Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

magnet - last day of summer
http://www.youtube.com/watch?v=YJnL1bbq2ek

kış...

berbat

http://forum.paticik.com/search.php?62,search=k%FD%FEtan+nefret,author=dasaaa,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0

tutarlıyım o konuda..
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

titanguard said:

bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor;

ogr:hocam dersim cakısıyor
hoca:baska ders ile cakıstırma

ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu
hoca:erken kalkıp secseydin

ogr:hocam ananızı....
hoca: %$@!%$@! ....!

bzm universite de bürokrasi var.2 hafta beklemessin,birde su zamanlar ders secim gunleri falan daha da uzayablr sonucların acıklanması

ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon
Sosyal ağlarda paylaş

titanguard said:

"nutella yerim" said:

titanguard said:

bahcesehir universitesinde okumayı dusunen aklımı %$@! .ders secemiyorum lan ders..!!! akademisyenler ogrencilere bürokrasi uyguluyor;

ogr:hocam dersim cakısıyor
hoca:baska ders ile cakıstırma

ogr:hocam ders secemiyorum hepsinin kotası dolu
hoca:erken kalkıp secseydin

ogr:hocam ananızı....
hoca: %$@!%$@! ....!

bzm universite de bürokrasi var.2 hafta beklemessin,birde su zamanlar ders secim gunleri falan daha da uzayablr sonucların acıklanması

ben 5 eyl de araştırma görevliligi sınavına girdim olmuş 21 eyl sonuclar acıklanmadı bahcesehir de sen nediyon

bitches please

2ay önce acıklanan tek ders sınavıma ragmen anca cıkıs belgem geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

ya kızın facebookunu falan buldum. profil fotosunda kafasının kafasına değdiği şekliyle bi odun var. direk fotoğraftaki erkek arkadaşın mı diye sorayım diyorum. bu taktik hep işe yaramıştı daha önceden.

hhaahha, hatun direk engelledi fake hesabımı. (büyük ihtimalle sevgilisi giriyodur facebookuna)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...