Mr_Hand
kışın ilk yaamırında deli danalar gibi koştum oley! çok eğlenceliydi sdfgsd
Sosyal ağlarda paylaş
Vargath
Sosyal ağlarda paylaş
wastyrx
Sosyal ağlarda paylaş
Red
olm param varken acımadım 50 liraya aldım kızarttım yedim 500gr sdfs
Sosyal ağlarda paylaş
dylanN
Sosyal ağlarda paylaş
reyou
le fUUUUUUUUUUUUFffffffffffffuuuuu
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
ayakkabimin da alti delinmis, parmagimi sokunca icinde cikiyo.
Sosyal ağlarda paylaş
yav
gidiyorum bu şehirden
en kısa zamanda asimile edicem kendimi
istanbullu olcam olm
izmir ne ya
çiğdem domat gevrek
Sosyal ağlarda paylaş
Bella
ve bugün inanılmaz heyecanlı bir gün olacak babes ^^
Sosyal ağlarda paylaş
jacabo
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
bir ebayden ucuza ekran kartı bulmaca maratonuna daha hoşgeldin
Sosyal ağlarda paylaş
titanguard
Sosyal ağlarda paylaş
wastyrx
Sosyal ağlarda paylaş
NolaxThensbane
bitches please
2ay önce acıklanan tek ders sınavıma ragmen anca cıkıs belgem geldi.
Sosyal ağlarda paylaş
nomsaR
hhaahha, hatun direk engelledi fake hesabımı. (büyük ihtimalle sevgilisi giriyodur facebookuna)
Sosyal ağlarda paylaş
dasaaa
kafa
tiner
kafa
tiner
Sosyal ağlarda paylaş
goldbären
Sosyal ağlarda paylaş